Mamici de Sept-Oct 2010 - alaturi de Nike (120)
Raspunsuri - Pagina 13
bebecris26 spune:
acum chiar am gresit 2 cuvinte pt ca m-am enervat si am scris repede fara sa mai verific mesajul![]()
cristina si bebe in burtica
30+sapt
ana_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bebecris26
cristina si bebe in burtica 30+sapt |
Wow,ce reply!!

Ana
30+
Maia Elena
lu' mama
be_one spune:
Ana, multumesc! Si burtica ta e tare simpatica asa "tuguiata". Nu stiu daca e adevarat ca au forme diferite daca ai fetita sau baietel in burtica, dar cand eram insarcinata cu Dimitrie de vreo doua ori mi-au spus niste tanti pe strada ca o sa am un baiat. Probabil ca asa era de evident ![]()
Oana
31+ cu
si mami de Dimitrie (23.10.2004)
bebecris26 spune:
Nu inteleg de unde atata rautate. Si se mai da desteapta
. nu stiu cum va creste un copil alaturi de o mama atat de rea (mai bine sa nu stii sa scrii decat asa)![]()
cristina si bebe in burtica
30+sapt
donna79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebecris26 acum chiar am gresit 2 cuvinte pt ca m-am enervat si am scris repede fara sa mai verific mesajul cristina si bebe in burtica 30+sapt |
Bebecris eu te pup si vreau sa-ti spun ca imi esti foarte draga, toate fetele de aici imi sunt foarte dragi. Asa... acum vreau sa vad daca i se face cuiva rau de la atatea dulcegarii
Nota: la toate subiectele apar "agitatori" asa ca mai bine dam un mare IGNORE.
Donna
30+ cu
alexuza spune:
| citat din mesajul lui mamutzuka buna ziua burtici, nu sunt noua pe aici...va citesc tot timpul, sunt si eu gravida si o sa nasc la sf lunii august.va citesc cu placere(pe unele) dar cu parere de rau vreau sa va spun ca m-am ingrozit de cateva viitoare mamici care nici macar limba romana nu o cunoaste. ex : bebecris, sincer nu am nimic cu nimeni dar sa nu ai habar cum se scrie imi ![]() e de strigat la cer, sincer. si atata sclifoseala si atata razgaiala...nu stiu daca are rost. aici, este un forum in care fiecare trebuie sa vina cu ceva bun si interesant pt a ajuta, o discutie ceva...nu stiu...in niciun caz "m-am trezit fleasca" niste prostii. pacat, tare pacat. stau sa ma gandesc ce o sa invete acel copil de la o mama asa....in fine, nu are rost sa lungesc discutia, este in zadar.va pup pe toate si va doresc sarcina usoara si la termen si sa va bucurati pe bb-ei |
Nu cred ca intram aici ca sa verificam cat de corect vorbim sau sa ne criticam , intram sa ne descarcam una alteia , si poate uneori sa ne si razgaiem ,sa invatam una de la alta
Incearca sa culegi ce iti este util daca nu incearca in alta parte unde sunt burtici cu caracterul tau, asta este parerea mea
BEBECRIS

Burtica de
35 + EMMA ANTONIAMAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE
TOATA ZIUA
fulguta28 spune:
Bravo, Ana!
Maimutzo, nici cu tine nu ne mandrim ca ai stii foarte bine limba romana, spre exemplu: "viitoare mamici care nici macar limba romana nu o cunoaste". Tu ce exemplu o sa-i dai copilului tau?!
citat din mesajul lui ana_25
Ai dreptate! Aici este un forum in care fiecare vine cu ceva bun si interesant,ne ajutam si discutam!! Daar....ne si acceptam una pe cealalta asa cum suntem,si nu suntem aici sa ne criticam sau sa judecam pe cutare sau pe cutarica. Fiecare e liber sa scrie ce vrea,iar daca cineva nu e de acord cu ce se spune aici,nu-l obliga nimeni sa frecventeze forumul la acest subiect! Aici s-au legat prietenii si daca ne permitem sa ne razgaim si sa ne alintam(sclifosim) nu vad de ce ar trebui sa deranjeze pe altii. Imi pare rau ca ai asa o parere!!! Fiecare e liber sa aleaga si sa faca ce pofteste!! Ana 30+ Maia Elena lu' mama |
uta28 este
30+
cu Mara Elena------------------------------------------------
http://micaevents.ro
donna79 spune:
Hai ca eram in greva de scris de ieri (m-am suparat ieri si am plans cat n-am plans toata sarcina). Dar acum m-am inviorat, m-a amuzat doamna buna cunoscatoare a limbii romane ![]()
Donna
30+ cu 
bebecris26 spune:
citat din mesajul lui donna79
Bebecris eu te pup si vreau sa-ti spun ca imi esti foarte draga, toate fetele de aici imi sunt foarte dragi. Asa... acum vreau sa vad daca i se face cuiva rau de la atatea dulcegarii Nota: la toate subiectele apar "agitatori" asa ca mai bine dam un mare IGNORE. Donna 30+ cu ![]() |
.cristina si bebe in burtica
30+sapt
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui mamutzuka va citesc cu placere(pe unele) dar cu parere de rau vreau sa va spun ca m-am ingrozit de cateva viitoare mamici care nici macar limba romana nu o cunoaste. |
Cred ca mai corect era daca iti terminai propozitia cu "nu o cunosc".
Nu vreau sa fiu rautacioasa,dar si tu poti gresi!
Oricum ,multumim de urari! La fel si tie!
Ana
30+
Maia Elena
lu' mama

e de strigat la cer, sincer. si atata sclifoseala si atata razgaiala...nu stiu daca are rost. aici, este un forum in care fiecare trebuie sa vina cu ceva bun si interesant pt a ajuta, o discutie ceva...nu stiu...in niciun caz "m-am trezit fleasca" niste prostii. pacat, tare pacat. stau sa ma gandesc ce o sa invete acel copil de la o mama asa....in fine, nu are rost sa lungesc discutia, este in zadar.va pup pe toate si va doresc sarcina usoara si la termen si sa va bucurati pe bb-ei