Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***234***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

Anca, vad ca ai animat atmosfera pe aici, Daddy e in lumina reflectoarelor cred ca sughite de zor si nu stie de ce
Parerea mea e ca va jucati de-a soarecele cu pisica , romantism nu prea simt in aer

Olishka, nu stiu ce e cu scurgerile tale, o fi ovulatia cum au zis fetele
Mie mi-a intarziat 2 sapt ciclul dupa ce am venit de la mare, deja intrasem la banuieli, mi-am facut si testul care a iesit negativ dar pana nu am primit vizita tot nu am fost linistita

Monnvas, asa dragi mi-au fost ochelarii de m-am bronzat cu ei

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare, fete cucuiete!

Noi am fost azi la Cluj (din nou!), am avut programare cu Andrei la ortoped. Un medic super si acesta. Surpriza: Andrei nu are metatarsusul ala cu care il diagnosticase celalalt doctor din Cluj, ci ceva mai putin grav>Oricum,toate chestiile pe care ni le-a recomandat ala( incaltaminte inversata etc) au facut mai mult rau decat bine. Ne-a marit doza de Vigantol si ne-a facut cateva recomandari.Pana la urma, tipii zen din Tg. Mures au avut mai multa dreptate decat panicardul ala!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Mai Anca, dar ne-ai dat de lucru azi! Eu uitasem ca-mi pusesem la incalzit sarmalele si tot citeam...

Eu oscilez intre a privi lucrurile la rece, adica legal si in a le privi d.p.d.v. emotional. Legal, bb3 il are ca tata pe zari. Am fost foarte emotionata cand Anca ne-a spus ca el s-a oferit sa fie trecut pe certificatul de nastere. Acum, ca am aflat ca sunt inca casatoriti, inteleg ca oricum nu prea avea de ales. Asta in cazul in care nu venea daddy si se batea cu pumnul in piept ca el e tatal. Anca, eu sunt in ceata, tu chiar vroiai o declaratie la notar ca iti cedeaza tie drepturile lui de parinte? Sau am inteles gresit? La fragmentul asta ma refer:
"Declaratia pe care te-am rugat sa mi-o dai NU te implica cu nimic. Cand un tata [parintele renuntator] scrie ca este de acord ca tutela sa revina complet mamei [parintele tutelar] inseamna ca renunta de buna voie la statutul de tata, si la orice drepturi ce ar deriva din asta. Dupa acest pas, parintele tutelar nu mai poate solicita nimic celuilalt, astfel incat, tatal biologic devine complet ELIBERAT de relatia parinte-copil."
Daca chiar ar fi " pe bune", nu ar avea ce sa iti cedeze, pt ca legal nu are nici un statut, deci nici un drept si nici o obligatie. Chiar daca ar figura pe certificatul copilului tot nu iti poate ceda tie drepturile lui, obligatiile lui, fiecare le ale pe ale sale, nu le poti da asa, cu o iscalitura la notar. Ca atunci ar fi bataie la usile notarilor, ca doar sunt atatia parinti carora nu le pasa de copii. Si daca ar fi acceptat sa mearga la notar? Presupun ca notarul ar fi cerut actul de nastere al copilului si cand ar fi vazut ca nu el e tatal, s-ar fi crucit si v-ar fi trimis acasa.

Pe de alta parte nu inteleg lupta asta care se da in el. Ce lupta? Ai un copil si gata. Ce atatea scuze ca el a vrut doar placerea nu si copilul? De ce nu scuzam si mamele care isi abandoneaza copiii in maternitate, gari sau mai stiu eu pe unde, ca poate si ele la fel au gandit in momentul cheie.

Anca

Trimit pana nu faceti capitol nou.

Mergi la inceput

Anaan, ma bucur ca e totul ok si cum ne asteptam Andrei e super ok !!!

Georgiana, sa nu mai lipsesti de pe aici ca tare-mi place cum gandesti , iar la scris ai avut talent inca din copilarie dupa cum se vede !!
Si sper sa te vedem la fata de data asta !
Bris cum se mai simte la cresa ?

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Presupun ca notarul ar fi cerut actul de nastere al copilului si cand ar fi vazut ca nu el e tatal, s-ar fi crucit si v-ar fi trimis acasa.
Keutu cheliutu

vai de capul meu, am ras de am cazut de pe canapea. nici macar de situatie, ci de cum a zis Kea lucrurile, oarecum copilareste...

nu gasesc emotic potrivit de cat am ras

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Mergi la inceput

Tufetelor, astazi Alexandra m-a dat gata (din nou ), am inceput sa o intreb in germana cum fac diverse animale si imi raspundea rapid ca si cand o intreb pe romaneste, oare ea chiar intelege cuvintele din ambele limbi ?? se pare ca da si vad ca deja la amesteca adica la paine ii zice ea bo de la brot , la minge ba de la ball si mai are cateva pe care nu le descifrez

