Mamici de Sept-Oct 2010 - alaturi de Nike (120)
Raspunsuri - Pagina 10
tanamera spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui georgescu oana Sa ii transmiti ca ne gandim la ea DD sigur o sa o ajute sa fie totul bine Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 30s + Martie-Aprilie |
Oana ai fost la medic?
28+ cu 
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
Fistiq spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_25
Macar doua scutecele!! Iti dau adresa??Ana 30+ Maia Elena lu' mama |
Sa stii ca eu vorbesc serios. Si probabil ca e la metru, nu stiu ca eu nu am vazut. Dar pot merge, ca si asa nu am ce face si poate cumpar si pt Dl Tudor.
Deci, vrei? Eventual merg si vorbim de la fata locului, despre modele, cantitate, etc.
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 31+
Fistiq spune:
Nike, sper sa fie totul bine. Ma rog si eu pt voi!
Te asteptam cu vesti bune!
ana_25 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Fistiq
Sa stii ca eu vorbesc serios. Si probabil ca e la metru, nu stiu ca eu nu am vazut. Dar pot merge, ca si asa nu am ce face si poate cumpar si pt Dl Tudor. Deci, vrei? Eventual merg si vorbim de la fata locului, despre modele, cantitate, etc. ---------------------------------------------- cu BB Tudor intr-o burticuta de 31+ |
MULTUMESC din suflet,dar nu vreau sa te deranjezi pt 2 scutece(sau 2m de finet)! Eu nu am gasit pe la noi dinala. Lasa, ca nu se supara Maia daca nu au scutecele floricele, ca are pe paturici!!
esti o bomboana!
Ana
30+
Maia Elena
lu' mama
georgescu oana spune:
Nu inca , in jr de 6.30 plec catre el , sper sa ajung la 7 , sa mai treaca un pic caldura 
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 30s +
Martie-Aprilie
fulguta28 spune:
Nike, sa fii puternica si increzatoare pentru minunea ce o vei tine in brate in curand. Doamne ajuta sa fie bine!
uta28 este
30+
cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://micaevents.ro
crina-s spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bebecris26
cristina si bebe in burtica 30+sapt |
Ups....incurcai borcanele! Sorry! Nu mai dau vina pe neuron ca se supara pe mine....Neatentie.Macar lasa-ma sa ma pun nasa la botez

32+
crina
cu
Fistiq spune:
Ana, Tudor e un barbat galant inca din burtica si i-ar fi placut sa-i faca cadou Maiei chiar si 2 scutece.
Ce cadou frumos pt o fata, nu? ![]()
Daca te razgindesti, apeleaza cu incredere ca nu se supara/deranjeaza nimeni!

Iti dau adresa??