Mamici de Sept-Oct 2010 - alaturi de Nike (120)
Raspunsuri - Pagina 12
ana_25 spune:
Gata! Am pus pozicile!
Astept sa se opreasca ploaia sa ma duc la aprozar! Ploua cu soare!![]()
Ana
30+
Maia Elena
lu' mama
maitreyi spune:
pusei si io trii pozi di la nunta la care am fost nasa sambata trecuta
urmeaza si cu casuta da' nu azi ca astept sa monteze tati si tablourile sa fie toate la locul lor ![]()
-----
Mami de
roza +
32 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
mamutzuka spune:
buna ziua burtici, nu sunt noua pe aici...va citesc tot timpul, sunt si eu gravida si o sa nasc la sf lunii august.va citesc cu placere(pe unele) dar cu parere de rau vreau sa va spun ca m-am ingrozit de cateva viitoare mamici care nici macar limba romana nu o cunoaste.
ex : bebecris, sincer nu am nimic cu nimeni dar sa nu ai habar cum se scrie imi 
e de strigat la cer, sincer. si atata sclifoseala si atata razgaiala...nu stiu daca are rost. aici, este un forum in care fiecare trebuie sa vina cu ceva bun si interesant pt a ajuta, o discutie ceva...nu stiu...in niciun caz "m-am trezit fleasca" niste prostii. pacat, tare pacat. stau sa ma gandesc ce o sa invete acel copil de la o mama asa....in fine, nu are rost sa lungesc discutia, este in zadar.va pup pe toate si va doresc sarcina usoara si la termen si sa va bucurati pe bb-ei
be_one spune:
Buna seara mamici si burtici!
Azi mi-am dat seama de ce nu reusesc sa scriu mai des, cu toate ca va citesc aproape zilnic: pt ca eu ma asez la citit intotdeauna cu farfuria de mancare in brate
. Adica parca nu se poate una fara alta...Deci nici eu nu am nici o problema cu pofta de mancare din cauza caldurii
Am sa pun si o poza sa vedeti marimea la care am reusit sa ajung 
Oana
30+ cu
si mami de Dimitrie (23.10.2004)
be_one spune:
Acum, daca tot m-am apucat de scris...
Nike, sa-ti dea putere Dumnezeu sa treci cat mai usor prin aceasta incercare si sa te bucuri apoi deplin de minunea care ne face sa uitam toate durerile si greutatile 
Mai3 de cand ma gandesc sa te intreb de unde faci comanda de papanasi? ca mi se pare ca numai "din aia" ar fi cei mai buni, ca ai scris de vreo doua ori de ei 
Alynta, am citit prea tarziu ultimul tau pm si plecasei deja la mare. Intre timp, bine ai revenit!
Oana
30+ cu
be_one spune:
Am schimbat si semnatura ![]()
Am vazut si pozele. Toate burticile sunt foarte frumoase 
Si am pus si eu una mai recenta
Va pup pe toate si sa auzim numai vesti bune!
Oana
31+ cu
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamutzuka buna ziua burtici, nu sunt noua pe aici...va citesc tot timpul, sunt si eu gravida si o sa nasc la sf lunii august.va citesc cu placere(pe unele) dar cu parere de rau vreau sa va spun ca m-am ingrozit de cateva viitoare mamici care nici macar limba romana nu o cunoaste. ex : bebecris, sincer nu am nimic cu nimeni dar sa nu ai habar cum se scrie imi ![]() e de strigat la cer, sincer. si atata sclifoseala si atata razgaiala...nu stiu daca are rost. aici, este un forum in care fiecare trebuie sa vina cu ceva bun si interesant pt a ajuta, o discutie ceva...nu stiu...in niciun caz "m-am trezit fleasca" niste prostii. pacat, tare pacat. stau sa ma gandesc ce o sa invete acel copil de la o mama asa....in fine, nu are rost sa lungesc discutia, este in zadar.va pup pe toate si va doresc sarcina usoara si la termen si sa va bucurati pe bb-ei |
Ai dreptate! Aici este un forum in care fiecare vine cu ceva bun si interesant,ne ajutam si discutam!! Daar....ne si acceptam una pe cealalta asa cum suntem,si nu suntem aici sa ne criticam sau sa judecam pe cutare sau pe cutarica. Fiecare e liber sa scrie ce vrea,iar daca cineva nu e de acord cu ce se spune aici,nu-l obliga nimeni sa frecventeze forumul la acest subiect!
Aici s-au legat prietenii si daca ne permitem sa ne razgaim si sa ne alintam(sclifosim) nu vad de ce ar trebui sa deranjeze pe altii.
Imi pare rau ca ai asa o parere!!! Fiecare e liber sa aleaga si sa faca ce pofteste!!
Ana
30+
Maia Elena
lu' mama
bebecris26 spune:
| citat din mesajul lui mamutzuka buna ziua burtici, nu sunt noua pe aici...va citesc tot timpul, sunt si eu gravida si o sa nasc la sf lunii august.va citesc cu placere(pe unele) dar cu parere de rau vreau sa va spun ca m-am ingrozit de cateva viitoare mamici care nici macar limba romana nu o cunoaste. ex : bebecris, sincer nu am nimic cu nimeni dar sa nu ai habar cum se scrie imi ![]() e de strigat la cer, sincer. si atata sclifoseala si atata razgaiala...nu stiu daca are rost. aici, este un forum in care fiecare trebuie sa vina cu ceva bun si interesant pt a ajuta, o discutie ceva...nu stiu...in niciun caz "m-am trezit fleasca" niste prostii. pacat, tare pacat. stau sa ma gandesc ce o sa invete acel copil de la o mama asa....in fine, nu are rost sa lungesc discutia, este in zadar.va pup pe toate si va doresc sarcina usoara si la termen si sa va bucurati pe bb-ei |
cristina si bebe in burtica
30+sapt
ana_25 spune:
MAI3,BE_ONE,vazut pozele! Ce burtici frumoase!

BE_ONE felicitari pt semnatura!
Ana
30+
Maia Elena
lu' mama
donna79 spune:
Stimata doamna,
Inainte de a ataca pe cineva, fa-mi placerea si reciteste ce ai scris. Esti multumita? Cunosti bine limba romana?
Multumim pentru urari. Daca nu iti plac sclifoselile subiectului nostru esti libera sa cauti unul mai serios.
O seara buna!
Donna
30+ cu