Mamici de Sept-Oct 2010 - alaturi de Nike (120)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

BURTICILE IN APARARE

Burtica de 35 + EMMA ANTONIA
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE TOATA ZIUA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

uau! se incinsera spiritele bebecris

vazut si noi pozili ana da' la ci tuguiata e nu ai tu vreun cuc in burtica dupa vb babilor?

-----

Mami de roza + 32 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

No way!!! La trei ecografii am vazut clar "gogosica" domnisoarei!! si a zis si dr ca e SIGUR fetita!

Ana30+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Propun ca pe viitor daca mai sunt atacate unele dintre noi de astfel de persoane noi venite ca "doamna" care a scris mai devreme, sa ne coalizam si sa dam avertisment. Nu mi se pare deloc normal ceea ce s-a intamplat.

uta28 este 30+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://micaevents.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

ANA , MAI3 , am vazut burticile cu minuni

Burtica de 35 + EMMA ANTONIA
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE TOATA ZIUA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Propun ca pe viitor daca mai sunt atacate unele dintre noi de astfel de persoane noi venite ca "doamna" care a scris mai devreme, sa ne coalizam si sa dam avertisment. Nu mi se pare deloc normal ceea ce s-a intamplat.

uta28 este 30+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://micaevents.ro

Eu sunt de acord!!

Mergi la inceput

ALEXUZA

Mergi la inceput

Noapte buna burtici! Ma pun si eu in pat ca ma dor picioarele. Caut ceva interesant la tv!! burticile!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

ha, ce s-a marit grupul de pe facebook. noroc cu pozele din picasa, ca m-am prins si eu care cum...dar raluca vasiliu tot nu stiu cine este.

sorana 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Am disparut sa ma relaxez, sa dorm....si sa lustruiesc geamuri...iar acum ca fac o pauza, ma trezesc ca ne-a vorbit "ciob de oala sparta".... acu s-a luat de gramatica, probabil dupa un timp vor mai intra si altele sa ne spuna ce prost ne crestem copii ........sunt trecuta prin astfel de chestii asa ca fetelor: Ignore....ma bucur ca ati fost promte, dar cred ca nu merita nici sa-i (le) raspundem, ca sa nu creada ca ii (le) dam importanta.

Muncitorii au facut o mareeee pauza azi, si-au luat "jucariile" si au plecat , maine cica vine o noua echipa, pana nu vad nu cred...ca mai am putin si renunt, caut altii.

Ma duc sa dau cu mopu ca sa termin toata treaba....si asa ma cam doare burtica, dar nu suport nici mizeria

Noapte buna.
Pupici.

PS: Aruncati cu niste nectarine daca am facut vreo greseluta

28+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Buna seara burtici
M-am intors de la dr , colul este inca inchis ceea ce este f bine , bebe dezvoltat normal , are 1552 g ,singura problema se pare ca este faptul ca nu prea are lichid bebe in casuta , de la 2 l , mi-a spus sa beau 4 l pe zi, clar imi fac un pat in baie ca altfel nu vad cum sa o scot la capat
Voi ati avut astfel de probleme cu lichid putin ?
Vinerea viitoare ma duc sa ma vada iarasi , sper sa fie mai bine.

Am vazut mesajul nou venitei, personal cred ca este opersoana frustrata care se ascunde dupa un id nou , cred ca cea mai buna metoda de a o pne la punct este sa o ignorma.
Va pup si noapte bune

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 30s +
Martie-Aprilie

Mergi la inceput