Prietene la bine si la greu - 39

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Dana si la noi a fost ok cu Sabina la mare, i-au placut si apa si nisipul ...a si mancat bine , a si dormit bine...eu va urez vacanta placuta

_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Lavi - bine ca e bine si nu a fost grav si sa dea DD sa venim toate numai cu vesti bune

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b
sa dea DD sa venim toate numai cu vesti bune

auzi da matale cand tre sa te apuci de facut teste? Z.. cat???
Nu de alta da poate vii tu prima cu vestea buna

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

remember us?

Dupa mesajele citite in capitolul anterior ,vad ca nu ne-ati uitat..

Intru rapid sa va salut si sa le cu drag pe toate fetele incercate (Lavi,ramo c.,Licurici,Ionelasi toate celelalte);sa va multumesc pentru urari si sa va spun ca mi-e tareee dor de voi!!

ma duc sa fac un dus rapid ,ca sunt in suc propriu ( am calcat un maldar de haine ,pe caldura asta ) si revin cu un update!!!

Lavi ma bucur ca nu e asa grav accidentul sotului; mi-ar placea sa ne vedem daca vii pe la cluj ,dar nu stiu daca vom fi pe acasa saptamana viitoare..ne pregatim de concediu; eventual,ma poti suna si daca nu suntem plecati facem cumva sa ne vedem face-to-face

I miss you all!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b
sa dea DD sa venim toate numai cu vesti bune

auzi da matale cand tre sa te apuci de facut teste? Z.. cat???
Nu de alta da poate vii tu prima cu vestea buna

ehe abia astept si io, rabdare rabdare, astept acum uratii 2 sa vina si apoi ne punem pe trebi

pampersi pt apa am luat de la huggies, inca nu i-am testat, o sa-i pun intr-o seara la baie sa vad cum se comporta

Bubu si-a descoperit putza trage de ea in toate directiile
siii avem scaun auto ne asteapta in germanica

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Raluci, Miany!

Hai ca va las...merg sa caut finante sa luam medicamente la sot...macar am scapat de problema masinii...am luat baie noua, am reusit si am cumparat si alt ulei de motor...si manopera o platim luna viitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

no bun..gata dusul..iata update-ul

Motivul disparitiei mele "ca magarul in ceata" este lipsa acut-cronica de timp,dar cred ca asta e deja rasuflata...

Noi suntem bine; eu am fost prinsa cu lucrarea de licenta, pe care ,finally, am reusit sa o termin si la toamna ma pot duce ca bou la licenta ( ca,zau ,nu stiu cand o sa am timp sa mai citesc cate ceva )...David se incadreaza in categoria "energetic boy" si desi stoarce toata vlaga din mine sunt tare mandra de el ; toata ziua vrea numai in picioare : sta pret de cateva secunde "cuculet" ,se lasa uneori de mana mea (doar de una)si busileaza asa mai timid ,ca e mai interesant sa vada lumea din pozitie verticala;in consecinta, se prinde de tot ce apuca numai sa fie in picioare!! ...deci gata cu linistea mea.
De povestit povesteste cat il tine gura ,de se uita lumea pe strada la noi; zice "ta-ta" intr-o veselie ,"ma-ma" mai rar (cand e obosit sau suparat- cred ca acum incepe sa constientizeze, ca intr-una din zile a busilat spre mine in bucatarie si s-a agatat de picioarele mele si a zis "mam-ma" (m-am topit,nu alta) si in rest te miri ce onomatopee mai scoate!!
Cu mancarica ,suntem asa si asa: acum ne plac fructele (la orice ora si orice ii dau,chiar si bucati la manuta) si iaurtul; legumele sunt asa de fason,dar carnita goala o papa;
Avem 6 dintisori ,care ne-au cam chinuit pana au iesit; sper sa luam o pauza ( ca m-au terminat si pe mine)
In rest ,ne dragalim la greu ; isi iubeste si ursuletul ( isi apleaca , capsorul spre el si isi lipeste fruntea de el...e mortal!!);ii plac animalele ,pisici ,catei,pasari,gaini -tot ce vede si le recunoaste daca ii pun cartuliile cu ele;nu vrea sa bata din palme ,dar incearca sa faca pa si alte cate si mai cate...dar ma opresc ,ca nu vreau sa plicti cu mesajul meu....

anyway,sunt tare mandra de el si ma bucur ca DD l-a adus in viata noastra!!! E absolut minunat ceea ce ni se intampla si deja mi-e dor de perioada care a trecut...parca ,prea repede...ma bucur ca suntem sanatosi si restul se rezolva cu timp si rabdare (zise una care a dat tarcoale si butoiului)!!!!

va si sper sa pot intra mai des; poate chiar diseara intre un spalat de vase,adunat jucarii,spalat baia etc...

P.S sper sa nu va fi plicti...si sper sa nu fi facut prea multe greseli de exprimare,dar sunt pe fuga (ma duc sa platesc ceva facturi si sa recuperez puiul de la mama)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

hai mai Miany, si tu?? te mananc daca mai zici de plictisit pe aici! Ma bucur ca Davidutu e bine, creste si va face mandri ca sunteti parintii lui!!

Acum ma intreb oare ce face Lidia..hmm..sper ca gatul e mai bine, si nu a fost nevoita sa isi scoata amigdalele..

Smaranditzoooo, da mult mai stati in concediu!! haidi cand vii sa dai raportu??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

BUNA FETELOR !

Am aparut si noi. Dar 2 saptamani am facut naveta la mama adica dimineata plecat seara intors acasa, de ce? pentru ca un vecin a inceput sa demoleze peretii in apartament si nu puteam sta in galagia asta infernala. Si de o saptamana m-am apucat eu sa fac noi aranjamente in bucatarie: mutat mobila, etc.Azi am terminat dar sunt franta de oboseala si ma doare si capul (rusii). Cred ca ma duc sa ma pun un pic in pat pana vine piticul de afara. De sarbatorit pe Mihai am sarit, ce sa facem a trebuit sa terminam curatenia.

Spun si eu LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi.

LAVi te asteptam la Cluj cu drag sa ne anunti.

Va pup ma duc la pat ca sunt terminata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Va doresc o seara frumoasa tuturor...sa nu fie prea mare caldurica...si sa dormim cu totii linistiti!

RamoC te pup!

Mergi la inceput