Dovlecei in sarbatoare*176*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Suede, le-am lasat si eu acu un mesaj, sa vedem daca ma vor "auzi". Mi-as dori sa nu mai fie asa.

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Ioanna si pe mine ma obosesc petrecerile dar pentru Josh mi-as fi dorit sa vina macar 2-3 copii dar nici macar atatia nu cred ca o sa fie Cateva familii daca ne-am fi adunat ar fi fost perfect,dar daca nu-i nimeni in preajma asta e...parca vad ca o sa vina doar socrii

Raluk,te asteptam la cotitura cu linkul asta,chiar ma pregateam sa te rog sa-l mai pui inca o data Io l-as pune pe prima pagina cu bold daca esti de acord,sa se inspire toate mamicile

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."

hai mai ca nu-i chiar asa de spectaculos chiar era sa-l sterg zilele trecute

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Cum sa-l stergi mai,e numai bun de nimicit pedofilii

Pe bune acum,cred ca sunt cele mai reusite torturi pe care le-am vazut vreodata.Thanks again

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

LAura am observat si eu acelasi lucru!

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

lipsa prompta a raspunsului poate fi si pentru ca Hepi e la servicim iar Uka la tara cu semnal slab la telefon. Plus ca, recunosc, nici eu in locul lor nu m-as mai simti aici acasa, si as fi crispata tot timpul in ceea ce as scrie. De asta nu cred ca a fost un capriciu noul subiect, dar simteau nevoia sa povesteasca si ele undeva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Salutare

La noi nimic nou sub soare....doar mult,mult soare

M-am saturat...vreau sa vina toamna!!!

La multe lunite sarbatoritilor de azi

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Mamideandrei recumosc ca nici pe mine nu ma duc drumurile prin Galati, dar niciodata nu se stie ce ne rezerva viitorul. Te pup.

Aaaa, si sa nu uit, de pe 18 sunte oficial in primul concediu in 3, la mare....deja am emotii numai cand ma gandesc.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

eu dupa cum am zis, a fost sotz la pescuit la Dunare a a venit cu 4 stiuci ; dar asta se intampla o data pe sezon; in rest eu mai iau pastrav eviscerat de la Carrefour, ca pot sa-l vad si cum arata pe dinauntru

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Raluk eu inteleg,pentru ca e normal,suntem oameni si nu putem sa ne placem toti...
E normal sa nu raspundem tuturor...dar de aici pana a o tine asa...
Mie imi sunt dragi ambele... le astept inapoi!Mi-e greu sa urmaresc doua topice...si nu cred ca doar mie...

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:

lipsa prompta a raspunsului poate fi si pentru ca Hepi e la servicim iar Uka la tara cu semnal slab la telefon. Plus ca, recunosc, nici eu in locul lor nu m-as mai simti aici acasa, si as fi crispata tot timpul in ceea ce as scrie. De asta nu cred ca a fost un capriciu noul subiect, dar simteau nevoia sa povesteasca si ele undeva.

Ralu,eu cred ca pui gresit problema Daca era asa ar fi fost nu stiu cate subiecte deschise separat de catre toate cele care am fost previously in conflicte si nu ne-am simtit comfortabil dupa...si nu e asa.Mie mi se pare o dovada de mandrie din partea lor si atat.Din cauza cui sa fie crispate,ca toate fetele de aici s-au declarat fani si Uka si Hepi.Din cauza lui Lali..? hai sa fim seriosi,s-au spus uratenii de ambele parti iar ele sunt mult mai mature si pot trece peste.Mie chiar imi sunt tare dragi,dar nu le inteleg decizia.Ma rog,asta e parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:

Da-mi voie sa nu fiu de acord cu tine sub nici o forma. De fiecare data cand au scris aici au fost apreciate la fel de mult ca si restul lumii, eu personal abia asteptam informatiile de la Hepilica si povestirile din curte, iar de pozele Ukai si de progresele Carinei citeam cu mare placere. Totodata petrecerile si glumele care se faceau erau dementiale si toata lumea cred ca se distra. NU ARE NICI O LEGATURA CU FAPTUL CA S-A SPUS CA MISTOURILE intinse prea mult au deranjat....una e una si alta e alta. Intelesesem ca la subiectul respectiv se vor face glume si mistouri care sa nu deranjeze aici, dar se vad clar acolo discutii pe teme serioase care aici nu sunt scrise, refuz sa cred ca cineva va scrie de 2 ori acelasi lucru in 2 locuri diferite, sa fim serioase. Si NU, NU E ADEVARAT CA NU SUNT DORITE AICI, asta a fost scoasa din contex, ca motiv sa faca celalalt subiect. Am citit si eu acolo de curiozitate astazi si vad discutii pe teme cat se poate de serioase si persoane care au inceput sa scrie numai acolo, DAR nu are rost sa incepem subiectul din nou.

Nu vad de ce nu s-ar putea reveni la formula de dinainte, mi se pare absurd. Si daca chiar ar exista o sarja de mistouri care ar putea deranja s-ar putea scrie in alta parte, desi pana si asta mi se pare stupid.

Sa nu uitam ca totul a plecat de la atacul lansat catre Lali. Una este sa faci misto intre persoane, si alta e sa te iei de o alta persoana....

Iar m-am abalat si parca ad ca de pomana.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Pai despre asta e vorba...
Eu nu sunt de partea niciuneia dintre parti,pentru ca acest conflict mie mi s-a parut o joaca si am trecut peste el fara sa citesc printre randuri.
Eu am incercat sa scriu si acolo...dar e cam complicat!
Nu stiu,poate nu mi-a cerut nimeni parerea...dar e un forum liber,spunem ce simtim...NU??
Oricum,cu parere de rau simt ca o sa ne rarim din ce in ce...
PACAT!!!!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput