Dovlecei in sarbatoare*176*
Raspunsuri - Pagina 18
suede spune:
Anco ce haiosi sunt puii tai .Si pana la urma ce facuse?
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
monikus spune:
Vik, Diamar, Irina voi trebuie sa imi dati una. Ca pe voi v-am uitat. Nah.
Alex, chiar asa, unde esti?
Copilasul meu doarme un pic asa ca am mai tras o fuga pe la voi.
Iuliapapusa cum asa 6 dinti odata? Esti sigura? E cam de SF ce scrii tu acolo ca sa nu mai zic de posibilele simptome care ar putea da gara orice copilas. Ma bucur ca s-a rezolvat cu soata din dotare.
Techila, am citit dincolo cu puiul de vrabie. Imi pare rau de el dar m-a amuzat tare ca te-ai gandit tu ca s-ar fi sinucis. Sigur Techila e ierbivor? Altfel eu zic ca nu a fost cazul de sinucidere.
Gata, v-am pupat.
AAAAA Catalina ne-am decis. Venim pe 18 august la Botosani. Nu se poate sa nu te sun sa se vada cei doi Raresi.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
x_ggg spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monikus Kawa, Luto, Iulia, Suede, Biaz nu stiu daca am apucat sa va multumesc si voua pt incurajari si pt idei pentru remedierea situatiei. va . Selen, Doris, Mada, X-ggg, Ioana, Danuta multumesc si voua. Sper sa u fi ratat pe nimeni. In cazul in care am comis-o imi cer scuze si va rog sa imi dati una peste ochi ca sa va vad data viitoare. Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE povestea nasterii micutului Rares Andrei |
Cum e Rares? A mai facut kk?
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
monikus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui x_ggg
Cum e Rares? A mai facut kk? -------------------------------------------- Rares-Costin : 4 oct 2009 |
Din pacate deja a facut de 3 ori si azi dar pare un pic mai bine ca ieri cand pana la ora asta facuse deja de 7 ori.
Imi place tare de tot chestia asta cu tatal e mereu de vina.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
doris_79 spune:
citat din mesajul lui monikus Kawa, Luto, Iulia, Suede, Biaz nu stiu daca am apucat sa va multumesc si voua pt incurajari si pt idei pentru remedierea situatiei. va . Selen, Doris, Mada, X-ggg, Ioana, Danuta multumesc si voua. Sper sa u fi ratat pe nimeni. In cazul in care am comis-o imi cer scuze si va rog sa imi dati una peste ochi ca sa va vad data viitoare. Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE povestea nasterii micutului Rares Andrei |
Nu este nevoie, stii ca imi esti foarte draga.Te pup si pe tine si rareselu.
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi
x_ggg spune:
AAAAA Catalina ne-am decis. Venim pe 18 august la Botosani. Nu se poate sa nu te sun sa se vada cei doi Raresi. Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE povestea nasterii micutului Rares Andrei |
Cu mare drag va astept, cu siguranta ambii Raresei vor fi in "forma maxima" pana atunci.
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
anco spune:
citat din mesajul lui suede Anco ce haiosi sunt puii tai .Si pana la urma ce facuse? Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 |
sper ca nu am innebunit chiar asa incat sa incep o poveste si sa nu spun tocmai finalul ....
a dat cu gurita in margina patului incat a sarit sangele.
desi nu ar fi exclus nici sa nu mai stiu de capul meu. daca nu am zis acolo, asta e finalul neplacut.
mamideandrei spune:
eu, eu; dar te iert!
ANDREI
doris_79 spune:
Fetele, copilul meu cel mare are giardia.Am fost la dr. si mi-a zis sa ii dau preventiv si lui theo ce ii dau lui andu,helmiflores.Este bun pt. ca de vreo 2 zile mananca foarte bine amandoi. Scrie ca este si pt.inapetenta.
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi
mamideandrei spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anco
sper ca nu am innebunit chiar asa incat sa incep o poveste si sa nu spun tocmai finalul .... a dat cu gurita in margina patului incat a sarit sangele. desi nu ar fi exclus nici sa nu mai stiu de capul meu. daca nu am zis acolo, asta e finalul neplacut. anco, mamica de robert si darius (07.09.2009) poze am intrat in a doua jumatate de an Suntem doi: frate si frate, Inimioare-ngemanate. Ne-ajutam mereu frateste, Unde-s doi, puterea creste! |
mititelul!!! pupam gurita lui frumoasa
ANDREI