Regasiri (47)
Raspunsuri - Pagina 5
roxana c. spune:
Angi, am vazut pozele voastre, spune si mie: apa aia limpede in care se vad crabii e la Eforie Nord????????? Esti sigura?
Si m-am suparat tare: pai n-ai pic de burta, nu mai zic de sunci...se poate? Rusine sa-ti fie! De suparare ma duc sa iau o inghetata
Ank, invitase si baieti dar n-au venit pana la urma, cred ca au auzit cand spunea Marius ca se duce sa cumpere pusca
Unde pleci in concediu?
Maya, lasa curatenia, nu te obosi, lasa bebele sa mai stea la caldurica
Dbunny, cum mai e Dani cu bubitele alea?
Dolores, ce mai face David?
Fetele, spuneti-mi si mie, ce medicamente sa mai iau cu mine in afara de Debridat, Hidrasec, Nurofen, Eferalgan, Ceclor, Metroclopramid, Algocalmin, Paracetamol, Betadina? Am luat deja Off ptr tantari....mai e ceva?
Dbunny spune:
Mi-au venit oile acasa, fiindca m-am intalnit cu tatal unei colege de gradi a lui Dani si i-am povestit de bubite. Si-a zis ca si fiicei lui i-a iesit dupa ce s-a scaldat pe plaja cu pricina...dar nu asa multe ca lui Dani.(Dani e atopic de felul lui...). La numar is tot atat de multe bubitele, insa parca se mai estompeaza la culoare, banuiesc ca de la cortizon. Mai indesam cortizon si maine si pe gurita si-n crema sa vedem...iar dimineata si seara Bacroban(crema antibiotica).
Maya da, ii dau si siropel pt alergie Polaramine(e ca si aeriusul, doar ca nu da somnolenta)
angi ce fain v-ati distrat, e mult mai fain cand mergeti cu trupa, cupluri de varsta voastra, copii, etc. Pune pozele pe contul comun ca prea in puta goala o vad pe Iulia.
aelita?? n-ai nascut inca, nu? nici bambo?
roxana cu atatea medicamente sa nu-ti uiti vreun copil acasa...(haa, era un anunt la o masina asa, ca tot verificau c-au luat si biberoane, si scutece, si lapte si scaunel si aia si ailalta si au uitat acasa bebelusul)cand e plecarea?
de dastefa si iulia stefy ce stim ??
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
aelita spune:
DBUNNY nu,nu ,n-am nascut,pai am DOAR 39 de saptamani
te pui cu puturosii ??
ai vazut cum dorm ai mei in masina.asa doarme si asta in burta.
ANGI ce poze frumoase,super ati petrecut !
femeie,tu adica ai avut copil in burta vreodata in viata ta???????????????????
39+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
aelita spune:
a,nici BAMBO n-a nascut.si al ei se mai dospeste .
39+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
mayaione spune:
Vor sa iasa grasuni bebelusii, d-aia lenevesc!. Sunt curioasa al meu cat o sa stea de data asta, ca Ana ar fi stat cred vreo 11 luni:)).
ank999 spune:
PE TOATA LUMEA.
Angi tare frumoase pozicile si filmuletele. Se pare ca ati avut un concediu super.
Cat despre burta...Roxana da si la mine o inghetata. Eu as mai lua la mine aerius si ercefuril+ biotics baby.
Eu ma duc in concediu in Constanta, cazare la soramea anul asta, plaja in mamaia si prin zona. Apoi poate plec la munte 2 zile, da cum concediu am 6 zile , doar atat.
Dbunny gata bubitele? Ce mai gatesti bun?
Aelita doar 39 zici
Maya
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
angi_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aelita ANGI ce poze frumoase,super ati petrecut ! femeie,tu adica ai avut copil in burta vreodata in viata ta??????????????????? |
Asta ca sa iti dai seama cat de inghesuit a fost copilul meu... De-aia a iesit mai devreme cu o luna de-acolo, nu i-a placut inghesuiala...
Fetelor, eu abia acum am realizat cat de aproape sunteti de termen... Va tin pumnii sa nasteti cat mai usor, iar bebelusii sa fie sanatosi
Ank, doar 6 zile?... si vrei si mare si munte... cam putine zile... chiar nu ai cum sa iti iei mai multe zile libere? Sper sa va simtiti cat mai bine in concediu
Dbunny, ma bucur ca te-ai mai linistit cu bubitele lui Dani.
Lasa, mai, pozele acolo unde sunt. Noi avem prieteni care se uita la pozele alea din toate colturile lumii, este singurul mod in care pot vedea pozele. Doar este copil... la anul o mai tin in funduletul gol pe plaja si apoi cred ca incep sa ii dau slip.
Roxana, da, apa aia limpede era la Eforie, pe cuvant... si noi ne-am mirat. Eu cred ca mai pui la lista Biotics Baby si ai terminat cu medicamentele. Oricum, sper sa nu va atingeti de ele in concediu
Maya, tu tot nu te potolesti cu curatenia? In cate saptamani esti acum? Am vazut si eu pozele voastre de la mare. Vad ca i-a placut Anei. Unde ati fost?
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.iuliaghita.blogspot.com/" target="_blank">Jurnal
mihaela77O spune:
buna ziua,fete dragi...n-am apucat sa citesc din urma,insa ank,daca nu ai rezolvat cu cazarea,poate te intereseaza ceva la particular...cred ca asta te intreba si dodo....dodo,te gandeai la Nicoleta???
daca ai rezolvat,please ignora mesajul....si concediu placut bineinteles!
mihaela,mai da-ne vesti despre voi...cum mai este miruna?
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Dodo-pui spune:
dragelor..
n-am disparut dar huno-terorista mea face numai prostiutze si cea mai "urata" s-a lovit in ochi....a trecut ,a scapat usoar..dar e "criminala" ma fugareste de nu-i adevarat..scriu un raspuns in juma de ora..
vad ca nu a nascut nimeni inca
007 da
In asteptarea clasamentului final "I love DC"
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!