Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***234***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Da' ce-i cu clubu' asta, hehehe...si eu v-am mai spus ca am facut gimnastica de performantza. Am si diplome...poze (dar nu in ziare; in ziare am doar poezii:)))...si in sinea mea cred ca si anii aceia (chiar daca putini) au contribuit la statura mea pitica (pe langa mostenirea genetica).
Cat despre poveste...io da, recunosc, is anti-daddy, fiindca daca i-a placut relatia cu Anca si tot ce insemna ea, trebuia sa si-o asume, dar el din start a dat-o cu:"pacat ca ai 10 ani in plus". Asta daca a fost iubire, dar na, eu sunt mai romantica, nu concep sa existe iubire care sa se impiedice de ceva, cu atat mai putin de...un numar! De aceea sunt sceptica in privintza lui daddy. In plus, da-o dracului: ca om ar trebui sa fii tentat macar sa-ti vezi progenitura, din curiozitate, daca nu de altceva...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Da' ce-i cu clubu' asta, hehehe...si eu v-am mai spus ca am facut gimnastica de performantza. Am si diplome...poze (dar nu in ziare; in ziare am doar poezii:)))...si in sinea mea cred ca si anii aceia (chiar daca putini) au contribuit la statura mea pitica (pe langa mostenirea genetica).

Io-s pitica si nici gimnastica de performanta nu am facut! V-am luat!

Am facut... shah... Se pune?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna seara!

Mi-am facut test: nu sunt gravi (din fericire )

Fug sa-l culc pe David si mai trec pe-aici.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Da' ce-i cu clubu' asta, hehehe...si eu v-am mai spus ca am facut gimnastica de performantza. Am si diplome...poze (dar nu in ziare; in ziare am doar poezii:)))...
1 AN!
Manole forever

Nu, ca facem 2 cluburi: unul de gimnaste si altul de poete. Si eu am scris poezii. Chiar am publicat un volum impreuna cu Ana Blandiana. Si de-atunci, se poate spune despre mine ca m-am nascut talent si am murit speranta!

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

O sa lipsesc cateva zile, ma duc la mama, are hram pe 15 august si nu are cine sa o ajute la curatenie etc.. sa fiti cuminti si sanatoase .

Pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Eeee, Georgiana, si unde gasim volumul acela? Il vreau, si-apoi iti cer dedicatie!
Ne-ai luat, denisamada! Ce sa zic, poate de faceai gimnastica acum erai cat Kylie Minogue, nu cat Lady Gaga!:)) (care fie vorba intre noi mi-e din ce in ce mai simpatica, pe cat am detestat-o cand a aparut "pokemon face"-ul)

1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575
(sotul meu are un copil din casnicia anterioara, o casnicie care nu si-a dorito, un copil ce a venit inainte de casat. dar isi asuma responsabilitatile de tata in limita in care ii permite si "copilul" (acum are 20 de ani) invatat de mama ca tati este un "rau, diavol, plicistior etc." , dar este o ofticata ca sotul s-a insurat cu o femeie deosebita iar ea a ramas o betiva...

Nu as vrea sa fac "tetracapilotomie", dar... daca tot ziseshi... cum vine aia casnicie pe care nu ti-o doresti si copii... care vin!? E retorica intrebarea...

E o pove.lunga si nu am timp sa o dezbat, pe scurt ... o relatie care a implicat mai putina dragoste, a ramas tipa insarcinata si s-au casatorit in ideea ca dragostea vine pe urma (erau tineri, ce putin putin sotul, ea era mai mare cu 3 ani)... nu a venit dragostea, ei ii cam placea sa traga la masea, nu era gospodina, mizerie peste tot, el facea cam toate iar cel mai deranjant lucru, copilul era crescut de mama ei pe motiv ca ea nu e in stare...poate au fost mai multe, nu stiu... asa ca au divortat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mireal
Dyana, spune-mi te rog, am luat si eu chamomilla 7ch, cate bilute sa-i dau si cum.

da-i 2-3 bilute de 3 ori/ zi; ideal e sa nu le atingi cu mana (eu i le dau direct cu capacelul ala, ca deja s-a obisnuit, ii zic "ia bobo" si casca gurita); sa ai pauza de juma' de ora macar inainte sau dupa masa; si ideal sa nu se atinga de chestii mentolate gen pasta de dinti cat timp i le dai; sa treaca mai repede

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Daca e sa vin si io in excursie, nu o cunosc decat pe Ilinka, anca, Novus (parca) si inca cateva..., eu am vazut poze de grup dar nu am stiut care si cum...

Io o sa-ti cer banii asa ca o sa ma identifici rapid

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
(sotul meu are un copil din casnicia anterioara, o casnicie care nu si-a dorito, un copil ce a venit inainte de casat. dar isi asuma responsabilitatile de tata in limita in care ii permite si "copilul" (acum are 20 de ani) invatat de mama ca tati este un "rau, diavol, plicistior etc." , dar este o ofticata ca sotul s-a insurat cu o femeie deosebita iar ea a ramas o betiva...

Nu as vrea sa fac "tetracapilotomie", dar... daca tot ziseshi... cum vine aia casnicie pe care nu ti-o doresti si copii... care vin!? E retorica intrebarea...

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput