PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (193)
Raspunsuri - Pagina 3
monalac spune:
VICTOR DE CAMI
ALEXANDRU NICHOLAS
IOANA REBECA
GEMANUTELE CLUBULUI, ALEXANDRA SI TEODORA
CLABUR
LA MULTI ANI!!!
M&M spune:
VICTOR DE CAMI
ALEXANDRU NICHOLAS
IOANA REBECA
GEMANUTELE CLUBULUI, ALEXANDRA SI TEODORA
La Multi Ani!! Sa cresteti marei, sanatosi si cuminti!!
La multi Ani, Clabur!! Tot ce iti doresti alaturi de familie!!
Bujo, imi pare rau..
Despre muraturi, gemuri, dulceturi...eu nu ma pricep, dar pun socrii si bunicii mei!...
In rest bine, ne luptam cu caldurile astea; mai mult stam prin casa..
Mai incerc sa pun poze cu baietii; sper sa mearga de data asta:
Mihaita si Mateias
Cristina,mami de Mihaita si Mateias
BAZAR DC
ana_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui truli-luli Ana sa stii ca are dreptate sotul tau, pt mine e o treaba foarte personala bucatareala asta in sensul ca sotul ma ajuta si ma sustine la orice mai putin la gradina si lucratul prea mult in bucatarie Cami mamica fericita de VICTOR (04.08.2008) si ANA (17.08.2005) |
eu te cred...la mine alta este problema. Soacra si mama deopotriva sar in fiecare an cu muraturile...ne ademenesc si ma pun pe mine in situatia de a lasa pe mana lor bucata asta de bucatarie.
In fiecare an imi propun sa pun singura muraturile...si in fiecare an sar mamicile cu borcane din toate directiile si sotul rade de mine ca iarasi imi sare randul din schema cu muraturi....
Eu le tot zic ca ma descurc, ele zic ca doar ce sa faca altceva decat sa puna muraturi?etc...
Nu ma deranjeaza, dinpotriva, uneori imi convine ca imi petrec timpul in alt mod decat sa stau intre borcane si fierturi, dar pe de alta parte, macar acolo vreo 5 borcane tot imi pun singura
blog
proud
ana_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bujo Nu ne-au aprobat cererea de gratiere pt credit. Eu indemnizatie nu mai iau, la birou nu au inca de lucru pt mine. Imi vine sa-mi iau campii ca nu stiu cum o sa ne descurcam. bujo mami de Filip |
ei, hai, fruntea sus! Cat poate fi de rau? Ce fel de credit ati fi vrut sa luati?
Eu zic ca incet incet se vor aseza si treburile in tara asta...
blog
proud
bujo spune:
Ana nu am facut cerere pt credit, ci cerere de gratiere la creditul curent. Adik 6 luni sa platim doar dobanda, pana ne rezolvam situatia financiara. Au considerat ca avem destule venituri cat sa platim si creditul.
bujo mami de Filip
ankuta_1982 spune:
Fetele HELP cine imi poate spune, daca s-a modificat legea mamelor ca cica ne i-a 25% din luna asta!Are cineva idee?
flo1980 spune:
Hello!
La multi ani cu sanatate: Victor Ioan (truli-luli), Alexandru Nicholas (Figuelle), Ioana Rebeca (bufi), Maria Alexandra & Ioana Teodora (alexa_teo), babyr7, Clabur!
Bujo
Nici noi nu stam pe roze cu banii, eu am inceput cu stomatologia, nu am mult de dat, un fleac, doar 7 milioane + restul...adica o nunta peste o luna, peste alte 3 luni mi se naste finutul si fetita nasei (care s-a chinuit 8 ani sa ramana insarcinata) + cheltuielile de intretinere si avansul pe 2 luni la gradinita
Si eu am facut gem de capsuni, cirese, caise si prune, dar si compot (cirese, prune).
Tot singura imi pun si muraturile.
Zacusca fac pe loc, cand am pofta. Vinete si ardei copti am la congelator pusi din toamna, suc de rosii este, mai ramane sa adaug ceapa si morcovi care sunt tot timpul pe piata si in camara, desigur.
Turtu felicitari pentru baietel!
Vio sarcina usoara!
Va pup si va doresc concediu placut celor ce urmeaza sa plece, petreceri frumoase cu multi invitati sarbatoritilor din aceasta saptamana!
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
flo1980 spune:
Ankuta eu nu am auzit de asa ceva, s-ar putea sa fie mai putini bani pentru ca nu e luna intreaga platita, depinde de data nasterii copilului. Si eu am luat mai putin pe ultima luna.
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!