Mamici de Sept-Oct 2010 - alaturi de Nike (120)
Raspunsuri - Pagina 11
Fistiq spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Klarisse, Fistiq felicitari pt bebelinii sanatosi!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Cristina 31+ |
Mutu' fain!

Sanatate multa si la bebitzu vostru!
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 31+
Klarisse spune:
Fetele ma retrag si eu..am chef sa stau in pat. Va pup, sa aveti o seara racoroasa
.
Klarisse
graviduta 30+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
crina-s spune:

ma rog si eu pentru NIKE si bebitul ei. Sa aiba grija Dumnezeu de amandoi. Hai ca va fi primul copilas sanatos si rasfatat al odiseei. 

32+
crina
cu
LoraG76 spune:
Fetelor, dispar si eu. La 8 mergem in strand, ca joaca tati tenis si noi asistam de pe margine sau de pe terasa de alaturi..au o limonada bestiala, din lamai verzi, cu gheata...abia astept!
O seara cat mai racoroasa va doresc! 
Lora, mami de Iustina si 
35+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui Fistiq Ana, Tudor e un barbat galant inca din burtica si i-ar fi placut sa-i faca cadou Maiei chiar si 2 scutece. Ce cadou frumos pt o fata, nu? Daca te razgindesti, apeleaza cu incredere ca nu se supara/deranjeaza nimeni! ![]() ---------------------------------------------- cu BB Tudor intr-o burticuta de 31+ |
Am intrebat-o pe Maia si mi-a zis ca i-ar face placere asa cadou de la Tudor!

Ana
30+
Maia Elena
lu' mama
ana_25 spune:
Am facut pozici proaspete cu burtica tuguiata! O sa le pun in album mai tarziu cand vin de la aprozar. Ma duc sa iau ceva legume si o lubenita mareeee!
.Azi am suferit groaznic fara pepene!
Ana
30+
Maia Elena
lu' mama
Buburuza_10 spune:
| citat din mesajul lui anaalina Bravos mamicutele pt ca bebeii sunt bine acolo la caldurica . Nu mai stiu cine zicea ca a luat 20 kg , nu-mi vine sa cred . Eu pe caldura asta nu as inghiti mai nimic , in plus mai am si arsuri. Pana acum am luat 8 kg . Va rog vreau si eu adresa si parola unde sa pun poze.Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007) |
Crezi sau nu, eu chiar am luat 20 kg. In schimb nu am avut niciun fel de problema in timpul sarcinii, adica nu am avut greata, dureri de cap si nici arsuri, nu am vomitat niciodata si m-am mai si lasat de fumat imediat ce am aflat ca sunt insarcinata. Cat despre calduri, crede-ma ca aici e mult mai cald decat in Romania, insa nu prea simt caldura pt ca AC-ul functioneaza 24/24 si incerc sa nu ies afara in orele de "foc". Inca un motiv pentru acumularea de kg este faptul ca sunt foarte fericita si nu am niciun motiv de stres... Acum crezi???
35+
bebecris26 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui crina-s
Ups....incurcai borcanele! Sorry! Nu mai dau vina pe neuron ca se supara pe mine....Neatentie.Macar lasa-ma sa ma pun nasa la botez ![]() ![]() ![]() 32+ crina cu |
cristina si bebe in burtica
30+sapt
Buburuza_10 spune:
| citat din mesajul lui bpatricia Buna gravidutelor, am intrat si noi putin la calculator, vriam sa va intreb cand ati facut vaccinul antitetanos ca am fost astzi la Mf si mia zis ca trebuei sal fac sapt viitoare? voi cum suportati caldura la noi la Constanta astazi te coci stand pe starda e ingrozitor de cald |
Eu am facut vaccinul la recomandarea dr. Am citit pe net si nu am gasit ca ar fi periculos pt bebe sau pt mine. Si atunci de ce sa nu-l fac?
35+

. Eu pe caldura asta nu as inghiti mai nimic , in plus mai am si arsuri. Pana acum am luat 8 kg . Va rog vreau si eu adresa si parola unde sa pun poze.