Mamici de Sept-Oct 2010 - alaturi de Nike (120)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianna_83

eu nu pot sa-mi dau seama daca sunt in grupul mamicilor pe facebook ....am dat azi add dar nu mi-a aparut nimic

28+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

esti in grup, intra pe facebook la groups (din pagina home, in stanga , sub poza ta, e o lista in care apare si groups) si o sa vezi. ti-a dat sabina accept.

sorana 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Kit-ul de colectare a celulelor stem este pe drum spre noi!!! Maine sau poimaine ar trebui sa-l primesc (vine din Dubai)! Ufffff... sa il vad si pe asta ca sa mai bifez pe "to do list".

Maine ma apuc de spalat lucrusoare si de organizat incet-incet bagajul de spital. Se cam apropie momentul si ma cuprind emotiile!

Tot maine am programare la dr, urmand de acum sa ma duc la spital saptamanal!!!

35+

Si mie mi-a ajuns kitul pentru celule.
Bafta maine la dr. Iti tin pumnii. Chiar.....ce putin mai ai!
Nu mi-ai spus daca e frumoasa verisoara ta Veronica!

32+

crina cu

Verisoara mea e f frumoasa, dar fii sigura ca o vei vedea pe BB-ita ta cea mai frumoasa din lume!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana_23

Citat:

eu nu pot sa-mi dau seama daca sunt in grupul mamicilor pe facebook ....am dat azi add dar nu mi-a aparut nimic

Am intrat in grup prin search si m-am vazut, dar pe pagina mea nu-mi apare nicaieri....trebuie sa mai "scotocesc" ca vreau sa-mi apara grupul direct, nu sa intru eu pe usa din spate

esti in grup, intra pe facebook la groups (din pagina home, in stanga , sub poza ta, e o lista in care apare si groups) si o sa vezi. ti-a dat sabina accept.

sorana 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

Chichiuta nu in vagin, la examenul de urina mi-a iesit flora microbiana-levuri existente rare. dar mi-a spus dr ca nu e nici o problema, nu e infectie urinara

cristina si bebe in burtica 30+sapt

Aaa ok, n-am retinut unde erau levurile alea! Stai calma nu e nimic in neregula!

Cristina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutzuka

buna ziua burtici, nu sunt noua pe aici...va citesc tot timpul, sunt si eu gravida si o sa nasc la sf lunii august.va citesc cu placere(pe unele) dar cu parere de rau vreau sa va spun ca m-am ingrozit de cateva viitoare mamici care nici macar limba romana nu o cunoaste.
ex : bebecris, sincer nu am nimic cu nimeni dar sa nu ai habar cum se scrie imi e de strigat la cer, sincer. si atata sclifoseala si atata razgaiala...nu stiu daca are rost. aici, este un forum in care fiecare trebuie sa vina cu ceva bun si interesant pt a ajuta, o discutie ceva...nu stiu...in niciun caz "m-am trezit fleasca" niste prostii. pacat, tare pacat. stau sa ma gandesc ce o sa invete acel copil de la o mama asa....in fine, nu are rost sa lungesc discutia, este in zadar.va pup pe toate si va doresc sarcina usoara si la termen si sa va bucurati pe bb-ei

Ai citit regulamentul cand te-ai inregistrat pe DC?

Lora, mami de Iustina si 35+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Citat:
citat din mesajul lui mamutzuka

buna ziua burtici, nu sunt noua pe aici...va citesc tot timpul, sunt si eu gravida si o sa nasc la sf lunii august.va citesc cu placere(pe unele) dar cu parere de rau vreau sa va spun ca m-am ingrozit de cateva viitoare mamici care nici macar limba romana nu o cunoaste.
ex : bebecris, sincer nu am nimic cu nimeni dar sa nu ai habar cum se scrie imi e de strigat la cer, sincer. si atata sclifoseala si atata razgaiala...nu stiu daca are rost. aici, este un forum in care fiecare trebuie sa vina cu ceva bun si interesant pt a ajuta, o discutie ceva...nu stiu...in niciun caz "m-am trezit fleasca" niste prostii. pacat, tare pacat. stau sa ma gandesc ce o sa invete acel copil de la o mama asa....in fine, nu are rost sa lungesc discutia, este in zadar.va pup pe toate si va doresc sarcina usoara si la termen si sa va bucurati pe bb-ei

Ti-ai facut cont pe DC doar pentru a scrie acest mesaj? Sau activezi de pe un alt cont, dar ti-a fost nu-stiu-cum sa scrii de pe acela? Cum spuneai chiar tu "este un forum in care fiecare trebuie sa vina cu ceva bun si interesant"... de cand ti-am citit mesajul incerc sa-mi dau seama de utilitatea lui... mai incerc, nu ma dau batuta asa usor!

35+

Buburuzo, cand reusesti sa-i gasesti vreo utilitate, sa ma anunti si pe mine!
Na, io o raportai la moderator, mi se pare atac la persoana ceea ce-a facut. Nu toti suntem la fel pe un forum si fiecare e liber sa activeze ori ba...dar sa-ti faci cont doar ca sa improsti cu noroi...

Lora, mami de Iustina si 35+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui sorana_23

Citat:

Am intrat in grup prin search si m-am vazut, dar pe pagina mea nu-mi apare nicaieri....trebuie sa mai "scotocesc" ca vreau sa-mi apara grupul direct, nu sa intru eu pe usa din spate

sorana 27+ cu

altfel nu stiu ..dar nu ai decat doua click-uri de dat.

sorana 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

va scriu toate mesajele care le0am primit pana acum de la ea. si la final va zic pe scurt ce am vb la tel.

Sunt pe perfuzii, oxigen, contractii minime, pierd lichid, dar dr spun ca bb traiaste si cu lichid putin si ca nu nasc in seara asta. am obosit

Nu vor sa nasc in garda lor. nu ma monitorizeaza permanent ca au zis ca nu nasc.

Nu nasc. nu vor. au spus ca e ok fara lichid. au spus ca daca il pierd pe tot, fac cezariana, dar cu cei din garda de maine. pt mine cezariana = sanse minime de a trai

mi-a zis k nu o lasa sa plece din spital. k ea nu e medic si nu stie nimic. nu se pricepe la ce se intampla acolo asa k tre sa se lase pe mana lor.
de facut calmate nu poate k e alergica si la astea.
a vrut sa se plimbe un pic, sa urce niste scari ca sa isi provoace singura nastere, nu o lasa. si ca sa nu se ridice din pat, au lasat-o cu o perfuzie goala in mana. si-a dat-o jos singura.
dar e optimista si are o credinta cum nu am mai vazut ca Dumnezeu nu o va lasa.
maine va naste sigur. dar nu se stie cum.
sa speram k vom avea vesti bune si totu se va termina cu bine

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Va multumesc fetelor pt ca sunteti atat de saritoare atunci cand una din noi e atacata. Sunt si persoane care nu tin cont ca o femeie insarcinata e mult mai sensibila, si cu toate astea aduc jigniri grave doar pt ca, vb uneia dindre fete, sunt frustrate din anumite motive stiute doar de ei. Poate frustrarea vine chiar de la faptul ca ea insasi, nu e in stare sa-si educe copilul sau copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Nike, ai incredere in Dumnezeu ca El poate face minuni. noi suntem alaturi de tine si ne pt ca totul sa se termine cu bine, si la final sa-ti tii bebelu in brate.

Mergi la inceput