Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (169)
Raspunsuri - Pagina 9
Doloress spune:
Salut fetele, sper ca remarcati semnatura mea cea noua Vad ca baietii trag la leoaice, si Alysh, si Magnetism si eu, toate cu doi baietei.
Cica 75% sanse sa fie baietel, o idee mica mica am fost dezamagita, de ce sa nu recunosc, insa mi-a trecut repede, il iubeste mama tare orice-ar fi! M-am indragostit iremediabil, parca pana acuma n-am realizat ca sunt gravi si ca mai port o viata in burtica, ma gandesc asa si nu-mi vine sa cred ca sunt capabila de asa o minune.
Tati e cel mai fericit, el asa voia, si eu mereu am zis ca imi doresc doi baieti, dar parca asa putin as fi vrut sa vad si cum es a fii mami de fititza. Sunt bucuroasa ca e numai unul
Totul arata super, e in grafic, cu toate masuratorile, la Patrick era mereu mai mic cu 2 saptamani decat varsta gestationala (imi schimbau mereu DPN-ul), asta insa e perfect, in plus nu mi-a mai descoperit fibroame sau alte minunatii. Sa dea Dumnezeu sa continue sarcina tot asa pana la sfarsit, sa am si eu o sarcina normala si relaxata.
Ieri Patrick a fost cu tati la cumparaturi si pe scari il aud : Mami, bem sampanie pentru flate-meu! E foarte incantat de bebe cand i-am zis ca el o sa-l spele, o sa-l culce, o sa-i dea de mancare, o sa-i citeasca povesti. Pana la a-i zice astea era total imptriva ideii de bebe, mai ales de "flatiol", voia neaparat un "suliol".
V-am pupacit! Va mai pun niste pozici aici primele doua cu bebita mic mic :
http://outdoors.webshots.com/album/578342182TLqQse
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Doloress spune:
Adriana normal ca depinde de copil, eu una sunt prima care nu ma iau dupa carti si reguli cand vine vorba de copil, consider ca el e seful, el trebuie sa-ti zica cum vrea sa manance. Ideea e ca nu mai fac greseala, ca la Patrick sa nu-i dau decat pasat pana la 18 luni cand el avea toti dintii in gura.
Acum refuza orice e pasta (in afara de iaurt), i se face greata instantaneu. Si refuza mancarea gatita. Si ma gandesc ca a fost greseala mea ca nu am incercat bucati mai de mititel.
Normal, la al doilea daca o sa vrea pasat, pai ii dau pasat ca doar nu-s batuta-n cap s-o tin pe-ea mea si sa las copilul nemancat.
Prietena mea normal ca i-a dat la inceput pasat, si dupa ce a refuzat fata tot absolut , a incercat si metoda asta.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Doloress Adriana normal ca depinde de copil, eu una sunt prima care nu ma iau dupa carti si reguli cand vine vorba de copil, consider ca el e seful, el trebuie sa-ti zica cum vrea sa manance. Ideea e ca nu mai fac greseala, ca la Patrick sa nu-i dau decat pasat pana la 18 luni cand el avea toti dintii in gura. Acum refuza orice e pasta (in afara de iaurt), i se face greata instantaneu. Si refuza mancarea gatita. Si ma gandesc ca a fost greseala mea ca nu am incercat bucati mai de mititel. Normal, la al doilea daca o sa vrea pasat, pai ii dau pasat ca doar nu-s batuta-n cap s-o tin pe-ea mea si sa las copilul nemancat. Prietena mea normal ca i-a dat la inceput pasat, si dupa ce a refuzat fata tot absolut , a incercat si metoda asta. Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -13+ cu posibil www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
la mara am evoluat usurel de la pasat la bucatele. Am si uitat cum ...
Adriana, kk nr 3 exista . Avea dare pe picior, la fund... a si calcat in el . Dar unde e???
Doloress spune:
Cleo ma distreaza la culme Mara cum face ea kk peste tot. Eu n-as avea rabdare sa sterg atata. Dar daca ea isi da singurica pampersul jos.... n-ai ce face. Nu mai vorbesc de al meu sot, care are un mic-mare obsesive-compulsive disorder cu curatenia si igiena, cred ca l-as duce la nebuni direct. La noi copilul e fan pampers, v-am mai zis. Degeaba ma chinui eu cu toaleta, ca el vrea tot pampers dupa aceea, ca am ajuns sa consumam mai multi, ca dupa fiecare pipi vrea pampers nou. I-am pus chilotei si nu-i plac. Imi ramane sa caut pampersi din aia care il tin ud.
El oricum face kk numai la wc, pipi inca nu decat rar,dimineata de obicei cere. Dar kk, e fascinat sa auda cum cad SI dupa aceea trebuie sa se uite, sa-i analizeze si sa faca comentarii de genul : am facut niste goante! (gloante) ca el asa face, daca mananca asa prost.
