La Dovlecelu' vesel *3*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Am intrat aici dar ies repede, nu am aer...
Noroc ca in seara asta sunt cu niste prieteni buni, il serbam pe mr sotz, maine e ziua lui Cu o chitara, un vin.. cam frumos..

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

la multi ani, mr. sotz! sa fii fericit alaturi de sotie si copila...care sunt absolut minunate!

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Noroc ca in seara asta sunt cu niste prieteni buni, il serbam pe mr sotz, maine e ziua lui Cu o chitara, un vin.. cam frumos..

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Citat:

_

am inteles de prima oara . vrei sa ne faci in ciuda ca noi nu avem vinutz si chitari sub clar de luna si pe o caldura nebuna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Uka de ce nu ne-ai spus pana acum ca stii sa canti la chitara?

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

scuze ca am dat de doo ori.. Hac!!
Nu io cant maai, ci prietenu asta al nostru
Voi de ce nu aveti somn ?

_

Mergi la inceput

Citat:

scuze ca am dat de doo ori.. Hac!!
Nu io cant maai, ci prietenu asta al nostru
Voi de ce nu aveti somn ?

_

viata mea incepe cand adoarme copilul. in seara asta a adormit ceva mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:

_

ma bucur tare ca ai prins gluma ..

Mergi la inceput

Merci de urari , va pup! Noapte buna!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

ola gagics.

am ca ati plecat dar am inteles si m-am impacat ca trebe sa citesc in doua locuri si sa postez unde mai apuc.

Am adus si io o virtuala pe care sa stau cand trec pe la voi sa va citesc si de unde sa mai zic cate ceva daca imi trece ceva inteligent prin tzeasta.

Noi suntem langa Blaj in jud Alba, ma trag la radacini unde e mai racoare, iarba mai verde pasarile mai cantatoare... ma rog s.a. intelegeti voi daca scoateti nasu pe geam in Buc.

tare mult imi place ce discutati si ma amuz tare sa va citesc (am recuperat tot sunt cu temele facute dna profesoara Hepi)

Dana, servici usor si sa ne scrii daca vezi rasfat in comportamentul Maei in urmatoarea perioada odata cu aparitia bunicii in peisaj. La noi este lege, cum o vede pe buni cum isi pune bentita cu coarne si urlaturi. Am temeri dupa 1 oct incolo cand ma voi realatura si eu clasei muncitoare.

Luci cand povesteai de ridicarea Davidului Cuceritor si mare papusar in brate pentru protectia spatelui, te vedeam asa, a la Nicu Vlad, si apoi ma vedeam si pe mine langa tine cu aceeasi allura doar ca la mine trebe si centura ca imi plezneste operatia daca ma opintesc asa, da macar spatele e teafar.

referitor a evolutie vs. copilaria noastra, mai, aici la sat unde sunt acum, e pustiu si ma doare. Ma gandesc cu groaza ca al meu pui nu va avea posibilitatea sa fure prune din copaci si sa-l alerge paznicii, sa faca baie in cea mai murdara apa (Tarnava mica) si sa fie fericit ca un peste, ma rog, sunt multe pe care nu le va face, unele chiar din povestirile Mariei (sa-i fie frica sa mearga afara noaptea la pipi pt ca gradina e din filme de groaza, acum nu mai e cazul ca si aici avem baie dar.... ) in schimb va sta intre pereti in bucurestiul plin de praf cu consola de jocuri sau cu ochii beliti in net toata ziua. brr, o sa fac tot ce pot sa-i arat frumusetea interactiunii cu alti copii.
am cateva frici dar lucrez la ele.

Uka pupam cu drag, nici nu mai vreau sa-l vad pe lucica ala ca degeaba arata bine daca e orb si nu vede the Beauty and gentilness of Carinos the princess.
cat stati acolo?
petrecere frumoasa si la multi ani Dragosului sotz.
azi, pe 4 e si zi ziua tatalui meu

apropos de bio vs. junk, io sunt undeva suspendata intre ele. adica daca gasesc ii dau bio daca nu, nu fac o drama si ii fac (Beaba Rulz) ce am acasa.
Nu mi-e frica de borcanel, in bulgaria a fost prietenul nostru. La anul va fi alta poveste.
Atat l-am ferit pe Dinu in Buc, sa nu puna mana acolo, sa nu roada papucii, sa il spal de fiecare data pe manutze dupa ce a pus mana in diverse locuri ca aici in prima zi, a luat castronul catelului si l-a lins cu nesat intr-o secunda de neatentie. Mai gusta si din pietrele de pe jos, mai roade si papucul propriu dupa ce s-a plimbat juma de strada. Ioma crizez usor in interior si apoi imi zic, lasa draga ca asa face si Goe anticorpi.

are 8 dintzi si program nocturn de maraiala, insa io stau si recuperez sau, in seara asta am dr. house de vazut si pana la 3 ii dau bibe cu ceai, cate o gurita pe maraiala si zuza. Dupa 3 intru la somn de voie pana pe la 7 cnd mai cere un bibe mare de ceai si iar baga pana la 9 cand e gata trebe sa ne trezim ca patu arde.

hai va pup cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

La multi ani Dragos, sa traiesti si sa faci fetele fericite !!!!!

Anomis primesti premiul cel mare pentru recuperare ca la carte.
Distactie placuta si pup baiatul minunat(eu nu mai am curaj sa-l cantaresc, Dinu cum sta ?). Comparatia cu Nicu Vlad a fost mortala.

Hepi, Manga discutia e foarte ampla si de multe ori poti fi intr-o tabara sau alta. Nu iubesc de exemplu Rosia Montana si ce a ajuns....am fost acolo sa vizitez. E o jale si o tristete greu de descris in cuvinte ....
Insa tot ce tine de cercetare, de descoperirea de medicamente etc trebuie apreciat iar reversul medaliei acceptat.

Manga,Hepi, da, se distruge planeta pt ca omul vrea mereu sa demonstreze cat e de capabil si cat e de inteligent si pt ca vrea sa darame obstacole si pt ca vrea sa cucereasca si sa depaseasca totul.... El nu sta cuminte acolo unde il pui. Dumnezeu l-a creat asa.
Si daca unii au succes la servici cu crearea unui program informatic care aduna si imparte coloana 2 la 3 ...si e apreciat pt asta, tot asa unii au facut inca o vaca in laborator si altii au inventat ca poti incalzi o casa cu o pompa de caldura care foloseste caldura pamantului nostru drag. Dupa parerea mea nu-i diferentiaza nimic (poate putin gradul de inteligenta)...toti sunt mandri de realizarile lor.
Cred ca-ncep sa dezvolt prea mult subiectul....
Apasati Ignore

Azi merg la dentist ....ploua si e urat afara....sa continuam sa ramanem pozitive

Hepi cum a fost revederea cu Maia dupa lipsa ta, te-a bagat in seama ?

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput