Mamici de Sept-Oct 2010 - alaturi de Nike (120)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

georgescu oana, mie pe la 18 sapt mi-a spus ca am lichid la limita si sa pun mana sa beau mai multe lichide ca sa-i creez o "piscina" mai mare si sa se poata dezvolta....la 21 sapt nu mi-a mai zis nimic, dar am si baut mai mult. Sincer n-am depasit niciodata 2L, dar cum de felul meu nu prea beau multe lichide, probabil ca a contat mult ca am ajuns la 2 L

28+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Luciana , eu beam 2 l sau oricum pe aproape , incerc sa imi dau seama in afara de o deshidratare daca ar putea exista si o alta cauza , cred de fapt ca asta vrea sa vada si dr de m-a chemat peste o saptamana
Cunosti vreo alta cauza?

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 30s +
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Buna seara, Burtici!
felicitari celor cu vesti bune de la eco!
Cat despre gramatica, ortografie, ortoepie, morfologie, sintactica, sintaxa si cate si mai cate, sa ne reamintim ca ACESTA NU ESTE FORUMUL ACADEMIEI ROMANE - SECTIA LB. ROMANA!!!
ACESTA ESTE UN FORUM DESTINAT BURTIKUTZELOR DRAGUTZELOR UNDE NE MAI PUTEM SI PROSTI DIN CAND IN CAND ATUNCI CAND VREM ASTA!
CUI NU-I PLACE SA NU INTRE!
GATA M-AM RACORIT.

SI UN MESAJ PT. NIKE SI BB: TARGOVISTEA E ALATURI DE VOI!!!

Moshulik +27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Urat , fiecare scrie dupa starea lui de spirit, nu trebuie sa verificam acum gramatica lb romane, daca nu va place "d-na "inscrieti-va la un forum unde se discuta despre gramatica lb . romane.

Despre kilogramele mele , eu la inceputul sarcinii nu am mancat si chiar am si slabit vreo 4 kg , la prima sarcina mi-am revenit ca nr de kilograme dar soldurile nu au mai fost la fel , adica nu am mai putut intra in pantalonii si fustele de stofa.

Pe Catalina am nascut-o tot la Elias si de a doua zi au imbracat-o cu ce le-am dus eu, pe atunci mi-au lasat-o si in salon, dar ma simteam atat de slabita incat seara o duceam la salonul bebeilor nu ma simteam in stare sa am grija de ea.

Anaalina , mami de Catalina Teodora(30.03.2007)sicu(31sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Gand in gand cu Moshulik

Anaalina , mami de Catalina Teodora(30.03.2007)sicu(31sapt)

Mergi la inceput

oana, habar n-am alta cauza, incearca si bea si mai mult, poate iese marea majoritate prin piele ...faci pipi mult? (eu inca nu ma trezesc nici noaptea pt pipi, poate o fi si asta un motiv)

anaalina, si eu nasc acum la Elias, abia astept sa vad exact cum e in sept-oct, de hainute n-au auzit nimic inca, doar ca bebeii stau separat si nu au voie vizitatori, abia are acces mama din 3 in 3 ore cu limita ...ciudat, dar daca e spre binele lor e perfect....v-om vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Kit-ul de colectare a celulelor stem este pe drum spre noi!!! Maine sau poimaine ar trebui sa-l primesc (vine din Dubai)! Ufffff... sa il vad si pe asta ca sa mai bifez pe "to do list".

Maine ma apuc de spalat lucrusoare si de organizat incet-incet bagajul de spital. Se cam apropie momentul si ma cuprind emotiile!

Tot maine am programare la dr, urmand de acum sa ma duc la spital saptamanal!!!

35+

Mergi la inceput

eu nu pot sa-mi dau seama daca sunt in grupul mamicilor pe facebook ....am dat azi add dar nu mi-a aparut nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Oana si mie mi-a spus ultima data dr ca am lichid la limita inferioara, iar eu beau cam 3l apa/zi. M-am straduit sa beau si mai mult acum, oricum mi-a spus dr ca nu e ingrijorator intrucat exista diferente mari de la pacienta la pacienta. Daca e totusi in limite e ok. Mie mi-a spus ca valorile normale sunt 8-22(dupa cum vezi e o marja destul de mare). Ia sa intrebi data viitoare ce cantitate de lichid ai ca sa vezi singura daca e in limite. Nu-ti face griji caci totul va fi bine.

Bebecris ai dreptate sa nu iei in considerare cuvintele unei maimutze, pana la urma nu a invitat-o nimeni aici.Nu ne-am ales aici in functie de nota de la examenul de limba romana si daca nu ne-am accepta asa cum suntem n-am mai activa aici. It's a free country!

Hai ca am sa va spun si eu noapte buna si vise placute!

Nike sper sa fii bine si tu si bebe. Ne gandim toate la voi si ne rugam sa fie totul bine.

32+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Kit-ul de colectare a celulelor stem este pe drum spre noi!!! Maine sau poimaine ar trebui sa-l primesc (vine din Dubai)! Ufffff... sa il vad si pe asta ca sa mai bifez pe "to do list".

Maine ma apuc de spalat lucrusoare si de organizat incet-incet bagajul de spital. Se cam apropie momentul si ma cuprind emotiile!

Tot maine am programare la dr, urmand de acum sa ma duc la spital saptamanal!!!

35+

Si mie mi-a ajuns kitul pentru celule.
Bafta maine la dr. Iti tin pumnii. Chiar.....ce putin mai ai!
Nu mi-ai spus daca e frumoasa verisoara ta Veronica!

32+

crina cu

Mergi la inceput