Dovlecei in sarbatoare*176*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Ola,

Diamar

sarbatoritilor de azi

Manga, da sunt de acord cu dintii cat mai tarziu, dar pe ea o deranjeaza deja de 2 luni si cu nopti nedormite si urlate. Asa ca vreau si eu un rezultat.

Danagie, felicitari mami pentru bb3. Tare mai esti curajoasa!

Xggg, felicitari pentru masuratori si ce bine ca nu ati facut mare bubu.

Monikus, sper ca nu cu prea mare intarziere iti spun. Mucilagiul : am fiert o canuta de orez la 1 l de apa si am folosit doar apa pentru laptic in loc de apa fiarta obisnuita. Oricum eu cred ca ii poti da orezul fiert cu morcov si cu carne. Si parerea mea este ca trebuie sa nu ii dai fructe proapete. Merge compotul de mere cu orez fiert. Multa sanatate!

Biaz, sanatate lui Mosorel!

Kawaichan, felicitari pentru Josh pentru primii pasi!

Anco, va pupam cu drag! Superbi puiutii!

Mamideandrei, Maria plange deja de 2 luni!!!!!

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

http://capy72.mondozoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Bia ai tot respectul meu si toata stima. ma inclin chapeau

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Nu stiu daca-l merit, dar respectul e reciproc!

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Fetlor, azi e zi cu peripetii, dar sunt bune pana la urma. L-au gasit pe mosulica de care va povesteam! Sunt asa de bucuroasa, de parca l-ar fi gasit pe bunicul meu. A suferit un accident in padure si a supravietuit acolo 2 nopti, dar acum e in afara oricarui pericol. Are 85 de ani!!!

_

Stii ca si eu ma bucur?

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Citat:

Fetlor, azi e zi cu peripetii, dar sunt bune pana la urma. L-au gasit pe mosulica de care va povesteam! Sunt asa de bucuroasa, de parca l-ar fi gasit pe bunicul meu. A suferit un accident in padure si a supravietuit acolo 2 nopti, dar acum e in afara oricarui pericol. Are 85 de ani!!!

_

Stii ca si eu ma bucur?

Multumesc, Maria!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Citat:

_

Stii ca si eu ma bucur?

Multumesc, Maria!

_

Catalina, dar nu-i problema! Desi nu mananc carne de miel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Elle sper sa trecem si peste asta.

Biaz si eu ma bucur ca e bine mosulica.

Carina multumesc. Uite o sa ii fac si eu compot de mere fara zahar probabil si o sa incerc cu orez. Sa vedem ce se mai intampla pana maine.

Gata, v-am lasat ca se trezi domnu' Rares. Va pup.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

bia ma bucur tare ca l-au gasit pe mosulica .. e o minune ca a supravietuit 2 zile in padure. multa sanatate! si .. ca si ioana, zic si eu .. jos palaria .. stii tu pentru ce .. ma bucur ca mai exista oameni ca tine pe lumea asta!

luci ma bucur tare ca ii merge bine lui davidelu la cresa si ca se simte bine acolo. ar fi bine daca ar exista si pe aici asa ceva .. ce povesti mi-au spus niste cunoscuti despre crese, mi-e groaza .. bine ca mai sunt astea private, dar acolo iti accepta copilul de la 1 an abia ..

kawa felicitari pentru primii pasi ai lui joshulin .. abia astept s-o vad si eu pe annita mergand ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Bia, ti-am zis eu ca Busici le va aduce noroc! ma bucur pt voi

Doris, si noi suntem cu giardia, eu ii dau tratament homeopat, cina + lamblia si cate un plciulet de biotics baby pt refacerea florei intestinale (cica daca flora e sanatoasa, se "agata" mai greu parazitii in viitor)....am vazut ca madicamentul de care zici tu e pt copii peste un an, esti sigura ca vrei sa-i dai si Theodorei?

voi faceti grisul cu lapte de vaca? cu formula nu merge??
si poate imi mai da si mie cineva reteta de budinca cu mere a la Irina am dat un copy-paste la vremea aia, dar am copiat doar ingredientele, nu si modul de preparare am niste marutze in curte si as vrea sa-i fac in seara asta...

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

La multi ani, Diamar! Sa fii sanatoasa si tu si familia ta, si sa fiti fericiti!

Iti multumesc mult mult de tratatie! O zi minunata sa aveti!

La multe lunite Rares si Anna!

Anco sunteti minunati toti 3!

Bia ma bucur pentru moshulica!

Dana

Monikus am crezut ca i-ai facut de ieri orez la pui. Nu stiam reteta de mucilagiu. Noi de cate ori am avut probleme de diaree i-am oprit fructele "ajutatoare" pentru constipatia lui, i-am dat banana mai verde. Si i-am dat orez cu morcovi, amestecat in apa in care au fiert, deci poti zice ca erau cu mucilagiu cu tot. Si niciodata nu am ajuns la medicamente. Eu asa stiam, ca trebuie incercat intai cu orez, apoi doar cu medicamente. Bine, oricum, la noi reusea sa pape doar cam cat o lingurita, dar se pare ca si aia era importanta. Si faptul ca scoteam fructele iar nu era tragedie, ca si din alea papa doar asa, vreo 3 milimetri cubi . Multa sanatate si sa scapati repede! La fundulet da-l cu ceva cu zinc daca ai.

Alex daca faci bagaje, baga ceva sfaturi si aici, ca eu sunt mai mult ca tine, stresata, decat ca Danuta

Nu mai stiu ce am vrut sa zic, ca de cateva zile la noi sunt norii negri, luna neagra, cum vreti sa ziceti... Dar se poate si mai rau, asa ca incercam sa ne tinem tari.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

stai ca mi-am amintit ..

alex eu am prins mai rece la mare, insa, pe canicula asta iti vor fi utile bodyuri fara maneca (eu o tineam pe plaja asa), salopete cu piciorus si fara maneca, tricouase subtiri, palarioare, pantaloni scurti .. sa ai in bagaj si un pulovaras si un pantalonas. si desigur si geanta cu medicamente ..

pup

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput