Mamici de Sept-Oct 2010 - alaturi de Nike (120)
Raspunsuri - Pagina 9
sorana_23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaalina Saltare burticute, eu transpir si iar transpir. Voi cum sunteti? Am trecut si eu la sapt 31 si desi sunt la bebe 2 am emotii. Nu am inca nimic pregatit incerc sa-mi aduc aminte de ce am avut nevoie la Cata.In burtica e baiat , dar nu stiu sa-mi pun carucior albastru si o sa nasc la Elias cu Aida Petca. Mai vine cineva la Elias?Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007) |
Si eu nasc tot la Elias.
Ref. la body pt bebe, am impresia ca la Elias nu mergi cu lucrusoare pt bebe, doar cu cele pt externare. dar nu stiu sigur.
sorana
27+ cu 
Fistiq spune:
Fetelor, naste vreo una din voi la Medlife? E adevarat ca te duci doar cu buletinul sa nasti?
Am vorbit azi cite ceva cu doctora mea, dar pt amanunte mi-a zis sa ma duc la clinica din Grivita, ca acolo o sa primesc toate detaliile si o sa pot face si un tur al maternitatii.
Astept sa-si ia si hazbandu concediu si poate ne ducem intr-o plimbarica pe acolo
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 31+
ana_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorana_23
Finet cu floricele si alte imprimeuri am vazut in Obor. sorana 27+ cu ![]() |
Pai si eu cum sa ajung pana acolo??

Si deja mi-am luat,alb si roz!
vreau si eu cu floricele!
Ana
30+
Maia Elena
lu' mama
Fistiq spune:
Cit finet cu floricele vrei Anuto?
Iti fac pachet?
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 31+
bebelu86 spune:
nike a inceput sa piarda ff mult lichid.
s-a putea sa nu mai reziste pana luni cand revine medicul in tara.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui Fistiq Cit finet cu floricele vrei Anuto? Iti fac pachet? ---------------------------------------------- cu BB Tudor intr-o burticuta de 31+ |
Macar doua scutecele!!
Iti dau adresa??Ana
30+
Maia Elena
lu' mama
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui bebelu86 nike a inceput sa piarda ff mult lichid. s-a putea sa nu mai reziste pana luni cand revine medicul in tara. ![]() Ralu si buburuza va ![]() Marriage Ticker ![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+ SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! |

Sa fie bb sanatos!!!Si la Nike multa putere!Ana
30+
Maia Elena
lu' mama
georgescu oana spune:
Sa ii transmiti ca ne gandim la ea DD sigur o sa o ajute sa fie totul bine
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 30s +
Martie-Aprilie
Klarisse spune:
Mammmaaaa..am adormit la tv ca sacul de box si m-am trezit amortita de un sold..abia m-am ridicat.
Am iesit un pic pe terasa, e ingrozitor de cald aici..

Klarisse
graviduta 30+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
alexuza spune:
| citat din mesajul lui bebelu86 nike a inceput sa piarda ff mult lichid. s-a putea sa nu mai reziste pana luni cand revine medicul in tara. ![]() Ralu si buburuza va ![]() Marriage Ticker ![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+ SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! |

pentru ea si bebe sa fie bine amandoiBurtica de
35 + EMMA ANTONIAMAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE
TOATA ZIUA

incerc sa-mi aduc aminte de ce am avut nevoie la Cata.