Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (169)
Raspunsuri - Pagina 21
YLARI spune:
Doloress, LA MULTI AAAAAANI!!!!!!!!!!! Sanatate multa, busurii si fericire langa familia ta frumoasa!
Belleanne, multumesc, printre altele, Urinal akut chiar am luat si a fost foarte bun in criza! Sunt bine vreau sa va zic dupa tone de ceaiuri ![]()
Alysh, blleeeeeaaaahhhh ce povestesti tu acolo, oribil faza cu dushul... Imi pare rau. Pup!
Noi de vineri venim in Pantelimon la ai mei!!! Abia astept un pic de rasfat la mama!
Noi in seara asta am fost pe afara, am alergat pe faleza cu fata
asa, incetinel, am fost prin parc, ne-am intalnit cu prietenii de carucior si acum gata, baie si nani.
Va pup!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
mihaser spune:
Salut!
La muti ani, leoaica tanara, Doloress! Te pup si tot ce e mai bun al tau sa fie! Nastere usoara si un fratior de Patrick sanatos! 
Sper ca Vicky sa fie bine! Ma gandesc la ea si o pup!
Noi plecam vineri spre ai mei si marti inspre Salonic! ![]()
Cleo daca ajung in Bucuresti vineri sau luni te sun! 
Va pup!
Luminel spune:

LA MULTI ANI DOLORESS!!! 

Sa ne traiesti! Viata lunga si linistita, iti urez! Sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume! Sarcina usoara! Copii sanatosi! Mult noroc si sanatate!
Sa va fie de bine iesirea la restaurant!
Dani, scuze pentru raspunsul intarziat! la Cris a fost asa: prima proba - contaminata; la a doua proba i-a iesit e.colli peste 100.000, si ne-a dat dra Unasin. A treia proba, a iesit tot cu e.colli peste 100.000. si ne-a dat Sumetrolim. la a patra proba a iesit bacteurie nesemnificativa, sub 10000.
Sanatate multa Andrei!
Ylari, ma bucur ca te simti bine acum. n-am patit niciodata asa ceva, dar cred ca e groaznic. 
M-au intristat vestile despre micuta Victoria. Sper din suflet ca nu e ceva grav, mai ales ca e vesela si se simte bine. Doamne ajut-o!
N-am apucat sa vad poze, dar o sa le caut...
Intreba cineva de biberon: Cris e disperata dupa bibi al ei, bea si dimineata si seara si sper ca si la pranz la gradi, ca asa am convenit de la inceput...dar in acelasi timp mananca si mancare solida, laptele e "basca". asa ca eu nu ma grabesc sa renuntam la el, chiar ma bucur ca asa bea lapticul de care are nevoie la varsta asta.
Cris nu e agresiva, dar deloc, dimpotriva...bine , e si fetita![]()
Alysh, oribila faza cu dusul
...te lipsesti de camping...nici eu n-am fost niciodata, dar nici nu cred ca as rezista in conditiile astea. Sora mea in schimb, la 40 si ceva de ani, in fiecare an merge cu cortul cu toti copiii...
Lorich, cred si eu ca te-ai speriat si ai reactionat asa...brrr
Ati scris asa de mult, ca nu mai tin minte nimic![]()
Noapte buna!
Lumi, mami de zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Doloress spune:
Multumesc mult fetelor, Ylary, Mihaser, Luminel
Am terminat si eu serviciul... si ma duc la intalnire cu baietii.
Alysh bleah... oribil. Eu una nu ma dau in vant, insa parca as incerca, n-am fost niciodata. Dar am crescut la munte, mai dormeam in fan, insa coboram mai mereu in vale, la casa seara. Unde aveam toate conditiile.
Acuma sotul meu cel simandicos vrea sa mearga cu cortul, cand or creste copii mai mari. Eu ma uit si nu-mi vine a crede. I-am zis sa se gandeasca bine, bine, mi-e ca dam mii de dolari pe echipament si mergem odata si zice ca nu-i mai trebuie.
Recunosc ca pentru copii ar fi super.
-13+ cu posibil 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Adriana_78 spune:
Alysh
-- m-a terminat povestea ta
Asa e, pacat ca nu sunt si la noi campingurile mai bine puse la punct - mai ai parte si de chestii d-astea ciudate si nasoale
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adriana_78 Alysh -- m-a terminat povestea taAsa e, pacat ca nu sunt si la noi campingurile mai bine puse la punct - mai ai parte si de chestii d-astea ciudate si nasoale |
niatza si-o
sa taie greatza.Adriana, am fo la vechiul job dupa o hartie- am vazut din tranvai ca vis a vis de tine e ditamai schela de fiare. Ce se intampla acolo?
Adriana_78 spune:
Cleo, nu stiu ce mai pregatesc acum
Acolo e Zone Arena, au fost o gramada de trupe renumite pe scena de acolo
Acum este un spectacol de circ
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adriana_78 Cleo, nu stiu ce mai pregatesc acum Acolo e Zone Arena, au fost o gramada de trupe renumite pe scena de acolo Acum este un spectacol de circ |
stai putin, acolo iti urla concerte??? brrrr... mi-e mila de tine si noptile voastre