Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***234***
Raspunsuri - Pagina 20
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus [ Si la noi veselie si caldura mare !!Alexandra mai nou se urca singura pe coltar si citeste apoi vrea sa se urce pe pereti, or fi cartile de vina ?! Alexandra (03.03.09) |
Eu cred ca da, cultura iti da aripi!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
novus spune:
Anaan, Georgiana, am pus-o si noi de un club : cel al hartuitelor
Eu nu intru in detalii cu toate ca as putea umple vreo 2 pagini dar altul e subiectul zilei acum si nici nu vreau sa-mi amintesc toate situatiile naspa prin care am trecut tot studenta fiind
Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Anaan, Georgiana, am pus-o si noi de un club : cel al hartuitelor Alexandra (03.03.09) |
Bun si asta...om fi fost noi foarte seducatoare, tu fete dragi!...ce sa mai si zicem!
mihaelacg spune:
sara buna
m-a sunat in seara asta magdy.e mai bine. sta doar in pat culcata. azi i-au facut prima injectie pt plamani, maine a doua. mica printesa are 1, 5 kg si se roaga sa mai stea macar 6 sapt.
va saluta pe toate si ii este dor de voi.
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Bun si asta...om fi fost noi foarte seducatoare, tu fete dragi!...ce sa mai si zicem! Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Niu niu, vorba Alexandrei : suntem seducatoare !!
Alexandra (03.03.09)
Kea spune:
Fetele, eu nu m-am prins ce a fost amuzant, nu zic, ceva o fi fost, dar nu stiu ce Daca e faptul ca am presupus numai ca notarul ar cere actele, desi e absurd sa nu ceara, ei bine eu am dat o declaratie impreuna cu parintii mei , dar lor nu le-a cerut nimeni nici un act, si nici notarul nu l-am vazut la fata.
Anaan spune:
Magdy,sa stea cat mai mult bebelina in burtica! Multa sanatate!
Mihaela, poza este absolut grozava(sincer!),ar fi culmea sa nu castigati vreun premiu!
mihaelacg spune:
sara buna
m-a sunat in seara asta magdy.e mai bine. sta doar in pat culcata. azi i-au facut prima injectie pt plamani, maine a doua. mica printesa are 1, 5 kg si se roaga sa mai stea macar 6 sapt.
va saluta pe toate si ii este dor de voi.
Anaan spune:
Miha, ai linkul aici, ca in mesaj nu mi se copiaza, nu stiu de ce : http://picasaweb.google.com/105307725673140099193/Iulie2010?authkey=Gv1sRgCPD_-NfO6rHbxwE#5492270256322035682