Dovlecei in sarbatoare*176*
Raspunsuri - Pagina 3
suede spune:
Alex si pe mine ma supara faza asta cu doua subiecte deschise...eu as intelege daca fetele care scriu acolo,ar scrie si aici...dar doar acolo,eu nu mai inteleg.
Le-am intrebat si eu daca nu vor sa se intoarca si am primit ignore total,adica niciun raspuns.Deci....no comment!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Ioanna81 spune:
alex Carol adoarme pe la 10 jumate seara asa ca putem sta afara mai mult.
kawa si eu ma tot gandesc la ce vom face pe 14 sept. teoretic tot atunci trebuie luat si motul. practic asta presupune balamuc mare care noua nu ne place. ma oboseste extrem de mult galagia si oamenii multi laolalta. plus ca noi avem o problema de spatiu, asa ca nu putem face acasa, si de bani, asa ca nu putem face nici la restaurant misto, nu? nu avem nici priteni apropiati cu copii de varsta lui Carol. hai ca ma deprim
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
raluk16 spune:
Revin cu linkul cu torturile din care m-am inspirat eu pentru Botez. Poate va sare cate o idee. torturi cu accent pe a doua silaba .
Noi mai avem, sa vedem cat va fi de frig. Vor veni sigur socrii de la Cluj si cumnaticile. Deci daca ar fi vreme buna ar fi super un gratar , ca sa scapam de multi musafiri prin casa . Eu recunosc ca ma gandesc la musafiri, ca piticul nu va stii mare lucru. Chiar as spera sa fim asa numai noi 9, sa nu vina si nasii. Eu oricum nu voi face invitatii ca la un mare chef, cine va vrea sa vina sa ne viziteze e bine primit.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
suede spune:
Noi iesim dimineata pana pe la 11-11,30,apoi venim acasa si mai iesim seara,undeva pe la 7 (acum cand este atat de cald).Cand nu este canicula ,iesim si la 5.
Legat de intrebarea Mihaelei si eu ma gandesc ca si Mada sa fie o petrecere cu multi copii.Cam pe aceeasi idee am facut si botezul...mai avem totusi 2 luni si 1/2,asa ca o sa ne inspiram de la dovleceii mai mari,daca ne dau voie .
raluk16 spune:
suede in afara de hepilica si uka toate care scriu acolo scriu si aici. Nu? Iar ele, eu personal le inteleg, dar au ales sa aiba subiectul lor unde sa poata si glumi.
monica_dicut spune:
Salutare natiune,
EU ieri si azi am fost gospodina asa ca am luat pauza de forum ca altfel nu mai faceam nimic. Acu 5 minute am stins si papa pt Zgati si ma declar cat de cat multumita. I-am facut supica de rosii si spanac cu ou. Nici eu nu prea am idei de mancaruri ce sa mai fac. In schimb papa fructe la greu. Azi i-a dat mama o piersica intreaga, netaiata, doar curatat f putin din coaja, si ce credeti? A papat puiul meu ca un om mare pana la sambure si cand a ajuns aproape de sambure a aruncat-o pe jos pe covor . SUnt tare mandra de el. La fel papa si niste pere mici si mere din astea de vara, singur singurel, atat cat poate el sa le rontaie. NU imi vine sa cred ce a crescut. Iar sunt cra cra dar nu ma pot abtine.
Mai nou imita orice dar orice cuvant ii spun, la fel si frazele, propozitiile si cu exact aceasi intonatie. E ca o maimutica mica. Si mai da si din deget si zice niu niu cand ii spun ca nu are voie sa faca ceva. DUminica seara vroiam sa il adorm si el nu vroia si eu ii spuneam "te iubesc mami" si ii silabiseam asa si el ma imita, spunea "buia tie" sau ceva de genul. ORice ii spun, spune si el dupa mine pe limba lui nu mai pot. Va dati seama cand vor incepe sa vorbeasca cum va fi ??? Abia astept.
Mimika te pup cu mult drag. Am incercat sa te sun sambata de vreo cateva ori pt ca vroiam sa va urez live dar nu am reusit deloc sa te prind. FElicitari pt o petrecere reusita si pupa-i tare tare pe baietii frumosi. POate cand va intoarceti de la mare reusim sa ne vedem si noi ca tare mi-e dor de voi sa va vad
Suede, iesiti prin IOR azi? Sau maine? NE organizam sa ne vedem, sau aveti treaba?
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
suede spune:
Uitandu-ma astazi,am vazut ca nu-i chiar asa...
Si eu le-am inteles....dar intrebarea mea este cat continua....???Credeam ca-i doar un capriciu....
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 suede in afara de hepilica si uka toate care scriu acolo scriu si aici. Nu? Iar ele, eu personal le inteleg, dar au ales sa aiba subiectul lor unde sa poata si glumi. Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
suede spune:
Noi am iesit si dimineata.
Ne vedem maine cu drag ...diseara iesim in Kiseleff,ca am inteles ca acolo ies poze frumoase de nunta....si e si aproape de Herastrau...
Abia astept sa-l vad pe Dragos...asa baiat mare....o splendoare
citat din mesajul lui monica_dicut Salutare natiune, EU ieri si azi am fost gospodina asa ca am luat pauza de forum ca altfel nu mai faceam nimic. Acu 5 minute am stins si papa pt Zgati si ma declar cat de cat multumita. I-am facut supica de rosii si spanac cu ou. Nici eu nu prea am idei de mancaruri ce sa mai fac. In schimb papa fructe la greu. Azi i-a dat mama o piersica intreaga, netaiata, doar curatat f putin din coaja, si ce credeti? A papat puiul meu ca un om mare pana la sambure si cand a ajuns aproape de sambure a aruncat-o pe jos pe covor . SUnt tare mandra de el. La fel papa si niste pere mici si mere din astea de vara, singur singurel, atat cat poate el sa le rontaie. NU imi vine sa cred ce a crescut. Iar sunt cra cra dar nu ma pot abtine. Mai nou imita orice dar orice cuvant ii spun, la fel si frazele, propozitiile si cu exact aceasi intonatie. E ca o maimutica mica. Si mai da si din deget si zice niu niu cand ii spun ca nu are voie sa faca ceva. DUminica seara vroiam sa il adorm si el nu vroia si eu ii spuneam "te iubesc mami" si ii silabiseam asa si el ma imita, spunea "buia tie" sau ceva de genul. ORice ii spun, spune si el dupa mine pe limba lui nu mai pot. Va dati seama cand vor incepe sa vorbeasca cum va fi ??? Abia astept. Mimika te pup cu mult drag. Am incercat sa te sun sambata de vreo cateva ori pt ca vroiam sa va urez live dar nu am reusit deloc sa te prind. FElicitari pt o petrecere reusita si pupa-i tare tare pe baietii frumosi. POate cand va intoarceti de la mare reusim sa ne vedem si noi ca tare mi-e dor de voi sa va vad Suede, iesiti prin IOR azi? Sau maine? NE organizam sa ne vedem, sau aveti treaba? Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
kawaichan spune:
Ioanna si pe mine ma obosesc petrecerile dar pentru Josh mi-as fi dorit sa vina macar 2-3 copii dar nici macar atatia nu cred ca o sa fie Cateva familii daca ne-am fi adunat ar fi fost perfect,dar daca nu-i nimeni in preajma asta e...parca vad ca o sa vina doar socrii
Raluk,te asteptam la cotitura cu linkul asta,chiar ma pregateam sa te rog sa-l mai pui inca o data Io l-as pune pe prima pagina cu bold daca esti de acord,sa se inspire toate mamicile
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."
raluk16 spune:
citat din mesajul lui kawaichan Ioanna si pe mine ma obosesc petrecerile dar pentru Josh mi-as fi dorit sa vina macar 2-3 copii dar nici macar atatia nu cred ca o sa fie Cateva familii daca ne-am fi adunat ar fi fost perfect,dar daca nu-i nimeni in preajma asta e...parca vad ca o sa vina doar socrii Raluk,te asteptam la cotitura cu linkul asta,chiar ma pregateam sa te rog sa-l mai pui inca o data Io l-as pune pe prima pagina cu bold daca esti de acord,sa se inspire toate mamicile Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09 "The moment a child is born, the mother is also born." |
hai mai ca nu-i chiar asa de spectaculos chiar era sa-l sterg zilele trecute