Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (169)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare,

Deci ne-am intors desi nu meritam asa ceva.
A fost super in vacanta:vremea,cazarea,ambientul,apa, masa. Ne-am simtit foarte bine, este aproape de ce-ti ofera Turcia sau Grecia all inclusive mai putin bauturi. In schimb ai foarte mult spatiu in camera, ai tv in limba ta, copiii vorbesc cam aceeasi limba. Este orientat catre familii cu copii: cu piscine, locuri de joaca, sala de cinema, jocuri, animatori. Mai exista si pentru adulti: piscina, spa, baruri, sala de sport, dansatoare din buric, prezentari de moda,narghilele.
Ce sa spun parca eram intr-o rezervatie de copii. TOata lumea era preocupata de copii de la 0-x ani fiecare avand de la 1-x copii. Erau parinti veniti cu tot familonul: cu bunici , stabunici dar si multi copii veniti doar cu bone sau parinti cu bone dupa ei. Am vazut si bone filipineze venite doar cu copiii la mare. Se pare ca sunt copii care raman cate o luna acolo cu bonele si sunt vizitati de parinti ocazional. Fetele au fost foarte fericite mai ales cea mare care si-a sarbatorit si ziua de nastere. Am fost si ne-am plimbat la mall, am cumparat un tort mare, lumanari, etc
Elena a fost insa tot timpul predispusa la crize. Norocul nostru este ca suntem avizati si eu m-am straduit cu greu sa nu reactionez intr-un fel nu prea dragastos. Pur si simplu ne sfideaza. Noi suntem calmi si o incurajam, o pupam, ii dam dreptate tot timpul, ii facem toate mofturile ea cauta cu orice pret un pretext sa planga, sa se supere, sa tipe, ne contrazice si daca spunem cum vrea ea, nu e atenta si cade, se loveste de ceva, alearga ca bezmetica, nu vrea de mana, nu ai voie sa-i spui nimic.
Se supara,plange, uneori se arunca pe jos, nu-i place nimic, totul e urat, scuipa, o musca sau o ciupeste pe cea mare. Asta se intampla mai ales in casa sau la masa cand e obosita sau cand ii este foame. Ma intreb uneori daca asa era si cea mare pentru ca eu nu-mi amintesc. Noi nu am stat la plaja nici pana la 11 ca era tare cald. Mergeam la piscina unde era umbra si ne mai balaceam pana pe la 12. Elena a purtat tot timpul colacul cu ea cat era in preajma marii/piscinei. Purta colac atat cand se juca pe mal cat si atunci cand era pe o salteluta/barcuta. Si la masa mergea cu colacul.
In apa a invatat sa inainteze, sa dea din maini si picioare sa se arunce de pe trepte, sa tina ochii, gura inchisa cand sare.
La masa facea tot felul de figuri, este si in greva foamei numai ca noi ii aduceam mai multe feluri de mancare din care ciugulea cate putin. Deci per total a mancat desi a refuzat categoric fiecare masa.
Sper sa-i treaca crizele pe care le face doar cu noi, cat a fost la tara a fost tare ascultatoare.

Am mai corectat pe ici pe colo tot am vizitatori si pierd sirul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Salutare,

Deci ne-am intors desi nu meritam asa ceva.
A fost super in vacanta:vremea,cazarea,ambientul,apa, masa. Ne-am simtit foarte bine este aproape de ce-ti ofera Turcia sau Grecia all inclusive mai putin bauturi. In schimb ai foarte mult spatiu in camera, ai tv in limba ta, copiii vorbesc cam aceeasi limba. Este orientat catre familii cu copii: cu piscine, locuri de joaca, sala de cinema, jocuri, animatori. Mai exista si pentru adulti: piscina, spa, baruri, sala de sport, dansatoare din buric, prezentari de moda,nargilele.
Ce sa spun parca eram intr-o rezervatie de copii. TOata lumea era preocupata de copii de la 0-x ani fiecare avand de la 1-x copii. Erau parinti veniti cu tot familonul cu bunici , stabunici dar si multi copii veniti doar cu bone sau parinti cu bone. Am vazut si bone filipineze venite doar cu copiii la mare. Se pare ca sunt copii care raman cate o luna acolo cu bonele si sunt vizitati de parinti ocazional. Fetele au fost foarte fericite acolo mai ales cea mare care si-a sarbatorit si ziua de nastere acolo. Am fost si ne-am plimbat la mall, am cumparat un tort mare, lumanari, etc
Elena a fost tot timpul predispusa la crize. Norocul nostru este ca suntem avizati si m-am straduit cu greu sa nu reactionez intr-un fel nu prea dragastos. Pur si simplu ne sfideaza. Noi suntem calmi si o incurajam, o pupam, ii dam dreptate tot timpul, ii facem toate mofturile ea cauta cu orice pret un pretext sa planga, sa se supere, sa tipe, nu e atenta si cade, se loveste de ceva, alearga ca bezmetica, nu vrea de mana, nu ai voie sa-i spui nimic.
Se supara si incepe sa planga uneori se arunca pe jos, nu=i place nimic, totul e urat, scuipa, o musca sau o ciupeste pe cea mare. Asta se intampla mai ales in casa sau la masa cand e obosita sau cand ii este foame. Ma intreb uneori daca asa era si cea mare pentru ca eu nu-mi amintesc. Noi nu am stat la plaja nici pana la 11 ca era tare cald. Mergeam la piscina unde era umbra si ne mai balaceam pana pe la 12 pe acolo. Elena a purtat tot timpul colacul cu ea cat era in preajma marii/piscinei. Purta colac atat cand se juca pe mal si atunci cand era pe o salteluta/barcuta. Si la masa mergea cu colacul.
In apa a invatat sa inainteze, sa dea din maini si picioare sa se arunce de pe trepte, sa tina ochii, gura inchisa cand sare.
La masa facea tot felul de figuri, este clar si in greva foamei numai ca noi ii aduceam mai multe feluri de mancare din care ciugulea cate putin. Deci per total a mancat desi a refuzat categoric fiecare masa.

Te iubim, printesa Victoria!!!

Sa va fie de bine vacanta!! Dar unde ati fost?? Ca mi-ai facut "pofta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Alina:Am fost la Phoenicia Holiday in Navodari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

salutare si de la noi....

nuprea mai am timp de scris, va citesc zilnic si ma bucur alaturi de voi de orice se intampla cu m&m nostri.

noi am fost sapt trecuta la eco si ne-a confirmat ca va fi cu coditze. macar acum stim sigur. oricum mai am morfofetala peste o luna sper sa nu s e schimbe ca deja am inceput sa cumpar hainutze pt newborn.... desi mai am 4 luni in fata...avem 23 de sapt..

ma bucur pt lorich ca i-a iesit bine tt, ca se simte mai bine, dar imi pare aru ca robertel te chinuie cu noptile albe. eu nu pot sa ma plang, desi de 2-3 zile eric adoarme tare greu seara..pe la 12 abia, nu are chef sa adoarma, da pernele jos, ciupeste, plange, sare...noroc ca nu dorm cu el, ca ma tem sa nu ma loveasca in burta.

simo exact si eu asa avea..nu puteam sa vomit dau simteam in gura tot, mie imi venea si mancarea inapoi si nu putea sa stau deloc in picioare, eu mult timp am stat in pat pan ala 4 luni dupa ce mancam rapid in pat sa stau intinsa altfel era rau. te pup si sper sa treci cu bine perioada asta.

desiree ma bucur enorm pt voi ca sunteti bine, ca victoria papa bine, si va tinem pumnii pt urmatoarea tura de citostatice.

doloress cum esti? cand afli ce ai?

magnetism felicitari pt baietel!!!!!

gabi cum mai e raducu cu cucuiul? speram ca a trecuut.

belleane sa va fie bine excursia...si eu as vrea..dar al meu nu isi poate lua liber. asa o sa ieism in weekend 2 zile atat.

cleo e mortala mara...

va puup fetle si sper sa pot intra mai des..

Mami de Eric si 22 +

iubirea si viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

rede, repede ca n-am timp prea mult, am ecografia acusi si trebuie sa termin si treaba la servici...

Lorich sa stii ca eu chiar sunt hotarata sa incep cu BLW de la 6 luni de la al doilea. Nu cred ca m-am exprimat bine, nu ii dai chiar bucatele, cu bucatelele se ineaca, ii dai totul intreg. Daca n-as vedea-o pe finuta mea n-as fi crezut niciodata. Ii da banana intreaga de exemplu, curatata bineinteles si cat mai moale. Fata ia banana si incepe sa o roada, si roade si roade de una singura pana nu mai ramane nimic. Nu ma intreba cum o mesteca, cand a inceput n-avea nici macar un dinte. Parca Lorelei de Esme n-a mancat deloc piure-uri de la noi de la Odisee, insa nu mai stiu exact.
Uite aici info :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145363&whichpage=1
si mai sunt pe net, o gramada de informatii, o sa imi comand si carti. Normal, nu ii dai ceva innecacios din prima, insa prietena mea asa a inceput, cu banane, piersici moi curatate, prune moi, apoi dintre legume morcofi, brocoli (ii dadea buchetelul asa intreg, fiert si fata tot il sugea pana nu mai ramanea nimic).

Nu stiu daca asta ar fi cauza nemancatului la Patrick, dar cert e ca mancare gatita nu pune gura nici sa-l tai, orice e amestecat in farfurie si maruntit face criza. Chiar daca ii pun un cartof prajit si cu un ou alaturi, doua chestii care ii plac face criza. Trebuie totul separat, farfurii separate.
Daca ii prezint ceva nou (nou vorba, vine, ca a mancat el amestecat intr-o mancare, insa nu l-a vazut in stare naturala) , vreo leguma, parca ar incerca, dar cateodata il vad ca nu stie cum va fi gustul, da sa manance si deodata i se face greata, pur si simplu il vezi, cum se stramba si da sa vomite si pune la loc. Ma gandesc ca totusi daca ar fi fost invatat de mic cu gustul fiecarui aliment, sa-l vada, sa-l recunoasca poate acum nu aveam problema asta.

Bellanne bine ai revenit! Imi pare rau de crizute...

Piggy ce fetita frumoasa! si pe Mirci desigur l-am remarcat!

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -12+
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

am mai scris un mesajoi acum 2 zile dar nu stiu unde a disparut...cert e ca nu-l gasesc.

Asa ca reiau:

Msbb felicitari pentru sarcina!

Lavinia felicitari pentru baietel.

Gabitza pupam cucuiul sa treaca!

Dani imi pare rau ca ati cazut...si eli are o chestie fara pedale si baga o viteza cu ea...o ascundem de ea!

Le tin pumnii gravidutelor nostre...daca a venit pe lume vreun bebeloi sper sa citim si noi pe aici!

Ma bucur mult ca Victoria e ok...chiar suna bine cuvantul regresie...sper sa dispara de tot celule. Ieri am fost la nesimtitii aia la Unicredit si nu era nimeni la casierie...am asteptat 10 minute...Sper sa ajung si eu sa pun bani ptr baietelul din Brasov.
Doamne cate probleme sunt!

Despre noi pot sa va spun ca suntem la bunici...O sa merg sapt viitoare sa ii iau...Sper sa trec si prin Bucuresti si sa-mi iau si eu diploma de la master...apoi de luni plecam in Grecia.

Eli a invatat sa spuna o gramada de cuvinte...e sociabila si toata lumea o iubeste. Mi-e un dor de ea de mor...abia astept sa vina ziua de vineri sa o vad. Bineinteles ca si de Cri imi e dor!

Si noi planuim o plimbare pe Transfagarasan ca si teambuilding...pe 11 si 12 sept...E cam aiurea ptr ca e cam departe de Tm.

Sunt happy ca nu m-am ingrasat...e tare bine la 54 de kg...Acum o sa merg si la sport si sa fac si masaj anticelulitic sa vad ce mai rezolv.

La 5 ani o sa decidem si noi ce e de facut cu polipii lui Cri...si mie mi-ar fi groaza sa-l operez, dar daca va fi nevoie...
L-am dus la stomatolog si a fost foarte curajos...e foarte mandru de plombita lui.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

buna fetelor,

ma bucur foarte mult Nadia pt vestile bune .DD ajuta ca si ultima tura de citostatice sa treaca usor si sa isi revina cat mai repede Victoria

Doloress desi eu nu imi facusem planuri de acest gen dar Beatrice s-a diversificat singura aproape si nu a acceptat piureuri/ chestii pasate .V-am mai povestit ca si ei ii puneam ori bucatele mici ori bucati mai mari si ea le molfaia pana le manaca si -evident - fara ajutor .Eu stiu cum e sa ai si copil care maannca pasat totul...Norbert pana aproape la 3 ani manca doar bine pasat ...dar macar manca foarte bine...nu prea am avut probleme cu el.

nu mai stiu ce vroiam sa zic
va pup
Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui jozsaerika

buna fetelor,

ma bucur foarte mult Nadia pt vestile bune .DD ajuta ca si ultima tura de citostatice sa treaca usor si sa isi revina cat mai repede Victoria

Doloress desi eu nu imi facusem planuri de acest gen dar Beatrice s-a diversificat singura aproape si nu a acceptat piureuri/ chestii pasate .V-am mai povestit ca si ei ii puneam ori bucatele mici ori bucati mai mari si ea le molfaia pana le manaca si -evident - fara ajutor .Eu stiu cum e sa ai si copil care maannca pasat totul...Norbert pana aproape la 3 ani manca doar bine pasat ...dar macar manca foarte bine...nu prea am avut probleme cu el.

nu mai stiu ce vroiam sa zic
va pup
Erika

mama de nazdravan Norbert (07 dec 2003)
si comoara Beatrice (20 mai 2008)

poze

jozserika, evident fiecare copil e unic. Bine ca sunt sanatosi si mananca . La al 2lea o sa fiu mai relaxata...

voiam sa va pove ceva. Deci de dimineatza (dinainte de 7), mara a facut de 4 ori kk. Cate un pic... si sta fara pampers. Primu a facut in pampers, al 2lea pe un pempers, al 3lea nu stiu unde l-a facut - doar a venit sa isi ia servetele si sa se stearga, al 4lea pe gresie.

No, drama mea e, unde e nr 3? in muntele de jucarii...

Si mai maer drama e, ca fata s-a obisnuit fara oampers, in pielea gola, si si-i da jos imediat singura...si daca a facut kk in pampers, si-l da asa repede jos ca pica pe covor, si tot la spalat ajung...

belleane, ce frumos povestesti de concediu!!
Is curioasa sa ma vad si pe mine in punctul cand imi permit sa trimit copilu 1 luna la mare. Si cu bona. Si sa am incredere in acea bona

edit: iaka si nr 5 in pampers!! haoleo, dau faliment daca face cu tzaraiita..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

desiree ce ma bucur ca au iesit bune analizele Victoriei.

cleo pana astazi ma tot intrebam cum isi dau unii copii scutecul jos.Ei, de astazi a inceput si Julia sa-i dea jos.O mai tin si in chilotei pana se uda ca eu tot sper ca sa se invete candva cu olita, dar nu se va intampla prea curand.

belleane ma bucur ca v-ati simiti bine la mare.Si noi vom merge peste o saptamana in Mamaia sat.
Apropo de crize, avem si noi crize in fiecare zi.Si ne sfideaza, si face exact invers decat ii spunem, si urla si se arunca pe jos.Deabia astept sa se mai rareasca si domoleasca crizele astea.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna seara!

De doua zile tot zic ca mai scriu ceva ... am si uitat ce-am mai citit

Belleane, nasol cu crizele astea ... pacat, ca va umbresc concediul. O sa se rareasca cu timpul, cand mai creste, pana atunci, nervi de otel!

Doloress, banuiesc ca fetita prietenei tale e o dolofanica
EU cred ca depinde mult de copil -- nu e garantat ca daca ii dai de mic bucatele mai mari, le va accepta -- ce faci daca le refuza? il fortezi sa le manance? il lasi nemancat? un copil de 8 luni? doar pt. ca nu poate sa manace bucatele? eu zic ca nu e chiar asa simplu -- unii copii prefera pasat, altii bucati, altii amestecat (unele pasate, unele bucatele) - trebue sa ne adaptam

Cleo, poate n-o exista caca nr. 3 -- o fi folosit servetelele la altceva
oricum daca simti un miros "imbietor" in urm. zile - e clar

Adriana

Mergi la inceput