Regasiri (47)
Raspunsuri - Pagina 6
ank999 spune:
si va invit la o cafea.
Miha multumesc. Voi sta la sora mea in Constanta, desi as fi vrut mai aproape de plaja, dar e buget de criza, de . Multumesc mult pentru urari
Angi doar 6 zile, nu pot mai mult pe motiv de patron tra-la -la
Cred ca voi ajunge doar la mare...
Dodo la alergat/fugarit noi suntem experte si acum.
Ia sa citesc ce a pus maya ca mai stau un pic inainte sa ma apuc de munca
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mayaione spune:
Am fost in dimineata asta sa fac testul de glicemie provocata, groaznic. M-au pus sa beau 2 pahare de apa cu glucoza, extrem de dulce. M-au enervat ca mi-au dat apa calda, trebuia sa puna si ei apa f rece, iti mai ia din greata, dar nu stiu, si cred ca era apa de chiuveta dupa gust, brrr. Nu prea stiau ce si cum, a avut dreptate dr meu cand a pus asistenta sa scrie pe trimitere detaliat cum se face testul. Mi s-a facut un rau dupa, si o ora nu am avut voie nimic, ca sa recolteze din nou sange. Si daca iese prost nici ca-l mai fac, ca inseamana sa mor direct de greata.
roxana c. spune:
Asaaaaaaaaa....atentie ca ma pun la scris ( sunt la servici si cum treaba nu prea am, program luuuuung stau ca-i colega mea in concediu....asa ca....sa va tineti bine)
Cu care sa incep, de la al mic la ala mare sau invers?
Hai sa incep cu Oana: ma bate la cap cu nu stiu ce agentie ...Peba-nu stiu-cum care are sediul in blocul de langa noi si cauta fete ptr...nu prea stiu exact ce. Inscrierea e 35 ron, dar ce intra in inscrierea asta....iar nu stiu, am cautat la ei pe site dar nu m-am lamurit. (pebamod.ro) Fapt ptr care maine cand ajung acasa- adica dupa ora 18- ma voi duce sa vb cu ei, sa vad despre ce-i vorba. Voi ce stiti de agentiile astea, aveti idee despre ce-i vorba?
Ana....trebuie sa invete tabla inmultirii, ne-a rugat invatatoarea la ultima sedinta sa ii punem in vacanta s-o invete, ca sa nu mai piarda timpul cand va incepe scoala, sa treaca direct la probleme si exercitii. Si pana acum i-am tot spus ca sa inceapa asa...in fiecare zi cate putin....aiurea...cine, Ana??? Pai daca sta de tabla inmultirii....nu mai are timp de trantit usile la mine si la verisoara-mea de ne stiu toti vecinii si de certat cu nepota-miu la fiecare 5 minute ca apoi sa se impace dupa 3 minute
Asa ca...i-am taiat accesul la calculator si la Catalin ...pana stie tabla inmultirii, nu de altceva, dar anul trecut inainte cu o zi sa inceapa scoala...cine statea sa scrie???? Asa ca acum n-am chef sa patesc la fel.
Am luat caietul de teme ptr vacanta la mine de vreo luna si ceva, sa-l verific...de-abia azi am terminat...m-au distrat cateva probleme:
1. Considera ca esti capitanul unui vapor. Pe vapor sunt 10 marinari si 20 de calatori. Cati ani are capitanul?
2.Pe un gard sunt 8 porumbei. Un vanator impusca unul dintre ei. Cati porumbei mai sunt pe gard?
3.Anthony e mai mare decat Bianca cu 12 ani. Cu cati ani va fi mai mare Ovidiu, peste 10 ani?
Asa ca....dati anii inapoi si vedeti daca stiti raspunsurile la probleme, ganditi-va ca de-abia ati terminat clasa a II-a. Ia sa va vad, stiti, treceti clasa sau ramaneti repetente?
Calin...pe el l-am tuns ieri, cu masina de tuns...ultima data cand l-am tuns am luat prea putin din par....acum mi se pare ca am luat cam mult. Asta este, nu pot sa-i lipesc parul la loc( l-am tuns cu nr 3 pe ceafa, cu 6 in parti si cu 9 calota) Au mai ramas cateva fire ici- colo, dupa amiaza sau maine il "retusez" si pun si poza.
Ieri i-am luat un tir cu telecomanda, vazuse in parc la un copil si statea ca fraierul de nu se mai dezlipea de acolo, i l-am luat dar il am in masina, i-l dau la mare, sa nu mai ceara jucarii de acolo ca-s la preturi de...statiune. Nu stiu ce sa iau fetelor, ca daca i-am luat lui....atata-mi trebuie sa nu le iau si lor ceva ca mi-am dat foc la valiza si afla toata Bulgaria
Aseara i-a reparat Marius telecomanda de la macara ca ii sarise un buton, si stateau amandoi pe jos, pe covor in sufragerie: Marius mesterea, Calin se uita S-a uitat pana a adormit ( el nu mai doarme la pranz de multa vreme, asa ca seara la 9 , max 10...cade lat pe unde apuca).
Intreba cineva cand plecam...luni dimineata, pe 16 si ne intoarcem duminica dupa amiaza, pe 22. La munte nu mai plecam ca nu avem finante, trebuie bani ptr tribunal, nu-i las p-aia de la agentie nici moarta, asa mi s-a pus pata pe ei. Vrem sa plecam intr-o zi dupa ce venim de la mare pana la Sinaia sa-i duc cu telecabina, cred ca voi urca doar eu cu toti 3 si Marius vine cu masina, sau urcam cu masina toti pana la cota 1400...apoi de acolo la 2000 toti, nu stiu...vom vedea, am inteles ca ar fi aprox 20 lei dus-intors /persoana, nu stiu ptr copii....vedem . Mai vine cineva?
Am vorbit ieri cu Dastefa, n-au ajuns la control la Bucuresti, saptamana viitoare se vor duce.
Cred ca am scris ce voiam, daca mai imi amintesc ceva...revin ca am timp, imi permit doar Acum stau cu ochii aici sa vad daca apuca pe vreuna din nascarea sa fiu pe faza sa-i fac galerie. Pana la urma stiu ca Aelita naste normal, Bambo tot normal...dar tu, Maya?
Ia uitati:
ce ziceti, se-ncumeta vreuna?
Dodo-pui spune:
Bey ... voi cred ca aveti aer conditionat in burtici de aceea nu ies bb-ii.
Sa fie sanatosi si sa vina pe lume cand le-o fi scris
Noi facem naveta intre cada cu apa si dormitor...e ffff cald.
all
In asteptarea clasamentului final "I love DC"
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
mayaione spune:
Eu cred ca sunt cea mai paradita gravida de aici, am dureri de oase de mor iar, genunchi, laba piciorului, inghinal si de-abia sunt in 30 de saptamani. Sper sa stea si bb al meu macar pana la 37 sapt.
Aelita azi nu ai intrat, poate poate.
Roxana ma intrebai cum nasc, dr a zis vaginal dar nu mai stiu daca am curaj acum, am mai citit cum e cu nasterea normala dupa cezariana, e riscanta si nu e chiar asa simplu. Plus fibromul meu care poate provoca vreo hemoragie. O sa cer in cele din urma cezariana, sa fie bebe in siguranta.
aelita spune:
sunt pe aici,Maya,sunt pe aici,am citit tot
ieri am fost la piscina cu copiii,azi lenevit pe aici si curat prin casa..
acum o salata de vinete .
chestii din astea pe care le faci cand mai ai cateva luni pana nasti
bagajul il tot aman,iar e 12 noaptea si cica maine...
39+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
ank999 spune:
pe toata lumea.
Aelita mai e putin...tin pumnii si cred ca pana vin eu de la mare o sa se intample
Maya las ca sta bb. Eu cu Erica am avut probleme toata vara din cauza caldurii, si dureri ighinal si in calcai de nu puteam merge.
Bambo?
Roxana tari problemele. Tabla inmultirii zici? Cred ca moare de chef de ea.
Restul fetelor ce faceti?
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
iulia-stefy spune:
Salutare, salutare....
Va ofer un frappe sau o inghetata.....
Parca n-am mai fost pe la voi de o vesnicie... si chiar ma gandesc zilnic sa intru si nu mai reusesc.... Au fost multe .. si bune si rele.... A avut si capul spart... s-a repetat episodul cu alergia la piscaturile de insecte... am trecut pe tratament homeopat... in speranta ca nu se va mai repeta... Si asta a apucat-o cand eram la mare.... In prima noapte au piscat-o tantarii si a doua zi eram la cabinet....
Din urma nu am citit nimic. Urez si eu multi ani, multilor sarbatoriti pe care i-am ratat. Sper sa mai intru....
Roxana, nu mi se pare ok sa o invat eu acasa tabla inmultirii. Un cadru didactic, are metoda, etc... si la scoala ce mai fac, ca de o vreme incoace tot aud mamici de copilasi scolari care tot fac diverse acasa, si atunci doamna ce mai face? Exercitii? Pai ce-i mai greu fac eu si ea?... Asta e parerea mea...
bamboletta spune:
Neata si eu pe aici
Inca nu am nascut..o las pe Aelita in fata are 1 sapt avans
Bagajul e gata..mai pun in el mai scot..mai am de pus cosmeticele cand ma apuca si gata e totul pregatit
Pe Antonia am nascut-o la 38 sapt si azi am facut 38 sapt...ma apuca emotiile
Nu mai pot de cald cand m-am trezit erau 30 de grade in casa..am dat drumul la AC dar parca nu mai face fata vreau racoare si cand ma gandesc la spital nu au AC
Am spital privat la 2 pasi de mine...au si maternitate au deschis-o acum in iunie..dar costa peste 2000 de euro daca era 1000 mergeam dar 2000 mi se pare prea mult
Roxana-mai bagat in ceata..ultimul meu neuron e gravid
concediu placut sa va distrati
Maya-eu nu am facut testul de glicemie nici acum nici la Antonia...offf cat te mai chinuie piciorulsa treaca
am vazut site-ul cu maniacii...mi-am pus toate pozele pe privat si gata
Aelita-hai ca eu te astept pe tine sa nasti dupa nasc eu
ce noroc ai cu tati..stie sa si gateasca..al meu in afara de ochiuri,cartofi prajiti,friptura nu stie sa faca
Dbunny-au trecut bubitele?
Bamboletta 38+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 1+ pana vine
bamboletta spune:
Iulia-Stefy-bine ati revenit ...erai data la disparuti ..sa va fie de bine concediul
Bamboletta 38+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 1+ pana vine