Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***234***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Mortala monvas, [pu], am divortat in ianuarie 1999, si apoi, in octombrie 2000, ne-am recasatorit [cat de toanta am fost, ca prostia 1 data nu se pune, dar de 2 ori = idiotenie ] M-am recasatorit a 2-a oara FIIND convinsa ca NU zari e sufletul meu pereche dar m-au batut la cap si zari ca poate totusi am gresit amandoi si ca el totusi pe mine ma iubeste si tata, ca el vrea sa inchida ochii linistit ca sutn maritata... offf, desi nu tin deloc de ideile astea invechite, dar e ff greu sa stai ZILNIC in casa cu un om in varsta [caruia ii datorezi multe, fiind tata adoptiv!!!!] si sa stai nepasator cand zice ca daca nu te mariti, el se sinucide :(( oricat am incercat sa-i explic ca mai bine un parinte linsitit decat 2 nefericiti, nu am avut spor, mai ale sca zari totusi, dupa divort, s-a purtat ff cald cu mine, si cumva m-a convins un pic ca poate si eu am fost cam rea de gura etc... Apoi, in 2004 am host EXTREM de hotarata ca NU doresc sa imi traiesc viata de zi cu zi in vervi, asa ca, desi tata traia, am decis s-al dau afara din casa, in august 2004, si apoi, i-am tot cerut sa si divortam oficila, dar zari nu a vrut... apoi au fost si unii care m-au speriat ca poate tribunalul va imparti copiii, asa ca, vazand ca de fapt zari si-a acceptat fb locul lui, cu 2 vizite saptamanle, m-am perceput ca si divortata, asa ca nu m-am mai preocupat de acte. De asta noi 2 inca suntem casatoriti. Mereu am zis ca daca vreunil din noi va avea oferta de iubire si casatorie cu altcineva, atunci divortam fuga pe cale amiabla si gata, dar pana atunci, nu ne incurca cu nimic acdtele, din contra, ne-a ajutat la credit etc.

Desi monvas e cu literatura, vedeti ca se confirma vorba aia, cine-i buna la una, e bun la toate? ;)

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Ma rog, scuzati greselile de tipo, pe zari l-am dat afara, nu pe tata, si vervi=nervi .

Bine mai Ilinca, deci pe mine ma scrisesi [ca acu mi-a picat fisa ] cu un simplu Anca, si pe daddy il ridicasi la rangul de Mr????? Iar are bafta omuletul, hihihi :)))!!!

Dar te iert, pt ca ai scos la lumina cel mai mare adevar din toata povestea asta, si anume, ca realmente, am talent de animation team.

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

E clara treaba: cu Anca nu ai cum sa te plictisesti

Am terminat si eu mancarica lui David, tagliatelle cu brocoli si branzica. Sa speram ca o sa-i placa.

Fetele de maine ma apuc cu 2 prietene de o dieta. Se numeste "aleluia". Mancam numai fructe si legume crude, fara pic de sare si condimente, seara ai voie cartof copt, iar dimineata muuult suc de morcov. Am zis ca daca rezist 1 saptamana sunt f tare. Sper sa nu cant la sfarsit aleluia

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

am vizionat impreuna cu maria filmuletele.denisamada, chiar poti purta o discutie serioasa cu dop-modelul.e toata un suflet.
simonapro, ti-am admirat baietii. super party la voi acolo, iar tortul cred ca a fost delicios.nu cred ca a fost mare bai ca lucian nu a avut prieteni de joaca de varsta lui.sigur s-a bucurat de toata atentia celorlalti copii.
uali, faina locatie si foarte rustica.da tu fata, arati super bine, intr-o poza cel putin zici ca ai vreo 2 m de picioare. asa-i? sau e poza divina?

si maria doarme seara pe la 23.30. e din cauza festivalului international de film. prima seara a vazut fetitza AVATAR, dupa care s-a plictisit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

ANCA, pardon, doamna Nicolae[ca asa se zice la femeile maritate], nu faptul ca l-ai cautat pe daddy mi (sunt precisa ca si Georgi la fel, deci ni) s-a parut manipulare, ci toata tachinarea telefonica cu "eu te cunosc cel mai bine" si "recunoaste ca esti nefericit". Adicatelea rascolirea omului, cu ce scop, nu stim.

Najpa faza cu taica-tau :( ce nu-mi place santajul asta sentimental
[la noi a fost pe dos, adica "mor daca te mariti" - parintii astia, nu-i poti multumi niciodata ]

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Fetelor, ati auzit de furtuna solara? Eu am auzit de aseara. Faza e ca s-a descarcat acum un fulger la 10 metri de mine, am crezut ca inlemnesc!!!

Se apropie 2012. Noroc ca nasul lu` fie-mea e pilot, deci, avem scapare! Si va iau cu mine

PS: pt cine n-a vazut filmul 2012, e despre cum scapa unii cand se termina lumea si mai ales, despre de ce sunt unii in stare ca sa scape. De-atunci, am o vorba noua (a mea proprie!): Ai grija cum te comporti cu oamenii, ca nu sti langa cine ti-e dat sa mori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uali spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg
uali, faina locatie si foarte rustica.da tu fata, arati super bine, intr-o poza cel putin zici ca ai vreo 2 m de picioare. asa-i? sau e poza divina?

sa stii ca poza e divina, da...sunt juma' de buletin, am doar 1.63 inaltime, am facut gimnastica de performanta si am ramas mica si cu picioare scurte si musculoase...acum si cam celulitoase

aa...si le multumesc Novusicai si Monnvasului, ca si celorlalte fete care m-au complimentat de zor:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Anca, m-a impresionat povestea ta... si mi-a placut, pentru ca mi-a adus aminte din propria-mi viata...

Ti-am zis eu atunci in decembrie ca nu el a scris, si ca sufletul de tata nu-i va da da pace nici peste ani si ani, "sangele apa nu se face" si-l va trage macar sa-si vada feciorul.

Ce-mi place ca esti pesti ca mine si intuiesti foarte multe, de care altii nici nu-si dau seama

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Olga, ori esti la ovulatie ori ai racit la ovare-col (anexita), dar daca nu te dor mai mult ca sigur esti la ovulatie. Si eu am patit-o inainte de sarcina iar acum mai nou fac la anexite...

Simona, frumoasa petrecere, ma bucur ca si ginerele e la fel de cuminte ca si fie-mea

Uali, super pozele

Anca, io cred ca ai vrut sa te joci cu nervii baiatului

Nici eu nu mai stiu ce sa ii fac de mancare Iuliei, acum merg sa fac o tocanita de pui cu macaroane, sper sa ii placa.

Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

olga, ai dreptate ca nu te plictisesti cu anca, dar nici nu mori de foame.adica eu citind postarile ei, am facut vreo 3 drumuri la bucatarie sa umplu farfuria.
nu stiu de la ce poate fi scurgerea acea maronie. eu am avut doar cand am fost gravi.
ce am observat eu ca de cand mi-a venit pb din decembrie, ovulez in fiecare luna. regulamentar

eu cred ca anca nu a vrut sa forteze nota decat putin, iar asta doar pt bb3 si pt ca-i lipsea 0.01% sa fie sigura ca el a raspuns la acel mail.sunt sigura si lui daddy i-ar prinde bine sa-l cunoasca pe bb3. nu stie ce pierde.se va convinge odata si-odata si o sa-i para rau pt tot timpul pierdut. treaba e inca calda ca sa zic asa, nu a trecut decat un an siun pic , timp este destul sa se schimbe treburile si sa-si doreasca el din propia initiativa sa-l cunoasca pe bb3. poate doar ca-i ia mai mult lui sa rumege ca are un copil cu tot ce implica asta.
nu am ghilimele,le pui tu pe unde tb.o sa le mai caut, ca is cu z in loc de z si invers.nu stiu ce sa fac sa ma reglez.

Mergi la inceput