Dovlecei in sarbatoare*176*
Raspunsuri - Pagina 19
diamar78 spune:
Multumesc fetelor de urari. Cu toate ca nu prea am timp de forum am intrat sa va las torturile pe care le-am promis.
Fiecare-si alege de aici ce vrea http://www.lalena.ro/retete-dulciuri.html si pentru Raluk, Biaz si alte vegetariene http://www.lalena.ro/193-reteta-tort-cu-zmeura-si-ciocolata-reteta-raw-vegan.html ca sa nu spuna ca nu am cu ce sa le servesc si pe ale.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
suede spune:
AAA....uitasem:
mamideandrei felicitari pentru dintisor!!!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
x_ggg spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doris_79 Fetele, copilul meu cel mare are giardia.Am fost la dr. si mi-a zis sa ii dau preventiv si lui theo ce ii dau lui andu,helmiflores.Este bun pt. ca de vreo 2 zile mananca foarte bine amandoi. Scrie ca este si pt.inapetenta. mami de theodora ioana 01.09.2009 si andrei gabriel 23.07.2003 Poze Theo Poze noi |
Am auzit si eu ca se ia foarte repede si se vindeca destul de greu. Sper sa rezolvati usor.
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
Ellenuta spune:
DIAMAR
La multi ani, doamna! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de nazdravanii tai, multa fericire si tot ce iti doresti!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
x_ggg spune:
Eu am o treaba cu Irina: ia zi, mami, cat a dormit feciorasul azi? Ca al meu s-a hotarat ca 2 ture de 1 ora sunt mai mult decat suficiente.
In schimb a papat binisor. Ce i-ai mai gatit azi? Maine bag si eu gris cu lapte, e prima data cand ii dau, eu cik sunt alergica, asa zice mama mea, ca daca imi dadea cand eram mica ma umpleam de bube pe tot corpul.
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
monikus spune:
Doris tare imi pare au ca aveti si voi problemute. Sper sa treaca repede. Stiu ca e tare dificila boala asta. Eu una cred ca l-as trata si pe cel mic. Doamne fereste sa ia si el.
Anco, de groaza ce povestesti tu acolo dar se intampla. Si cate vor mai lua. Sa te tii bine.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
monikus spune:
Elle . Am vazut poze superbe cu printesele tale. Una mai frumoasa ca cealalta.
X-ggg sunt sigura ca pana atunci se fac baieti de gasca.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
Ellenuta spune:
buna fetele
sarbatoritilor zilei de 4!!
mamideandrei felicitari pentru !! sper ca ceilalti sa iasa fara durere pentru frumosul tau!!
manga cu intarziere .. la multe lunite ptr scumpi al tau ptr ieri! am vazut ca nu iti papa .. iti spun din experienta ca nu ai sanse daca-l fortezi .. asa imi facea si anna inainte de aparitia dintosilor .. pup pe piski
monikus imi pare rau sa aud de piticut .. bine ca nu face febra. lasa-l cu papica daca nu vrea, tine-l bine hidratat .. tin pumnii sa nu ajungeti la spital.
doris of e belea mare cu giardia asta, sper sa scapati din prima de ea.
alex unde esti, mami??
anco te admir sincer .. ! esti o femeie puternica! iar puii tai sunt tare tare frumosi!!!
danuta o pup pe anuca cea frumoasa!
plange anna .. fug ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
biaz29 spune:
Fetlor, azi e zi cu peripetii, dar sunt bune pana la urma. L-au gasit pe mosulica de care va povesteam! Sunt asa de bucuroasa, de parca l-ar fi gasit pe bunicul meu. A suferit un accident in padure si a supravietuit acolo 2 nopti, dar acum e in afara oricarui pericol. Are 85 de ani!!!
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 Bia ce tare mi-ar place sa te stang candva in brate! esti minunata!!! catalina ce face puiul aniversat? am citit patania cu caruciorul..ufff! bine ca au fost centurile! (hai sa nu dam ultimatumuri...sunt convinsa ca fetele stiu ca sunt binevenite inapoi..si daca simt ca trebuie sa faca asta, atunci o vor face) Monikus pup si eu inapoi! imi pare rau ca nu pot mai mult! Am ratat prima aniversare a Mimikosilor:(...sa fiti saatosi puiuti dragi! La multi ani fericiti! am citit ca au avut o petrecere pe cinste..super truper! mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009) Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate... |
Si mie mi-ar placea asta. Cine stie, daca deal cu deal se-ajunge, d-apoi om cu om... (vorba bunicului meu).
Imi place foarte mult semnatura ta. 1 Corinteni 13 este capitolul din Biblie pe care l-a recitat pe dinafara cumnata la nunta mea. Este, intr-un fel, esenta Cartii Sfinte.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)