Regasiri (47)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dodo asta e din pacate cei ca tine care nu merita au de suferit

aelita da m.au primit peste tot cu card expirat, fara carde deloc , si nu m.a costat nimic niciodata
si probaba silvanei a fost facuta in prima saptamana
certificatul de nastere spaniol inscrierea in libro de familie se face intr.o zi si de la SS la fel iei pe loc tot ce.ti trebuie

eu nu cotizez la SS nu sunt afiliata la leo si nu platesc nimic, chiar acum 3 zile mi.au dat trimitere la digestiv, acum 3 zile am fost la urgenta unde mi.au pus perfuzia, mi.au facut tot setul de analize 5 tuburi de sange, pana sa vina medicul era totul pregatit in caz de interventie, dar n.a fost cazul doamne ajuta
nu compar cu romania, eu cu romania nu compar nimic din partea mea sa se scufunde
si iti pot dovedi ca eu i.am afcut silvanei tarjeta(am depus cererea) abia la 3 luni si proba de talon a fost facuta in prima saptamana

miguel e frumos foc! da nu.mi dau seama cu cine seamana

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Aelito - ptiu sa nu te deochi, dar bine iti mai sade cu 3 bebei, radiezi esti o frumoasa ... iar Miguel e un scump cum sta el in cosulet cu salopetica impletita de tine ... sunteti minunati! Sanatate si rabdare multa!

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Vreau si eu parola la ct comun sa vad pozele Bamboletei, please.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Aelita e un dulce Miguel si are par!!! E obsesia mea sa aibe bebe par, la Ana nu am avut asa noroc, poate la al doilea.

Mergi la inceput

aelita eu n.am comparat cu ro, in primul rand am fost intrebata si am raspuns, in al doilea rand cum tu spui ca esti de 15 ani si nu te.ai lovit in ro de sistemul de sanatate, si eu sunt tot de nspe ani nu sunt venita de 3 zile aici si tocmai pt ca n.am avut nici.o problema aici spus si sustin ca e perfect, sau ce n.am voie sa.mi spun `parerea?
oricum inchei discutia aici, pt mine romania nu mai reprezinta nimic nici macar nu merita sa discut despre asa ceva

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Mai eu nu mai inteleg, am tot citit, fiecare si-a spus doar parerea, Dayanara nu inteleg de ce esti asa furioasa. Mi se pare rational ce a spus Aelita, o intereseaza doar problema de care s-a lovit si atat. Probabil ai avut o viata f urata in Romania inainte sa pleci, ai motivele tale sa nu mai vrei sa revii, sa nu mai vrei sa auzi, asta am inteles, dar mi se pare cam exagerata ura si tot insisti sa ne scufundam, sa ne ducem etc. Eu zic sa ne respectam fiecare si sa incercam sa expunem ceea ce gandim fara ofense ca nu-si au rostul.

Mergi la inceput

mayaione normal cand vorbeam de scufundat nu ma refeream la voi oamenii, am si eu parintii acolo
si nu.s furioasa , afla ca pe mine nu ma enerveaza forumul, aici imi pierd vremea doar:)

normal ca aelita si.a spus parerea si eu mi.am spus.o pe a mea
si nu n.am avut viata urata in romania, daca incepem sa tragem concluzii....stai linistita ca si eu le pot trage

oricum n.am de gand sa mai raspund la asa ceva din lipsa de interes
asa ca te rog frumos sa ma ignori

POZE

Mergi la inceput

stai de fapt sa.ti explic, stiu am zis ca nu mai scriu:)) dar totusi sunt 2-3 fete aici care nu merita asa ceva
pt ele tin sa.ti spun ca toata "dragostea" asta a mea, e redata in felul asta special pentru voi, asa a la carta, de romania chiar nu ma intereseaza , daca vrei tu e cea mai frumoasa si cea mai tare:)))dar aici imi place sa ma contrazic din amuzament :))))

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o si va doresc o saptamana usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Neatza si poftiti la cafea amara amara de la mine.

Am vazut poze cu Miguel&co. Exceptionali! Eu vad asemanare cu Andres. Manca-l-ar mama de rotofei si cumintel. Si unde-i poza aia de mama recent nascuta in spital, obosita, lesinata, cercanata ?? ca va vad asa de bine si veseli si calmi...muy bien!
Sunteti tare frumosi in echipa de 5! Transmitei felicitari si sotului!

Canapeaua aia albastra se vede mai confortabila si mai mare ca ce-aveam noi aici in Cartagena. Aici sotul primeste loc pe un fotoliu pat, care nu se deschide chiar complect...dar cui ii mai pasa, cand merge una sa nasca...

Aelita pana la urma nu ai spus daca a fost nevoie de blastoestimulina sau nu. Noi prima vizita am facut-o pediatrului la 14 zile. Dar la privat ne-am dus la 4-5 zile de cat imi plangea saracul...

Despre noi: avem zile si zile...am tras concluzia ca petrece prea mult timp in fata tv-ului, dar...cu arsita asta ce facem atatea ore in casa? de vina au fost bubele alea care nu ne-au lasat sa mergem la mare.deocamdata am taiat ratia de seara. La 10 ne punem in pat la nani, fara desene. Aseara a fost greu...azidimineata la 8.30 primul lucru cand a deschis ochii a fost sa-mi ceara desene...

Voi cate ore stati pe zi la desene(indiferent ca-s la tv sau la calc)

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput