Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***234***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui uali

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

uali, avem ceva in comun.
si eu am facut gimnastica de performanta in 85.dovada e in revista soprt de la acea vreme pe care nu am reusit s-o mai gasesc.
si eu mi-am stricat constructia la picioare ca sa zic asa cu gimnastica.
oricum faina poza.si eu am aceiasi inaltime

ei na, pe bune?? bravo, tu ai totusi dovada in revista oficiala...eu doar in poze de amator :))
si eu as fi jurat ca ai minim 1.70 inaltime...pari mai longilina asa...cu picioare lungi...of, pozele astea, ne induc uneori in eroare

Medeea

si io, si io am facut gimnastica de performanta, dar artistica. Si, dupa 4 ani am lasat-o balta si m-am inscris la balet, asa am corijat chiserele.
facem un club?

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

facem, facem
mie cea mai grea manevra mi se parea lenta inapoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Nici io nu prea gatesc nimic pentru Phiphi; ea la pranz mananca borcanel hipp, humana sau organix (unul intreg daca e de 120g, cam jumate daca e de 220). Am noroc ca-i cumpara soacra-mea (adica eu aleg si ea plateste) ca altfel m-as ruina. In restul zilei mananca fructe, covrigi, biscuiti...rar iaurt sau MBS ca nu-i mai plac!
Olishka, si eu tind sa cred ca e de la ovulation; pt. linistea ta poti face un test de sarcina.
Eu nu prea cred teoria (frumoasa, romantica...dar utopica) Dyanei despre daddy fiindca eu nu concep ca un om indragostit cu adevarat sa se impiedice de "prejudecati".
Dar Anca, tu cu "bluff"-ul cu declaratia nu-l subestimezi un pic pe daddy? Adica ar trebui sa stie ca o mama nu-l poate declara tata pe oricine, fara ca acesta sa confirme (exceptie copiii din casatorie, care trec sub numele tatalui chiar daca-s ai postasului:))). Ca doar asa, oricine ar putea trece drept tata pe Johnny Depp, de sa se ia Vanesa cu mainile de cap...Asa ca eu cred ca el stie ca e doar o strategie chestia asta cu iesitul din tzara.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Eu nu sint de acord cu tine.

Chiar daca ar sti ca asta e doar o strategie, tot a sunat-o si au vorbit cate o ora, deci dor/sentimente/afinitati/amintiri exista.

Se stie cu musca pe caciula, cu atat mai mult ca Anca il si anuntase ca e gravi, doar ca nu stia daca ea a dat curs cererii lui de avort sau nu, deci stie ca el e tatal.

Si exista, din pacate, oameni care cu toata indragosteala, tin cont si de "ochii lumii", si nu atat de dragul prietenilor/parintilor/cunoscutilor ce ar putea sa zica, cat e ideea lui fixa ca vrea sa se realizeze in cariera (sa ajunga cat mai sus) si ca deocamdata nu vrea sa se insoare, iar cand va fi sa fie, doar cu o fata "de familie buna" (cu stare materiala buna), "frumoasa" cu picioare din gat, "desteapta" adica si ea sa detina o functie importanta si "devreme acasa" adica ea sa-l asculte si sa-l venereze orbeste si sa inchida ochii la micile lui "scapari" (de orice fel ar fi acestea: femei, bere cu prietenii etc). Astfel de oameni ajung cel mai adesea singuri, pentru ca nu stiu sa aprecieze valoarea din om, ci pun numai accentul pe aceste aparente.

Iar Dyana a spus exact ce spusesem si eu in mesajul anterior, doar ca ea intr-o nota de optimism a impins dincolo de limita rationalului (eu n-am avut curaj) ca s-o incurajeze pe Anca

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Na, ca nu pot sa ma abtin si m-am convins sa nu ma abtin ca daca e publica treaba, practic am "dreptul" de a zice ce vreau si cel mai important, ce gandesc!

Nu stiu daca am schimbat vreodata veun dialog direct cu Anca pe forum pentru ca asa s-a intamplat ca la cat de rar am intrat eu... nu prea ne-am nimerit pe subiect.

Imi permit sa imi dau cu parerea si sa zic cateva chestii care, sunt sigura ca nu te vor ajuta cu nimic practic in viata ta de acum inainte, poate doar, vei avea o oglinda in plus in care sa te privesti.

1. Consider ca tata, (karmic vorbind, daca vrei!!!) este acela care in momentul in care afla ca femeia ii poarta copilul zice OK, let`s do it! Daca zice NU, dar femeia continua sarcina si da nastere copilului, NU SE NUMESTE CA PRESUPUSUL TATA ESTE TATAL COPILULUI!!! Asa, la fel de logic, se poate ca badea Ion sa zica ca eu sunt iubita lui, pentru ca el ma iubeste!

2. Tu (din cate zici - si apreciez taria ta de caracter si faptul ca traiesti in realitate!), stiai clar ca pustiu` nu vrea copilul. De aceea, eu vad incercarile tale de a-l manipula (scuze, nu gasesc alt cuvant!) o metoda foarte puternica in a-l face sa-si schimbe decizia pe care A LUAT-O DEJA!

3. Nu inteleg foarte clar (din cauza varstei si a experientei de viata) daca il vei pe omul asta pentru bebe3 sau pentru tine. Din ce citeam eu, destul de putin reiese ca pentru bebe3.

Poate ca sunt 'invesrunata' in ceea ce scriu pentru ca o data, cand eram tare pustoaica (anul 1 de faculta), am fost de-a dreptul HARTUITA de un om cu care atunci, am decis ca nu mai vreau sa am o relatie. De aceea, urasc exprimari de genul "numai eu te cunosc", "stiu ce vrei si ce gandesti", "totul e putred in jurul tau, numai eu te pot salva", etc. In realitate, de altfel, serioase mijloace de a manipula injositor un om!

Cazul meu s-a rezolvat simplu: am deci sa cu vreau sa ma mai las agresata de un om care avea cu mult peste varsta mea si, am hotarat sa apelez la POLITIE.

Evident, a fost altceva povestea mea, dar acum, recitind mesajele tale, am retrait cu groaza acele momente din care nu stiam cum sa ies. Desi, individul imi explica (ca si tine de altfel, lui "daddy"), ca el ar putea sa imi creeze cu adevarat presiuni, dar uite ce baiat bun e el!

Scuze, Anca daca raspunsul meu te jigneste in vreun fel. Si sa intelegi, nu imi pare rau pentru el! Dar imi cer scuze daca el te afecteaza mult mai negativ decat imi imaginez eu acum.

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Hai sa nu aruncam cu pietre!
Nu o cunosti foarte bine pe Anca, sau cel putin eu am impresia ca n-ai citit toate postarile de-a fir a par in toata povestea asta...
1) Departe de ea gandul sa-l manipuleze (putea s-o faca demult, inainte sa se nasca bb3).
2) L-a nascut pe bb3 pentru ca "acest prunc pur si simplu a vrut sa traiasca" nu pentru ca era convinsa ca astfel daddy va ceda.
3) Iar daddy este tatal biologic al copilului, ca doar a "contribuit" si el, nu

E ciudat cum aceeasi poveste a trezit in persoane diferite sentimente diferite, fiecare dupa cum a trait si perceput propria poveste. Parca la metalimbaj invatasem ca un cuvant pe langa semantica propriu-zisa mai poarta si o incarcatura culturala (a se vedea experienta de viata)...

Hai sa vedem cine are dreptate pana la urma, cum se va finaliza povestea... Eu, desi traiesc intr-o lume reala, fac calcule la servici si iau decizii practice in viata de zi cu zi, nu renunt sa sper intr-o lume mai buna/ideala/frumoasa, chiar daca unii vad in asta o trasatura "fraiera";( E pierderea lor, nu a mea!

PS: Ma indoiesc ca o "eticheta" pusa de altii se considera oglinda care sa te defineasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna, fetele!

Multumim frumos pentru aprecieri!

Eu azi ma gandeam la Leeloo ca nu a mai intrat de ceva vreme, bine era daca ne lasa si noua cateva poze si pareri de la nunta.

E ce ne-am nimerit, si eu am facut gimnastica ritmica in copilaria mea, si dupa ce ajunsesem la un nivel destul de inaintat, nu m-au mai lasat parintii ca cica neglijam scoala

Anca, mie nu mi s-a parut ca l-ai hartuit pe daddy, eu zic ca ai procedat corect, sa-l mai trezesti putin la realitate, se da drept victima, ceea ce nu prea este, din relatarile tale. Poate sa-i vina mintea la cap in cele din urma si o sa vrea sa-si vada minunatul lui baiat

Eu sunt terminata de la caldura, nici prin cap nu mi-a trecut ca o sa avem nevoie de aer conditionat la casa, unde stiam ca e mai racoare de fel.

De cand ma chinui sa scriu mesajul asta, ca ma tin dupa micul meu terorist care ma streseaza ca vrea pa-pa, dar e foarte cald inca, mai asteptam jumatate de ora.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Citat:

olga, ai dreptate ca nu te plictisesti cu anca, dar nici nu mori de foame.adica eu citind postarile ei, am facut vreo 3 drumuri la bucatarie sa umplu farfuria.

eu cred ca anca nu a vrut sa forteze nota decat putin, iar asta doar pt bb3 si pt ca-i lipsea 0.01% sa fie sigura ca el a raspuns la acel mail.sunt sigura si lui daddy i-ar prinde bine sa-l cunoasca pe bb3. nu stie ce pierde.se va convinge odata si-odata si o sa-i para rau pt tot timpul pierdut. treaba e inca calda ca sa zic asa, nu a trecut decat un an siun pic , timp este destul sa se schimbe treburile si sa-si doreasca el din propia initiativa sa-l cunoasca pe bb3. poate doar ca-i ia mai mult lui sa rumege ca are un copil cu tot ce implica asta.
nu am ghilimele,le pui tu pe unde tb.o sa le mai caut, ca is cu z in loc de z si invers.nu stiu ce sa fac sa ma reglez.

Si eu am stat cu sufletul la gura - cat i-am facut papica si l-am hranit pe Ianis - sa citesc continuarea, si imediat cum am terminat, m-am si asezat la calculator cu o farfurie in mana (cu 3 piersici), ca la un film bun sau la o carte palpitanta, cand vrei sa-ti desfeti toate simturile inclusiv cele gustative

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui uali

Citat:

uali, avem ceva in comun.
si eu am facut gimnastica de performanta in 85.dovada e in revista soprt de la acea vreme pe care nu am reusit s-o mai gasesc.
si eu mi-am stricat constructia la picioare ca sa zic asa cu gimnastica.
oricum faina poza.si eu am aceiasi inaltime

ei na, pe bune?? bravo, tu ai totusi dovada in revista oficiala...eu doar in poze de amator :))
si eu as fi jurat ca ai minim 1.70 inaltime...pari mai longilina asa...cu picioare lungi...of, pozele astea, ne induc uneori in eroare

Medeea

Si eu am facut gimnastica de performanta, ambitia lui taica-miu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:

mie cea mai grea manevra mi se parea lenta inapoi.

aham :) si spagatul la bara.
si ma enervau exercitiile cu panglica, ca nu vroia aia sa se onduleze ca mine.

ps

si mi-am stricat spatele si gitul de la salturi si busituri, am hernii pe toata coloana, cu discuri, la baza gitului si a coloanei, uzate ca la babe

Mergi la inceput

Na, se pare ca eu m-am trezit la spartul targului, am postat comentariile dupa ce s-a dezbatut "problema" pe toate partile...

Dar acum cand am recuperat tot, am vazut ca sunt 2 tabere: cele pro-daddy (eu, Dyana, Ramona, Simonapro) si cele care spun ca Anca "manipuleaza"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Saluti,L-am trimis pe tati la plimbare cu Theo sa ma linistesc si eu putin ca azi a fost foarte agitat, plangacios, de la dinti, vad ca are si putina temperatura.Intre timp am mancat si eu si am baut un pahar de vin sa ma binedispun ca inamicul imi pune nervi pe bigudiuri.Dyana, spune-mi te rog, am luat si eu chamomilla 7ch, cate bilute sa-i dau si cum.Am citit povestile Ancai,mie nu imi place sa ma bag in viata altora, fiecare procedeaza asa cum crede si bine zice Ela, fiecare percepe viata si trairile altora in moduri diferite.Ce imi place la Anca este ca nu se da batuta si lupta pt. ceea ce crede ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575
(sotul meu are un copil din casnicia anterioara, o casnicie care nu si-a dorito, un copil ce a venit inainte de casat. dar isi asuma responsabilitatile de tata in limita in care ii permite si "copilul" (acum are 20 de ani) invatat de mama ca tati este un "rau, diavol, plicistior etc." , dar este o ofticata ca sotul s-a insurat cu o femeie deosebita iar ea a ramas o betiva...

Nu as vrea sa fac "tetracapilotomie", dar... daca tot ziseshi... cum vine aia casnicie pe care nu ti-o doresti si copii... care vin!? E retorica intrebarea...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput