Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (169)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Piggy, e superba poza aia "de grup" ; mi-a facut ziua!!! Are ceva asa... natural, spontan, I love it! Hai ca nu mai e mult nici la tine, acus-acus!
Mai, sa-l doara maseaua doar noaptea? Ziua se jaoca, rade, alraga, papa bine... nu stiu, dar e a l naibii de frustrant ca plange de se zguduie camasa pe el (daca ar avea-o).

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Piggy, e superba poza aia "de grup" ; mi-a facut ziua!!! Are ceva asa... natural, spontan, I love it! Hai ca nu mai e mult nici la tine, acus-acus!
Mai, sa-l doara maseaua doar noaptea? Ziua se jaoca, rade, alraga, papa bine... nu stiu, dar e a l naibii de frustrant ca plange de se zguduie camasa pe el (daca ar avea-o).

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 16+

il si sperie durerea/noaptea/intunericul... Mara - ziua rontzaia cate ceva, o vedeam clar cu periutza cu tzepi in gura, fix in aceeasi parte - in spate spre masele.

deci poza aia, cu Ilinca stransa in brate, e mi nu na ta. Si un baietel acolo, in capat - in recunosc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Lori, Victoria asa o tine de 2 saptamani. Iaca si acu' e 3:30 dimineata si dupa ce a urlat 5 minute, acum mananca... si mie-mi pica ochii-n gura de somn... ea se joaca, normal, ca nici mancare nu vrea...

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Socrate chiar ma gandeam mereu la voi cum a fost dupa operatie. A operat-o si pe nepotica mea de polipi si dupa ce s-a trezit se ineca rau, a plans mult. Ma bucur ca e printul mic si frumos bine. Concediu placut......oauuuu pe Transfagaran, unde anume veti sta? Iubesc Transfagarasanul, acolo l-am si conceput pe Tiberiu !!!! Astept poze din concediu si mai ales sa il mai vad si eu pe Sebastian! Te puuup si ai grija de tine cu spatele!

Desiree ce vesti bune! Ma bucur mult ca e printesa mica bine si ca tu esti mai relaxata!

Bratafel nastere usoara

Piggy e de vis poza cu Ilinca. Se vede clar ca e curtata la greu! Ce scump e Mirci cum se uita!!!!!!

Lorich si Tiberiu are somnul mai agitat de cateva zile si banui tot masele. El mereu cand i-a dat vreo maselutza sau dinte, noaptea era cu treziri bruste de plans si ziua nu avea nimic! Mai am cumparat tricicleta fara pedale asa cum ti-am spus ieri. Vreau sa zic ca e innebunit dupa ea. In prima faza cauta pedalele dupa care a inceput sa dea din picioare de zor si pe urma a vrut musai sa intre cu ea in casa. I-am spalat rotile iar aseara numai pe ea se deplasa prin casa!Il incanta ideea ca poate singur ca la cele cu pedale trebuia sa il imping eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Lori, Victoria asa o tine de 2 saptamani. Iaca si acu' e 3:30 dimineata si dupa ce a urlat 5 minute, acum mananca... si mie-mi pica ochii-n gura de somn... ea se joaca, normal, ca nici mancare nu vrea...

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

mai luati steroizi?

voiam sa te mai intreb, ai zis ca sistemul imunitar creste, e la 2.4
Ce test/analiza faceti pt sistemul imunitar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Ma gandeam eu ca o sa va distreze poza aia...si mie mi s-a parut super tare cum stau ei asa micutzii fiecare in alta directie

Lorich cel mai bine daca potzi uita-te in gurita la gingii sa vezi dc sunt mai albe sau mai inflamate, umflate. Asa cum zicea Cleo ziua isi mai fac de lucru cu diverse chestii dar noaptea durereea loveste brusc.

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008), 36+ si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Multumesc fetelor pt incurajari.

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Camelia-Bratafel, tinem pumnii si ne gandim la tine, sa ai o nastere usoara! Poate reusesti cumva sa ne dai de stire despre voi. Cu cine o lasi pe Bianca cat esti la spital?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

nu stiu daca voi putea sa va dau vesti din spital. pe Bianca o las cu sora mea care sta in curte cu mine. am noroc de ea. este si cornel in concediu dar de mancat si culcat nu se poate ocupa el.

mami de fetita Bianca 10.06.2008 si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

NU mi-a mers netul

In primul rand Desiree suuuuuper ma bucur foarte tare pentru Victoria, Doamne Ajuta!
Piggy super poza, mi-e dor de puiul meu. vaaai, ce iubita e Ilincuta acolo, la tandreturi cu Adita! Ma duc sa-mi verific si eu mailul dupa poze
Simonix superbe poze, ce privelisti, ce baiet frumos, ce mamica slaba si secretoasa- arati f bine!-
Socrate ma bucur ca sunteti ok dupa operatie! Distratie frumoasa la bulgari!
Lorich felicitari pentru tt!
Cleo Din ce descrii pe Mara, cred ca e un Mirci feminin! DAr la gradi e model cicase.Hmm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lorich, ms de intrebare. Mi-e rau, dar nu vomit. SI as minca mereu ceva doar-doar as anihila raul si gustul asta de sarcina din gura. Stii tu. Ce-o fi cu Robert? Dc poti impartaseste-l duminica, poate ii mai trec nelinistile... sa treaca.
Piggy, hai ca mai ai putintel si tu. Pare mult ca e cea mai grea perioada, stiu...Dar scapi acum, noi celelalte abia incepem Super poza, m-am bucurat sa-l vad si pe Mirci cu copilasii, sa vad cum ii sade.Iar Ilincutza e o protejata acolo...
Andrada, sper sa treaca si la voi problemutele si sa nu -l mai supere nimic pe Tiberiu

Hai ca inchid si plec si eu de la munca...Cu greturile astea nasoale..bleah

Simona, mami de baieti David si Matei si 8+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

_

mai luati steroizi?

voiam sa te mai intreb, ai zis ca sistemul imunitar creste, e la 2.4
Ce test/analiza faceti pt sistemul imunitar?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Steroizi nu mai luam de 2 saptamani. De fapt, din 15 iulie, 3 sapt. cred...
Ptr. sist. imunitar facem test de sange, in engleza e "Absolute neutrofils" e indicele ptr. sist. imunitar.

_

Mergi la inceput