Prietene la bine si la greu - 39
Raspunsuri - Pagina 3
Ancutza_Bro spune:
am pus cateva pozici pe contul comun (prietenelabinesilagreu) de la intalneala cu Lalu si Ariana , mai multe a facut tati de Ari, poate are timp Lalu sa le puna
_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea
simina_kin spune:
Da, asa-i
Sunt de la caldura........ma puse naiba sa coc vinete la ora asta
Edit: Diana m-a "confuzat"
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
Si , pt ca sunt, am uitat sa spun si eu La multi ani sarbatoritilor zilei...manechina Sabina, rechinasa Amalia, si cavalerii Mihai si Eduard. Sa ne traiti.
pt mamici
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
laviniablaga spune:
buna dragele mele!
va mulumesc inca o data pentru gandurile bune!
abia am ajuns acasa!sotul meu este ok, doar o mana rupta, o spaima pe cinste ...si concediu medical...dar eu nu am stiut...si m-am speriat foarte tare pentru ca m-a sunat un coleg de-al sau...iar cand Ancutza m-a sunat eram cam ingrijorata si am vorbit cam urat cu ea, si imi cer scuze pe aceasta cale.
De asemenea, ii multumesc lui Andre ca s-a interesat sa va anunte si pe voi. La ITM nu s-a inregistrat nici un accident de munca, pentru ca asa au convenit sotul si seful de district de la CFR, pentru ca nu aveau sens controale de la regionala, minister, si ITM...tinand cont ca accidentul a fost minor...adica sotul s-a urcat pe un semnal in gara, asigurat in coarda, dar cum corzile sunt vechi, una a cedat...si cu ea si sotiorul meu de 100 de kg...Ce sa zic...imi pare rau ca v-am pus pe zdruncin...promit sa nu o mai fac...si sa va scriu doar cand voi avea vesti bune!
Clujencelor, se pare ca o sa va vizitez saptamana viitoare ca sotul va merge la Spitalul CFR la un control...si mergem si noi cu el...nu stiu exact ziua, dar va anunt...
EDIT - Cred ca nu trebuia sa va deranjez povestindu-va toate necazurile mele.S-au intamplat atat de multe intr-un timp atat de scurt incat probabil ca vi se pare ca exagerez. Mi-as dori sa fie asa, mi-as dori sa fi fost doar o exagerare de-a mea, insa din nefericire pentru mine, problemele mele continua sa apara, daca nu zilnic, atunci saptamanal. Nu doresc niciuneia dintre voi sa treaca prin ce am trecut eu si Luci in ultima vreme. Dar oricum ar fi... noi mergem inaine.
laurairina13 spune:
uoff..abia acum am intrat..si vad ca sotz de Lavi e la spital. Doamne ajuta sa fie bine!!multe ghinioane pe capul lor!
Lavi
Vad nameti de bagaje(unele nedesfacute revenite de prin concedii-Monis-stie, altele care se umplu acu pt concedii-Lyly), liste cu hoteluri, piscine, planuri de drum la toata fulgusorimea! tare va mai invidiez!!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
DianaR spune:
Lavi, oooof! sper sa nu fie nimic grav!
Cory, iarta-ma si pe mine, si eu am ramas cu impresia ca tu ai intrebat de hoteluri, de fapt puteam sa jur... Se vede ca sunt varza de oboseala...
Andre, tusti afara din butoi! Multumim ca incerci sa afli cate ceva!
Concursul "I love DC": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=i love dc&page=2" target="_blank">dr-1 si dr-2
Diana cu Vlad(16.05.04)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
laurairina13 spune:
Lavi, da ce pereche mai faceti tu si sotzu, un picior lovit si o mana ruptaBine ca e doar mana rupta, si in rest e ok
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Ancutza_Bro spune:
Lavi de la vorbit pe fuga pana la vorbit urat e cale lunga, am inteles ca era o situatie nasoala si ca erai foarte ingrijorata si nu am insistat ... nu trebuie sa iti ceri scuze, pe cuvant
_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea
DianaR spune:
Buuun! A scris Lavi! Bine ca nu-i nimic grav, mana se repara si sotiorul sta numa bine acasa cu voi in concediu!
Concursul "I love DC": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=i love dc&page=2" target="_blank">dr-1 si dr-2
Diana cu Vlad(16.05.04)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
monica_80 spune:
Lavi of.....bine ca nu e ceva mai mult de atat .. e rau si asa, dar se putea si mai rau.
stiu cat de vechi sunt toate in cfr, am lucrat si eu vreo 3 ani pe acolo cunosc situatia......
Sper din suflet sa treceti peste toate si sa nu mai aveti nici o incercare
de scump Maria 13.12.2009