fetita mea nu vrea sa faca kk de frica
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
Emilena spune:
Va multumesc mult pt raspunsuri.Inte timp a mai avut scaun,dar tot dupa 6 zile.Ea pur si simplu nu vrea sa faca kk desi simte ca ii vine.Am incercat in fel si chip sa ii explicam si eu si sotul ca daca nu face in fiecare zi sau macar la 2 zile,kk se intareste si o doare burtica,ca se strange prea mult la fundulet si d-aia o doare si nu vrea sa asculte.Mai exact, frica este atat de mare ,incat nu mai vrea sa faca nimic atunci cand simte ca ar vrea sa iasa.Pe mine asta m-a speriat f tare,ca am vazut-0 ca sta numai in pat si imi spune:"daca iese kk?"Asta daca se da jos si se joaca.Este cumplit fetelor sa vezi cum se chinuie puiul tau drag si ca nu ai cum sa-l mai ajuti.
Acum am rezolvat problema cu duphalac(lactuloza)si i-am luat mai nou si dulcopic.Fiindca i-am dat un pic mai mult a facut ff moale.
Dar daca nu o ajut cu aceste laxative,in mod sigur in 6 zile cat tine ea kk in fundulet,ar face iar tare,ori eu exact asta vreau sa evit.
La doctori am fost si toti au spus ca nu are o problema functionala ci doar psihica.o sa ii facem niste analize mai amanuntite cand o sa ajunem inapoi in Sua.doctorita ei de acolo m-a sfatuit sa ii dau un laxativ mai tare ca lactuloza(pt ca acest sirop nu isi mai face efectul decat in doza mare)ca sa vada ea ca nu o doare si sa nu poata sa mai inhibe kk.Cu alte cuvinte sa nu poata sa il mai tina in fundulet.
Si cred ca nu avem succes cu olita acum tot pt ca ii este f frica sa nu faca kk.
Oricum,eu am observat ca tranzitul ei este bun ,adica la 2 zile ar face,dar se abtine.Nu exista zi sa nu ii dau fructe,iaurt,ciorbita,cereale din ovaz cu prune si lapte,am incercat si cu activia.
O sa mai incerc si cu uleiul de in si am mai citit si de uleiul de parafina ca ar fi bun.Este f greu ca ea nu se lasa convinsa de toate explicatiile si rugamintile noastre.
In fine.O sa mai vedem.Eu va multumesc la toate ca mi-ati raspuns.Mi-ati fost de mare ajutor macar ca ati avut o vorba buna pt noi.Va pup.Emma
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)