Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***234***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Mai..., dar eu doar in mail i-am zis ca il percepeam mai bine decat el insusi pe sine, nu la telefon, si cel mai important, nu am zis ca sunt singura de pe pamant care il percepe, si nici ca cel mai bine. Era o comparatie DOAR intre noi 2, ca da, intre noi 2, chiar el imi tot zicea asta de n ori, ca il fascineaza cat de bine ii scot eu la iveala lucrurile mai incalcite si ascunse din sufletul si gandirea lui pe care el habar nu le cunostea, d-apoi sa le mai si handluiasca... Si nu i-am pus eu diagnosticul de "nefericit", doar i-am zis ca este singur si ca ii este frica de nefericire si de parasire, si asta pt ca in sept 2008 imi tot spunea ca s-a tot gandit si ca, si daca el si-ar accepta sie insusi sa pastram copilul, tot va fi rau pt el, ca nu va mai avea nici o sansa sa se insoare cu altcineva, pt ca, asa credea el [si poate presimtea] ca nici o alta femeie nu-l va iubi indeajuns de mult incat sa-l ia si cu n copii in poarta. De fapt, ASTA era principalul motiv pt care ma tot ruga sa nu pastrez sarcina... Insa eu am tot incercat sa-i explic ca gandeste prea pesimist, si ca atunci cand va intalni pe cineva care il va iubi cu adevarat, nu va fi o problema ca are un copilas din alta relatie anterioara. El insa nu si nu, imi zicea ca desi teoretic e cum zic eu, practic... ii era frica sa nu cumva sa ajunga sa confirme peste ani ca de fapt, eu fusesem singura femeie care il iubise cu adevarat, ACEST posibil deznodamant il distrugea mental, pur si simplu. Mi-l amintesc perfect cum imi spunea ca desi acest copil "l-ar ajuta" sa "testeze" viitoarele lui partenere, el nu voia sa riste sa ajunga la "mana acestui test". Zicea ca aproape prefera sa nu stie daca cineva il iubeste cu adevarat sau nu... Nu stiu de ce era el in acea perioada total neincrezator in capabilitatile lui de generare iubire in sufletele altor femei din jurul lui, pt ca el, de altfel, avea multe calitati, foarte multe.

Oare simpli o fi ajuns la destinatie, ce or mai face ei?

Pup.

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

uali, avem ceva in comun.
si eu am facut gimnastica de performanta in 85.dovada e in revista soprt de la acea vreme pe care nu am reusit s-o mai gasesc.
si eu mi-am stricat constructia la picioare ca sa zic asa cu gimnastica.
oricum faina poza.si eu am aceiasi inaltime

npo aseara am dormit din 2 in 2 din cauza caldurii. 30.7 grade.
azi am dat drumul la AC si maria doarme de la 13. se cunoaste ca e mai racoare 29 gr acum.la noi e bine la temp asta.
eu i-am gatit crap cu sos de rosii si patrunjel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

De Bogdana mai stie cineva, ceva?

De Aris am mai zis, dar banuiesc ca nimeni...

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uali spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

si eu am facut gimnastica de performanta in 85.dovada e in revista soprt de la acea vreme pe care nu am reusit s-o mai gasesc.

ei na, pe bune?? bravo, tu ai totusi dovada in revista oficiala...eu doar in poze de amator :))
si eu as fi jurat ca ai minim 1.70 inaltime...pari mai longilina asa...cu picioare lungi...of, pozele astea, ne induc uneori in eroare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Am citit cu placere scrierile Ancutei noastre, invioareaza atmosfera pe formul nostru si o cu mare drag, un om puternic ce creste 3 copilasi minunati... eu cresc unul si mi-e greu dar 3 . About Daddy, hhhmmm, cred ca nici el nu stie ce vrea in momentul asta, e debusolat total... poate timpul o sa faca putina ordine in mintea lui tulburata de evenimente si o sa vrea sa-l cunoasca pe bb3 mai ales ca Anca vrea (sotul meu are un copil din casnicia anterioara, o casnicie care nu si-a dorito, un copil ce a venit inainte de casat. dar isi asuma responsabilitatile de tata in limita in care ii permite si "copilul" (acum are 20 de ani) invatat de mama ca tati este un "rau, diavol, plicistior etc." , dar este o ofticata ca sotul s-a insurat cu o femeie deosebita iar ea a ramas o betiva... intr-un final, a avut "copilul" de piedut pt.ca a fost indepartat de tata chiar amenintat in repetate randuri sa nu se apropie de el ca cheama politia, oricat am incercat/incercam sa ne apropiem de el, nu reusim, cred ca este un pic gelos pe Stefan, drept dovata ca nu ia adus niciodata nici macar o banana, pleaca imediat ce sotul mei ii da bani , iar sotul se simte f.prost, parca nici vorbele nu-i vin, el fiind si o fire timida).
Anca, nu forta nota, lasa-l sa-si revina usor, usor si poate toate se aseaza frumos intr-un final.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Ramona, merci, si pt tine ca poti privi problema copilului de 20 de ani strict independent de tine, si chiar sa consideri ca intr-un fel copilul acela a avut de pierdut din trunchierea si denaturarea relatiei cu tatal lui. Tocmai asta vreau eu sa evit. Iar cu fortatul notei, tocmai v-am scris ca am incheiat ce a depins de mine, deci nici vb de fortat, in plus, eu doar la tel am fost mai "chinuitoare" , in rest, ofer multa, foarte multa liberate si lejeritate, tocmai pt ca nici pe a mea nu o las calcata in picioare.

Si lui Ela ii multam, a sesizat fb cam ce "corzi de vioara" au vrut vorbele mele, catre daddy, sa atinga :).

Dupa luna martie, in sfarsit, m-am simtit impacata ca, per total, am facut tot ce trebuia, si pt sufletul meu [adica sa pastrez pe bb, si sa SI pot sa ii vorbesc in continuare lui daddy pe un ton nedusmanos, fara ranchiuna] si si pt bebitz [adica sa nu ii anulez eu singura vreo sansa de a-si cunoaste tatal, neinformandu-l despre existenta lui].

That's all.

Si va dati seama ce terfelita o sa fiu eu cand s-o intoarce aris... :))), noroc cu vorba lui ilinca, ne plac combatantii pe masura :)

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui uali

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

ei na, pe bune?? bravo, tu ai totusi dovada in revista oficiala...eu doar in poze de amator :))
si eu as fi jurat ca ai minim 1.70 inaltime...pari mai longilina asa...cu picioare lungi...of, pozele astea, ne induc uneori in eroare

Medeea

si io, si io am facut gimnastica de performanta, dar artistica. Si, dupa 4 ani am lasat-o balta si m-am inscris la balet, asa am corijat chiserele.
facem un club?

Mergi la inceput

Voiam sa va scriu ca ma dispera asta mic cu prizele, a desfacut 2 prize ce erau asigurate antibaby, una a reusit sa o traga din perete iar cealalta a rupt protectia alba ramanand doar cadru metalic din interior... noroc ca eram cu ochii pe el, Doamne, aveti si voi astfel de copii ? Eu nu stiu ce fel de degete are, surubelnita ? Acum trebuie sa le montez, am postat in fata lor un fotoliu iar cea din dormitor tin usa incuiata

Mergi la inceput

Dar cum pot si eu sa vad pozele la contul comun ? Este aceeasi parola ca la yahoo ?
Cum sa fac ?

Daca e sa vin si io in excursie, nu o cunosc decat pe Ilinka, anca, Novus (parca) si inca cateva..., eu am vazut poze de grup dar nu am stiut care si cum...

Mergi la inceput

Ancuta, si eu mi-s pestoaica pe 6 martie ... faci bine ce faci, sa nu reprozese bb3 mai tarziu, noi aveam inregistrari audio cu fosta nevasta a sotului cum ne ameninta cu Politia daca ne mai prinde pe langa el (noi il pandeam in incinta sa-l vedem, sotul avea voie sa-l vada doar in prezenta ei ca la puscarie (ne daduse si in judecata, sa-si vada copilul in prima si a 3-a sapt.din weekend), si a venit de cateva ori plangand acasa apoi a renuntat la vizite, doar panda prin incinta, apoi am constat ca copiului i s-a spus ca vrem sa-l furam si era usor speriat cand ne vedea, asa ca am reuntat si la panda asta pana cand a facut el 16 ani si vine sa-l vada pe taca-su cand ajunge sotul acasa dar v-am spus, strict pt.bani ceea ce e dureros)

Mergi la inceput