Dovlecei in sarbatoare*176*
Raspunsuri - Pagina 21
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui x_ggg Eu am o treaba cu Irina: ia zi, mami, cat a dormit feciorasul azi? Ca al meu s-a hotarat ca 2 ture de 1 ora sunt mai mult decat suficiente. In schimb a papat binisor. Ce i-ai mai gatit azi? Maine bag si eu gris cu lapte, e prima data cand ii dau, eu cik sunt alergica, asa zice mama mea, ca daca imi dadea cand eram mica ma umpleam de bube pe tot corpul. -------------------------------------------- Rares-Costin : 4 oct 2009 |
pai dupa somnul de dimineata de 2 ore, a mai prestat la pranz, de la 1 la 4 , si bineinteles si eu 1 jum, cand m-am trezit uda fleasca de transpiratie, si cand ma duc la mandru si el era la fel... ii curgea apa siroie pe frunte, brate, maieul ud ; jale mare;dar el inca dormea si asa
de papa i-am dat azi ficatei cu brocoli, conopida si rosii, facute ca o mancarica, mai aveam de ieri legume, azi doar am fiert ficatelul; in schimb am prestat o tarta de piersici
ANDREI
biaz29 spune:
citat din mesajul lui raluk16 Nu mai stiu ce am vrut sa zic, ca de cateva zile la noi sunt norii negri, luna neagra, cum vreti sa ziceti... Dar se poate si mai rau, asa ca incercam sa ne tinem tari. Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Ce s-a intamplat, raluk?
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
biaz29 spune:
Fetelor, va multumesc pentru gandurile bune!
Ellenuta,
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
kawaichan spune:
citat din mesajul lui biaz29 Fetelor, va multumesc pentru gandurile bune! Ellenuta, _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Inca unul si de la mine Si un mare buchet de flori !
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."
kawaichan spune:
Sa nu uit,Bia,ma bucur tare pentru moshulica Tii ce noroc a avut!
kawaichan spune:
Danuta si mie mi-a placut la nebunie cum ai descris vacanta si apoi cum ai vorbit de odiseea noastra impreunaTe pup cu drag!
Dana welcome back,vad ca esti super fresh Mai mie imi place mai mult perioada asta de dupa ce a inceput sa busileze,imi este cu mult mai usor acum.Sa nu mai zic ca ma topesc pur si simplu cand ii aud gurita,mor dupa el cum incearca sa formeze cuvinte.De fapt voiam sa spun ca m-ai atins la faza cu 'ce vremuri ne asteapta'.De abia astept si eu Felicitari pentru pasit!
A spus cineva ceva de parola de webshots la un moment dat,nu mai stiu cine Nu am schimbat-o,e cea veche pt ca ma gandesc ca nu o are toata lumea care are inca poze acolo.Anyway,am pus totul pe privat asa ca no worries
Nu mai stiu ce mai voiam sa zic..
A,mai aveam un pupic pentru Ioanna si Carol care face ca trabantzelul
Si o imbratisare pt Raluk,sa treaca repede norul!
Cred ca ma retrag si eu,ca e tarzior.O seara placuta!
diamar78 spune:
Ce s-a intamplat de nu ati mai scris de la ora 18? Sper ca nu ati patit ceva de la torturile mele.
Monikus mai un pic de rabdare ca o sa fie bine. Din cate spui a avut mai putine scaune decat ieri deci e pe drumul cel bun. Eu nu am stiut ce sfaturi sa-ti dau pt ca multumesc lui Dumnezeu nu am avut niciun episod din acesta in cei 3 ani ai celui mare. Si febra mi-a facut doar de 3 ori.
Anco ce grasuti sunt baietii tai. Cate kg au? Ma gandesc la spatele tau ca parca stateai la et 10 si se mai strica si liftul.
Am vazut ce harnicuta a fost anomis si cum a scris mesaj pt fiecare. Sedere placuta la Blaj.
Raluk eu iti doresc o zi senina daca zici ca sunt nori negri la voi. Dintii cumva?
Dana . Initial am inteles din mesajul tau ca e bine cu 2 copii si ca va puneti si voi pe treaba.
Oare cine o sa ne faca capitol ca eu nu ma pricep?
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Iulika29 spune:
Buna seara!
la multi ani, Diamar!!Så ai parte de o viata fericita alaturi de familia ta frumoaså!
La multe lunite si sårbatoritilor de azi!
Multa sånåtate copilasilor bolnaviori!Monikus, Doris
Dana ma bucur tare mult ca s-a aranjat cu internetul.Mi-a fost tare, tare dor de tine.
imi e dor si de Nela mult.
danuta ce frumos ai povestit.Sa dea domnul toate vacantele så fie asa.
anco ai niste baieti superbi.Sunt tare dragalasi si ce fete fac ei cred ca te topesti toatå.Te cred si te inteleg ca e tare greu de aia ai toata admiratia mea.
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 9+
Bruce, minunea noastrå
Iulika29 spune:
Si mie mi-a plåcut tare mult ce recuperare ca la carte a facut scumpa de Anomis.bine ai revenit!
Biaz m-am bucurat ca un copil mic cand am citit ca l-a gasit pe batranel.Ce må bucur!
Raluk te imbratisez si suflu tare tare så plece ACUM norul uratu'
Kawa
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 9+
Bruce, minunea noastrå