Prietene la bine si la greu - 39

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Andreeeeeeeeeeeeee, eu inca astept aici[ala-de-bate-darabana-cu-dejtele] sa spui de ce te-a suparat stim noi cine

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Simina, e gata salata??ca mi-ai facut o poftaaaaaaaaaaaaa
Mi-am adus aminte ca mai am niste vinete la congelator de anu trecut, cred ca le scot si le sacrific, ca de acu apar altele proaspete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Sa va zic si eu doua vorbe de printesa mea. busileste foarte bine, ajunge unde vrea din orice pozitie, se ridica in picioare tinandu-se de pat, zice ma-ma la tot ce misca, adik mie, lu taica-su si lui rex, catelul . mai zice ea si ta-ta, da-da, na-na, pa-pa, dai-dai (asta e preferata mea ), plange daca ma vede ca ies pe usa si striga pana ma intorc ma-ma-ma, chiar si 2 min daca stau e plansa toata, asa ca nici la baie nu pot sa merg

Bea apa din biberon, canita cu cioc e folosita doar la masajul gingiilor; stie cum sa foloseasca jucariile, le apasa pe cele cu butoane, le invarte bilele la cele care au bile, ce mai....am fetita mare , in schimb nu avem dinti inca. mai vreun bebe fara dinti?

cam atat despre cra-cra.

mai voiam sa mai zic Andre aici suntem intre prietene, iar prietenele isi spun tot ce au pe suflet, nimic nu este offtopic(monis), asa ca te ascultam cu mare drag

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Simina, e gata salata??ca mi-ai facut o poftaaaaaaaaaaaaa
Mi-am adus aminte ca mai am niste vinete la congelator de anu trecut, cred ca le scot si le sacrific, ca de acu apar altele proaspete

Mai am inca 2 de copt, apoi le las sa se raceasca un pic, si la scurs (mai mult). Pe seara este gata. Maioneza o fac in 30 sec

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Lavi Slava Domnului ca nu a fost mai rau. Vorba Dianei, acum mai stati si voi toti 3.....poate plecati undeva sa va recreati un pic

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Lavi Slava Domnului ca nu a fost mai rau. Vorba Dianei, acum mai stati si voi toti 3.....poate plecati undeva sa va recreati un pic

oho...cum nu as pleca eu...daca as avea cu ce...lasa ca stam si acasa...o asteptam pe FDaniela sa vina din Spania, sa ne vedem cu ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Lavi, sa nu te-aud ca ne-ai "obosit" cu intamplarile tale..ca te mananc. Tot ce conteaza e ca sotul tau e ok si ca vor veni si vremuri mai bune.

Andreuta, e randul tau acum, cine te-a intristat?

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:

Pentru Dana_N
www.elitetours.ro/hotel/Oferte-Turcia---Avion/Oferte-sejur-Belek/Belek---Hotel-SUSESI-DELUXE-RESORT-AND-SPA-5 -Ultra-All-Inclusive---Sejur-Avion/hoteluri/1038/0.html" target="_blank">Susesi si www.elitetours.ro/oferte/Oferte%20Turcia%20-%20Avion/Oferte_sejur_Belek/oferte/13/10175.html" target="_blank">altele

Am rectificat

Multumesc Simina dar cred ca ne orientam spre Delphin Palace.

Problema mea... si poate ma ajuta fetele care eu fost deja cu bebeii la mare...se merita sau nu.? Nu vreau sa ne chinuim degeaba. Trebuie sa ma hotarasc cat mai repede. Sotul poate lasa munca intre 20 august si 28 august si trebuie sa i-au biletele.
A fost ok cu ei la mare sau mai bine stati acasa? Imi este putin teama ca mergem doar noi trei.

Lavi, bina ca nu a patit sotul ceva mai grav. Doamne ajuta sa scapati mai repede de perioada asta grea.

sarbatoritilor de astazi!

------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Albume foto

Mergi la inceput

AoleoooDana da ce super este cu bebe la mare.Acum , cat inca stau unde ai punem
Eu zic sa nu stai pe ganduri, mai ales daca aveti posibilitatea asta!
La all inclusive este posibil sa-i gasesti si de mancare.....da pt siguranta sa-ti iei borcanele la tine
Vacanta de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Citat:

Pentru Dana_N
www.elitetours.ro/hotel/Oferte-Turcia---Avion/Oferte-sejur-Belek/Belek---Hotel-SUSESI-DELUXE-RESORT-AND-SPA-5 -Ultra-All-Inclusive---Sejur-Avion/hoteluri/1038/0.html" target="_blank">Susesi si www.elitetours.ro/oferte/Oferte%20Turcia%20-%20Avion/Oferte_sejur_Belek/oferte/13/10175.html" target="_blank">altele

Am rectificat

Multumesc Simina dar cred ca ne orientam spre Delphin Palace.

Problema mea... si poate ma ajuta fetele care eu fost deja cu bebeii la mare...se merita sau nu.? Nu vreau sa ne chinuim degeaba. Trebuie sa ma hotarasc cat mai repede. Sotul poate lasa munca intre 20 august si 28 august si trebuie sa i-au biletele.
A fost ok cu ei la mare sau mai bine stati acasa? Imi este putin teama ca mergem doar noi trei.

Lavi, bina ca nu a patit sotul ceva mai grav. Doamne ajuta sa scapati mai repede de perioada asta grea.

sarbatoritilor de astazi!

------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Albume foto

noi ne-am simtit super bine cu bebe la mare si ei i-a placut tare mult, a dormit mai bine, a mancat mai bine, chiar a fost super!

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput