Regasiri (47)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Dani tine pisu destul de bine...odata a trebuit sa oprim masina si sa faca pe marginea drumului, dar asta era mai demult...Inainte mai tot timpul scapa 2-3 picaturi de trebuiau schimbati chilotii de 2 ori pe zi, dar vad ca acu e mai bine.Nu-i place sa faca pisu in pblic, adevaru-i ca nici nu l-am imbiat cu facutul la pom, sau alte buruieni.

maya ce figura esti cu 'ana are vezica mare' de unde stii?

Cu nascutul 'la comanda' nici eu n-am auzit sa se practice, nici pe la privati. La privat poti 'la comanda' doar daca-i musai cezariana si esti deja spre 40s,(si si atunci depinde de agenda spitalului nu de gusturile personale) in rest, la stat, daca n-ai contractii nici dureri te lasa pana spre 42...

V-am spus ca mi-am intrebat eu medicul de la clinica privata(e l lucreaza si la stat si la privat) cum sa facem sa nasc eu cand e el de servici sau sa fie el de servici cand nasc eu si mi-a zis sa-mi vad de treaba si sa ma fereasca Dzeu sa am nevoie de medic la mastere. Totul au facut-o moasele si adevaru-i ca nu ma plang de ce-a iesit

eu am facut vreo 6-7 eco, dar pt ca mergeam si la stat si la privat.

La petrecerea cu Bob buretele s-a speriat Dani de nu l-am mai putut dezlipi de gatul meu. Au fost angajate 2 animatoare, cu care dani n-a prea stat de vorba fiindca el astepta pe Bob Buretele...si cand a venit, tin-te frate, n-a vrut sa se uite la el nicicum, era mare de 2 metrii patrati minunea aia cu picioare

Bambo deci te bagi in fata aelitei??

maya cu curatenia...pune tu conditiile, cu ce sa inceapa si cum! pai in dormitor si sufragerie ce-a facut? a dat cu aspiratorul si-.a sters praful, ca altceva....sau a zugravit?. Aici se plateste cu ora. intre 7 si 10€ ora depinde de sat/oras...dar daca-ti vine zilnic se calculeaza alta rata, mai mica, pe luna...

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Pai cand cineva face pipi des ma gandesc eu ca vezica se umple mai repede, deci e mai mica, dar cum Ana face mai rar ca si mine desi bea apa nu iti imaginezi cat de multa, inseamna ca vezica e mai mare
. Eu cand ma asez la pipi se plictiseste omul langa mine, al meu se socheaza mereu cat de mult fac:)).
Ana la petreceri ii e frica de clovn, data trecuta a plans, pana la urma a venit omu fara peruca, nas sa-i arate ca e un om ca oricare altul mascat si cu chiu cu vai a acceptat sa ramana la party dar clovnul sa stea departe de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am intrat tot pe fuga, sa n-apara Calin si sa-mi apese pe ce stie el ca sa pierd mesajul

Eu lucrez program luuuuung ca-i perioada concediilor , asa ca de la 9 la 18....mai putin miercuri si sambata cand stau pana la 14 si duminica cand am liber. Calculatorul la servici merge prost ( asa-i modelul), iar timp acasa....ioc, vin franta, ma arunc direct sub dus, apoi mai ma tarasc sa fac una-alta dar nu prea multe, noroc cu mama. Dar ma consolez la gandul ca mai am putin si apoi intru in concediu, nu mai stiu daca v-am povestit faza cu agrafele

Ank, Calin se tine in general pana acasa, dar mai sunt si momente cand se joaca si uita de pipi, iar cand il ia....alearga singur la copac

Calin deja stie de pasarici si cuc, vorba lui Marius: cu 2 surori mai mari...cand va fi la varsta cand baietii de varsta lui vor fi obsedati de ce ascund fetele...ptr el nu va mai fi un secret de multa vreme Ce ma distreaza e ca e rusinos, nu arata "cucul" nimanui, nici lui tac-su, doar eu pot sa ma uit

Aelita , Bambo si Maya, eu va urez de acum nasteri usoare, bebelusi sanatosi si mancaciosi.

Trimit mesajul ca ma da Calin la o parte sa se joace Thomas.

Mergi la inceput

Eu bantui prin casa ca nu mai am somn...Am niste arsuri insuportabile, am bagat o punga de cereale tot gandindu-ma ca se atenueaza, dar nimic. Ma simt obosita dar nu pot adormi.
Aseara am fost cu Ana prin padure, a inceput sa urle ca vrea vata pe bat roz, nu va imaginati ce porcarie, curgea vopseaua din ea, nu am mai pomenit asa ceva. M-am enervat ca se patase toata si i-am aruncat-o, de nu a plans dupa ea de nu mai stiam cum s-o potolesc. Ma mir ca nu-i amendeaza nimeni, ce e prostia aia, am mai mancat si eu vata roz dar nu mi s-a intamplat sa curga vopsea din ea. Sau mai sunt d-aia cu suc gheata, la gust mie mi se pare apa cu zahar si colorant, dar saracii copilasii sunt innebuniti sa le iei asa ceva. Am ajuns sa ocolim toate prostiile astea, desi daca vede la alt copil vrea si ea. Ma duc sa mai incerc sa adorm, mi-e groaza dimineata ca sunt prea obosita si Ana ma solicita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

MAYA

Citat:
Eu cand ma asez la pipi se plictiseste omul langa mine, al meu se socheaza mereu cat de mult fac:)).
ce figura esti !!!

si mie imi place vata de zahar,noroc ca nu le place copiilor,si o mananc singura

38+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxana c.

Aelita , Bambo si Maya, eu va urez de acum nasteri usoare, bebelusi sanatosi si mancaciosi.

Si de la mine ...sa nu cumva sa scap vreuna din fete
mayaione mie mi se potoleau arsurile cu putina apa(la Isabella)iar la Bogdan cu branza dulce

In asteptarea clasamentului final "I love DC"

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

multumim de urari!
MAYA mie nu imi mai trec arsurile cand ma apuca,nici cu apa rece..mi.a dat medicul sa iau niste pliculete si imi trece.vezi ce poti lua in sarcina,ca ce iau eu nu e si la voi.

38+

Mergi la inceput

Dodo pai erai un caz fericit cu apa rece, eu orice am incercat nu a mers.
Aelita pai zi-mi cum se numesc, cine stie, poate gasesc. La Ana luam niste pastilute Rennie, o sa caut si acum, dar nu imi treceau neaparat, doar le mai atenua.
In ce priveste curatenia i-am dat 1 mil pana la urma, m-am gandit ca era mai mult copil si facea sa stranga bani de mare. Oricum s-a dus naiba ordinea pt ca ieri am scos mochetele din dormitor, le-am spalat la tara si va dati seama ca toata mobila e data cu fundu in sus. Imi pare rau de al meu sot ca singur se lupta cu ele, am incercat si eu sa-l ajut si mi s-a facut rau asa ca m-a trimis in sufragerie sa stau linistita. Ce fortos e bb acum, parca imi rupe burtica cand il apuca dansul. Dar e si o senzatie placuta. Ma dor picioarele jos cand merg sau stau mult in picioare, nu stiu ce s-a intamplat cu oasele mele in sarcina asta, s-or fi demineralizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

poze
Sunt poze de la ziua Oanei si nu numai, mai am si de la padure, numai ca trebe descarcate pe calc, daca-l prind pe Marius sa le descarce, pana diseara le pun si p-alea.

Mergi la inceput

ROXANA ce frumos sa ai fata asa mare si sa umpli casa de copii-adolescenti deja !! cred ca iti creste inima !
sa iti traiasca !

MAYA se numeste Almax ,dar sa iti spun componentele mai bine: Almagato ,Sorbitol.la mine sunt niste plicuri cu un lapte in ele ,se beau asa direct.
in sarcina cu Sofia ,un ginecolog mi-a dat ceva pe baza de RANITIDINA.asta e si in Ro,dar informeaza-te inainte,pt ca nu sunt sigura daca e chiar asa inofensiva,doar un medic mi-a dat-o.pe prospect nu scria ca e interzisa in sarcina,scria sa fie data cu sfatul medicului.mai intreaba de ranitidina,asta pt dureri mari ,ca pe asta o gasesti oriunde.

38+

Mergi la inceput