Azi am ras de-am paralizat. AM ajuns in parc si PAtrick : Uite cocosu! Zic unde vezi cocosu? La care el, uite-l acolo, sta pe banca in parc! Ma uit eu pe banca, era o negresa cu un turban mare rosu. Ma prapadeam de ras.
Ieri a venit acasa : Bem sampanie pentru frate-meu!
Perlute, perlute, trebuie sa le notez.
Stefany merci! La nume avem probleme mari, ne gandim si ne rasgandim, nu ne vine nimic in minte, nu ne place nimic! Aveam doua nume preferate, Alex si Eric care insa au cazut ca ne aduc amintiri triste... asa ca suntem in pana grava de inspiratie. Pe mine ma stresseaza problema de-acuma, eu trebuie sa am nume pregatit din timp!
Bineinteles ca al meu sot rade mereu de mine si vine foarte serios ca a gasit! si eu il intreb plina de speranta iar el imi zice chestii de genul Eftimie si Pantelimon si moare de ras ca ma vede nervoasa. Nu-i place nici o propunere de-a mea, insa nici el nu vine cu nici o idee
Luminel spune:
Salutare!
Doloress, foarte haios Patrick, cu perlutele lui. felicitari pentru asa baiat "curat"!
Felicitari pentru bebe "aproape" baietel!
Legat de nume, daca esti in pana de idei, recurge la metoda romaneasca: "dupa nasi"...eu am rezolvat-o repede la Cris, unul dupa nas si celalalt in amintirea mamei, si gata...
Cu bucatelele, si Cris a mancat numai pasat pana in iarna cred....nici nu stiu cand am facut trecerea la bucatele. Dar a mancat!!! nu cred ca asta influenteaza cu adevarat pofta de mancare...sunt copii si copii. Dar la al doilea o sa stii mai bine, normal.
Cleo, m-am distrat cu kk-al Marei vorba Adrianei, adulmeca-l dupa miros
Belleane, sa va fie de bine concediul!...pacta ca v-ati intors din asa "paradis"...
Pupici "cucuietilor": Raducu, Vladuc, Eva
Lorich, de la mine mai putin (exemplu): data fiind diferenta de varsta dintre copii mei, exemplul meu nu e relevant...dar ai de unde lua, Slava Domnului...
Am mai scris asta, dar ma repet cu mare placere: ma bucur nespus pentru vestile minunate despre micuta Victoria.
Acum sa va mia zic despre noi: iarasi probleme, mi-a facut diaree joi, cu mucus sanguinolent, vineri n-am dus-o la gradi, am pus-o la regim: orez, morcovi, paine prajita, branza sarata, banane, carne,ceai de menta + smecta, biotics, hidrasec...de ieri e deja mai bine, face mai rar (maxim 3-4 scaune/zi) si mai inchegat...de firisoare de sange nici vorba. Doamne ajuta sa-si revina de tot azi!
Nu mai stiu ce mai voiam sa scriu...asa ca inchei si poate mai intru mai tarziu.
Paaaa!
Lumi, mami de zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
piggy spune:
Doloress ce potrivire dragutza cu mamicile leoaice si baieteii Sa dea Domnul sa fie sanatos bb mic din burtis, ma bucur ca totul e bine!
Luminel sanatate multa zulufinei! Noaptea trecuta am tinut si noi aerul conditionat deschis si de dimineata pana la pranz cand a adormit a tot stranutat Ilinca si avea si muci albi. Sa speram ca se trezeste bine!
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008), 36+ si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com
YLARI spune:
Lumi, multi pupici la zulufina, sa mai intri sa ne dai vesti bune.
Va pup!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Luminel spune:
multumim Piggy, Ylari...azi n-a facut decat de doua ori (pana la ora asta), tot moale dar bine ca nu mai face des...
Piggy, am vazut-o pe Ilincuta...wow, la cati baieti trebuie sa faca fata...super poza!!!
Tin pumnii sa nu se agraveze mucisorii...e teroare cu caldura asta, foarte repede racesti totusi
Am vazut si fermierii de Canada...se zareste burticuta, Doloress!!!
Bratafel, nastere usoara! Te asteptam cu vesti bune!. Ce bine ca ai cu cine-o lasa pe Bianca! Tin pumnii sa fie totul perfect!
Am la cuptor o friptura de vita...am emotii...n-am mai facut niciodata, ca eu nu prea mananc vita (dar acum i s-a facut cuiva milade noi si ne-a dat niste carne)...sper sa o putem roade
Lumi, mami de zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
YLARI spune:
Lumi, eu gatesc carnea de vita taiata felii de 1cm grosime si neaparat in sos de vin
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE