Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***234***
Raspunsuri - Pagina 5
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgiana310 Dar, vorba soacra-mii - "eu numa` am zis, draga!" |
Avem si noi o cunostinta care dupa ce se ameteste un pic incepe cu vorba asta : '' io numa' zic ''
Alexandra (03.03.09)
simonapro spune:
Fetelor pe mine m-a dus gandul la intrebarea Ramonei, de solutii de dat prin curte, de aia ii spuneam ca nu prea am auzit.
Noi ieri am iesit afara abia pe la 7 si nu-mi venea sa cred cat poate sa fie de cald, azi imi dadea sfaturi un vecin sa nu-l mai tin pe Lucian numai in casa ca e prea alb, adica dupa mintea lui sa-l scot in mijlocul caldurii sa se bronzeze cupilul
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
novus spune:
citat din mesajul lui uali poze din mini-concediu (sper sa le puteti vedea...le tin publice o zi-doua) http://picasaweb.google.com/olivia.casandra/GuraPortiteiIulie2010# Medeea |
Faina gasca ati avut !!
Alexandra (03.03.09)
ramona7575 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dyana27
eu am luat sray de la chicco si merge suuuper bine impotriva tantarilor; e de la 0 luni, miroase a lamaie cam asa ceva si-i dau in fiecare seara inclusiv pe fata si nu a avut nici o piscatura pana acum (in schimb eu si cristi.... ne-am luat portia pana ne-am dat si noi cu el); eu zic sa-l incercati, noi l-am folosit si la mare unde erau niste tantaroi veninosi ca naiba si a avut o singura muscatura pe frunte cand am uitat sa-l dau si pe fata cu sreiut; exista si varianta crema si roll-on, dar sray-ul e mult mai practic si usor de aplicat Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 MINUNEA MEA cum am venit pe lume |
Nuuu, in casa are de toate (aparat cu neon+pastile ), prbl.este in curte, ei au de facut casa dupa ce vin de la servici si ii apuca noaptea, nu rezista mult pt.ca ii mananca tantarii din curte... eu ziceam de solutie care se da cu pompa, de stropit .
novus spune:
citat din mesajul lui Anaan Novusica si fetele dornice de calatorii, si-a intrebat barbatu-meu colegii de ceva pensiune faina si au recomandat-o pe asta; aruncati si voi un ochi http://www.historypension.ro/?page=pension Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Daa am trecut-o pe lista doar ca are numai 10 camere , sa vedem cate ne strangem
Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
citat din mesajul lui simonapro Noi ieri am iesit afara abia pe la 7 si nu-mi venea sa cred cat poate sa fie de cald, azi imi dadea sfaturi un vecin sa nu-l mai tin pe Lucian numai in casa ca e prea alb, adica dupa mintea lui sa-l scot in mijlocul caldurii sa se bronzeze cupilul Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
Da, si mie imi zic multi sa-l duc la soare pe Andrei, sa se bronzeze.Chiar azi am fost la dermatolog si mi-a zis sa nu-l tin la soare zilele astea, nici macar dat cu crema de protectie 50+.A spus ca ii vin la consultatii o gramada de copii cu afectiuni dermatologice grave, o arsura solara la varsta asta creste enorm riscul de cancer la maturitate, Doamne fereste!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Daa am trecut-o pe lista doar ca are numai 10 camere , sa vedem cate ne strangem Alexandra (03.03.09) |
Da, asta mi s-a parut si mie dezavantajul...
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
novus spune:
Ce ma distrez cu pensiunile astea din Harghita, cam nem tudom romaneste prea bine , mi se pare putin ciudat avand in vedere ca traim in Romania totusi si e limba oficiala a tarii dar sa nu intram in discutii sensibile
Alexandra (03.03.09)
dyana27 spune:
citat din mesajul lui ramona7575 Nuuu, in casa are de toate (aparat cu neon+pastile ), prbl.este in curte, ei au de facut casa dupa ce vin de la servici si ii apuca noaptea, nu rezista mult pt.ca ii mananca tantarii din curte... eu ziceam de solutie care se da cu pompa, de stropit . |
am inteles ce vrei tu de fapt, doar ca-ti dadeam o varianta de moment cu spreiutul asta care se da pe piele direct, nu e de camera; si poti sa-l tii linistita afara dupa aia, ca nu se apropie nici urma de tantar de el; mie-mi e tare frica de solutiile alea de dat prin copaci/curte, ca sunt super toxice si ar fi aiurea sa nu-l mai lasi dupa aia sa puna manutele pe jos sau prin jur de frica lor;
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
novus spune:
Si la Deva e caldura mare asa ca Alexandra iasa dimineata afara mai nou la 08.30 avand in vedere ca se trezeste devreme si seara stam pana se mai domoleste soarele ca sa fugim in parc
Anaan, la fel ne-a recomandat si noua dermatologul si mi se pare normal sa nu ii tinem afara in soare, chiar am vazut zilele trecute un reportaj de la marea noastra unde la vremea amiezii era plina ochi plaja, toti rosii ca racii da' fericiti ca au luat tot soarele
Alexandra (03.03.09)