Mamici de Sept-Oct 2010 - alaturi de Nike (120)
Raspunsuri - Pagina 15
alexuza spune:
BURTICILE IN APARARE ![]()

Burtica de
35 + EMMA ANTONIA
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE
TOATA ZIUA
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maitreyi uau! se incinsera spiritele bebecris ![]() vazut si noi pozili ana da' la ci tuguiata e nu ai tu vreun cuc in burtica dupa vb babilor? ![]() ----- Mami de roza + 32 s ![]() ![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
No way!!! La trei ecografii am vazut clar "gogosica" domnisoarei!!

Ana
30+
Maia Elena
lu' mama
fulguta28 spune:
Propun ca pe viitor daca mai sunt atacate unele dintre noi de astfel de persoane noi venite ca "doamna" care a scris mai devreme, sa ne coalizam si sa dam avertisment. Nu mi se pare deloc normal ceea ce s-a intamplat.
uta28 este
30+
cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://micaevents.ro
alexuza spune:
ANA , MAI3 , am vazut burticile cu minuni 

Burtica de
35 + EMMA ANTONIA
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE
TOATA ZIUA
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fulguta28 Propun ca pe viitor daca mai sunt atacate unele dintre noi de astfel de persoane noi venite ca "doamna" care a scris mai devreme, sa ne coalizam si sa dam avertisment. Nu mi se pare deloc normal ceea ce s-a intamplat. uta28 este 30+ cu Mara Elena------------------------------------------------ http://micaevents.ro |
Eu sunt de acord!!

Ana
30+
Maia Elena
lu' mama
ana_25 spune:
Noapte buna burtici! Ma pun si eu in pat ca ma dor picioarele. Caut ceva interesant la tv!!
burticile!!
Ana
30+
Maia Elena
lu' mama
sorana_23 spune:
ha, ce s-a marit grupul de pe facebook. noroc cu pozele din picasa, ca m-am prins si eu care cum...dar raluca vasiliu tot nu stiu cine este.
sorana
27+ cu 
lucianna_83 spune:
Am disparut sa ma relaxez, sa dorm....si sa lustruiesc geamuri
...iar acum ca fac o pauza, ma trezesc ca ne-a vorbit "ciob de oala sparta".... acu s-a luat de gramatica, probabil dupa un timp vor mai intra si altele sa ne spuna ce prost ne crestem copii 
........sunt trecuta prin astfel de chestii asa ca fetelor: Ignore....ma bucur ca ati fost promte, dar cred ca nu merita nici sa-i (le) raspundem, ca sa nu creada ca ii (le) dam importanta. 

Muncitorii au facut o mareeee pauza azi, si-au luat "jucariile" si au plecat
, maine cica vine o noua echipa, pana nu vad nu cred...ca mai am putin si renunt, caut altii.
Ma duc sa dau cu mopu ca sa termin toata treaba....si asa ma cam doare burtica, dar nu suport nici mizeria 
Noapte buna.
Pupici. 
PS: Aruncati cu niste nectarine daca am facut vreo greseluta 
28+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
georgescu oana spune:
Buna seara burtici
M-am intors de la dr , colul este inca inchis ceea ce este f bine , bebe dezvoltat normal , are 1552 g ,singura problema se pare ca este faptul ca nu prea are lichid bebe in casuta , de la 2 l , mi-a spus sa beau 4 l pe zi, clar imi fac un pat in baie ca altfel nu vad cum sa o scot la capat 
Voi ati avut astfel de probleme cu lichid putin ?
Vinerea viitoare ma duc sa ma vada iarasi , sper sa fie mai bine.
Am vazut mesajul nou venitei, personal cred ca este opersoana frustrata care se ascunde dupa un id nou , cred ca cea mai buna metoda de a o pne la punct este sa o ignorma.
Va pup si noapte bune
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 30s +
Martie-Aprilie

ana da' la ci tuguiata e nu ai tu vreun cuc in burtica dupa vb babilor? 
roza +