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Presupun ca notarul ar fi cerut actul de nastere al copilului si cand ar fi vazut ca nu el e tatal, s-ar fi crucit si v-ar fi trimis acasa.
Keutu cheliutu

vai de capul meu, am ras de am cazut de pe canapea. nici macar de situatie, ci de cum a zis Kea lucrurile, oarecum copilareste...

nu gasesc emotic potrivit de cat am ras

Subscriu
Kea, ai fost totala ; si stai linistita, Anca nu vroia nici o hartie la notar, lua pulsul doar

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Georgiana, sa nu mai lipsesti de pe aici ca tare-mi place cum gandesti , iar la scris ai avut talent inca din copilarie dupa cum se vede !!

Alexandra (03.03.09)

Si eu sper, dar nu zic, stau si planuiesc in tacere MAREA INTALNEALA DE GHIOCELE

Cat despre Bris, azi a venit cu mucisori intr-o nara. Curg numai dintr-o nara, cealalta nefiind infundata, respira normal!

Ideea e ca pot fi:
1. de la faptul ca am culcat-o prea dezbracata intr-o seara si am simtit-o noaptea ca e rece dar acoperita nu vrea deloc, sa o trezesc sa o imbrac nu am pus problema.
2. de la umiditatea f mare din aer.
3. am facut ieri ROR-ul si ma gandesc ca poate fi (desi, nu cred!)
4. de la ceva copil de la cresa... desi de luni pana azi, mi-e cam greu sa cred. dar, never know!

asa ca, dimineata vad daca sucul de echinacee si vibrocilul si-au facut efectul si daca o duc maine. In alta ordine, D. planifica sa plecam maine in Austria - deci, incepem sa o invatam de Bris cu chiulul.

So, toate bune la noi.

Alexandra?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Anca,eu una cred ca tu mai ai ceva sentimente pentru daddy, mai mult nu comentez ca, pana la urma, tu stii cel mai bine ce-ti doresti pentru tine si pentru bb3

Gia, iti inteleg perfect reticenta fata de orice forma de manipulare emotionala. Printr-o experienta de hartuire am trecut si eu, si, ca si tine, ma fac ca un arici cand dau de asa ceva. La mine nu a fost o problema atat de grava, dar cu ceva sechele am ramas...Aveam un coleg de facultate ( tot in anul I eram) si a facut el o obsesie pentru mine, desi, in afara de normalele relatii dintre colegi eu nu i-am aratat altceva. Intr-adevar m-a condus de cateva ori acasa, stateam in acelasi cartier, si nimic mai mult. De la un moment dat, a inceput sa ma sune foarte des, ma tot invita in oras, cauta tot felul de pretexte sa ne intalnim( sa-i imprumut cursuri etc).In vacanta de iarna mi-a trimis telegrame....Eu am inceput sa-l evit, el imi invita prietenele la cafele si le tragea de limba despre programul meu, unde ma duceam ma trezeam cu el...totul a culminat cu mutarea lui in blocul in care stateam, la doua apartamente distantaNoroc ca a venit vacanta, eu am dat examen de admitere la alta facultate, imi dadusem seama ca aia nu era pentru mine, am rupt legatura cu fostii colegi...si cumva, cumva am scapat de el!Avea obiceiul sa ma sune si sa-mi spuna ca nimeni nu ma intelege ca el, ca numai cu el as putea fi fericitaDe la experienta asta neplacuta, orice absolutizare in ceea ce ma priveste,imi repugna total!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Citat:
citat din mesajul lui novus

Alexandra (03.03.09)

Si eu sper, dar nu zic, stau si planuiesc in tacere MAREA INTALNEALA DE GHIOCELE

Cat despre Bris, azi a venit cu mucisori intr-o nara. Curg numai dintr-o nara, cealalta nefiind infundata, respira normal!

Ideea e ca pot fi:
1. de la faptul ca am culcat-o prea dezbracata intr-o seara si am simtit-o noaptea ca e rece dar acoperita nu vrea deloc, sa o trezesc sa o imbrac nu am pus problema.
2. de la umiditatea f mare din aer.
3. am facut ieri ROR-ul si ma gandesc ca poate fi (desi, nu cred!)
4. de la ceva copil de la cresa... desi de luni pana azi, mi-e cam greu sa cred. dar, never know!

asa ca, dimineata vad daca sucul de echinacee si vibrocilul si-au facut efectul si daca o duc maine. In alta ordine, D. planifica sa plecam maine in Austria - deci, incepem sa o invatam de Bris cu chiulul.

So, toate bune la noi.

Alexandra?!

Si la noi veselie si caldura mare !!Alexandra mai nou se urca singura pe coltar si citeste apoi vrea sa se urce pe pereti, or fi cartile de vina ?!

Distractie placuta sa aveti !! cat stati ?

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput