Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***234***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

De ce va plangeti de canicula? La mine ploua:( si vroiam sa merg la strand si dupa-amiaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Helau.

Azi am doborat si eu balaurul ceva mai repede, inainte de 22... Ma enerveaza statul asta in casa, se plictiseste, ia toate jucariile la rand si le epuizeaza repede, apoi marr marr se suie in pat, ca si cum ar vrea nani, si iar marr marr.

Felicitari vorbaretilor. Al meu a incercat azi sa zica PARTER, ca al'fel, tot japoneza rulz.

Sunt un pic data peste cap de povestea de la randunici...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN trebuie sa traiasca!

N-ati plecat in vacanta?

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Maine seara Acum am pus ceara la incalzit pentru o defrisare.

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Asa, vine pauza la serv, deci fuga sa raspund cate ceva.

1. Mai intai va pup ca ati citit :), si georgi, stai linistita, nu ma supar, nuuu, din contra, imi place sa va citesc toate parerile,

2. Eu NU am zis nici o clipa ca daddy este pe certificatul de nastere, nici lui, nici in povestea de aseara, atentie mare!!!! Eu i-am zis DOAR ca as dori ca SI el, ca tata biologic, sa imi spuna dc e de acord sa plec din tara si, in general, dc e de acord sa ma ocup exclusiv de copil [pt ca, aparent, nu discutasem clar, negru pe alb, asta, si recunsoc ca m-am prevalat de acest aparent :)]. Sunt N cazuri cand o mama se consulta SI cu tatal oficial, dar SI cu cel biologic, pt binele si interesul copilului, atunci cand cei 3 oameni au fiecare vieti sufletesti armonioase si nu poarta ranchiuni, si pot dialoga constructiv. In cazul meu, desigur ca stiam ca daddy "e de acord" sa ma ocup exclusiv de copil, , :)))), DAR, eu doar am profitat de momentul duni pt a ii scrie un mail despre copil, pe ADRESA DE SERVICI. ATAT a fost scopul meu, sa fiu sigura ca daddy STIE ca are un copil, ceea ce, dupa mailul din decembrie [cel cu mezinul frumusel] eram sigura doar 99,9%.

3. Nu mi-am dorit sa il manipulez, pt ca NU imi doresc sa existe vreodata o relatie intre el si copil DOAR pt ca l-am batut eu la cap/hartuit, etc. NU. Dar este adevarat ca dialogul meu cu el a fost mai "la rece" din partea mea, adica diferit fata de tot ce vorbisem noi in 2008, de asta v-a sunat voua a manipulare/detinere control. In plus, pentru lipsa lui de demnitate de a "denatura" trecutul [ceea ce m-a suparat mult mai mult decat insasi detasarea de copil!!!], m-am considerat indreptatita sa il taxez un pic. Cum i-am scris si lui, una e sa inchei o relatie afectiva cu cineva, si alta e sa te dezici de propiul copil, in conditiile in care, macar atat, NICI O CLIPA nu a zis ca poate nu e al lui copilul. Nu, a zis si in 2008 si acum, la cele 2 telefoane, ca STIE ca e al lui, nu s-a gandit deloc ca nu ar fi, nu asta e problema, ci problemele lui sunt alte 2, una ca mi-am permis sa trec PESTE rugamintea lui de a face avort [si mereu imi zicea ca el este cam prea orgolios, desi eu nu vazusem in cele 6 luni, dar se pare ca da, era sincer] si alta ca persoana mea ii bulverseaza lui gandurile si deci stie ca nu ar putea veni in vizita strict la bebe si sa plece la fel cum a venit... Cumva, IlincaM a sesizat foarte bine [desi stiti ca ea nu era din tabara pro-daddy :)] o situatie grea pt daddy, si SI eu pot sa zic ca NU sunt fericita ca e daddy macinat. Daca ar fi existat o alta solutie, sa impace si capra si varza, as fi ales-o, dar, cum am explicat la celallat capitol cu parintii singuri, NU doar el avea dreptul la decizie, SI eu aveam in mod egal, iar eu am gandit si simtit ca daca nu pastrez un copilas cu cel pe care l-am perceput ca suflet pereche, atunci cu cine? Deci, dpdv al meu a contat mult ca bb era cu daddy, nu cu un altul, din punct de vedere al calitatii afective a relatiei dintre noi. Sigur, daca ramaneam gravi dintr-o relatie medie, asa, de neplictiseala sau de "tranzit", si daca pe deasupra acel partener nu dorea copil, apoi nici eu nu doream, pt ca nu iubisem. Dar aici a fost altfel, a fost ceea ce am dorit eu de mica si mi se parea utopic, mereu ziceam ca eu vreau 2-3 copii, adica 2 mandatory si al treilea, mai la batranete, si doar dintr-o mare iubire. Peste ani, nu mi-am planificat asa ceva, nuuu, dar iata ca m-au ajuns vorbele copilariei din urma. Prin urmare, eu nu ma simt deloc vinoata ca am pastrat pe bebe, peste rugamintea lui, si voi stiti ca TOCMAI de a-l proteja pe daddy de macinare [stiam ca o va avea, pt ca el nu este un bou, un indiferent si un simplu afemeiat] am hotarat sa pastrez sarcina, fara sa-i zic. Am considerat la acel moment de timp ca asa impac si capra si varza, copilul ramane cu viata si daddy ramane cu "linistea" si distanta. Abia in decembrie anul trecut am regandit prin prisma copilului si am considerat ca totusi, cu tot riscul de macinare si reprosuri, totusi, trebuie sa-l anunt de copil. Si i-am si explicat in mailul laudat de Chato [merci, ] exact ce am gandit, si eu cred ca daca el lasa inversunarea la o parte vede ca totusi nu am fost rea atat cat as fi putut sa fiu [si chiar cat m-ar fi lasat si legea sa fiu!!!] Si credeti-ma, el STIE asta, eu il simt ff bine.... tocmai de asta ii este f greu sa ma darame pe fata, pe mine care, totusi, m-am purat destul de ok cu el, de protector, de elegant, si chiar cald. I-ar fi fost infinit mai simplu sa se balacareasca cu mine daca i-as fi trantit in fata "banalele lupte de strada" de genul: e al tau, misca-te si implica-te ca tata, e OBLIGATIA ta, fuseram la placere 2 nu unul, etc... Credeti0ma, el ar vrea daca ar putea sa se apere "dand cu picioarele in tot ce misca in stanga si dreapta", dar o doza mica de respect pt mine o are in el, si de asta ii e greu...

4. Eu nu am zis niciodata ca a fost indragostit, nuuu, daaar, in gandurile si sufletul lui a fost o stare cumva PARALELA cu indragosteala, adica el nu visa sa se vada cu mine, sa-mi aduca flori, etc, dar din clipa in care se vedea cu mine, pana se intorcea indarat acasa la el, el se vedea pe el TRAIND cu adevarat viata, in anumite profunzimi [mentale, afective, de dialog si comunicare idei secrete si ascunse in fiecare] pe care nu le palpase pana atunci, si chiar imi zicea cat de tare e OFTICAT sa se autosesizeze pe el cu o viata total goala in afara mea, si ff plina si luminata, cu mine. De asta imi zicea ca ii pare rau ca sunt mai mare cu 10 ani, ca altfel, ii placea totul la viata langa mine. Offfff. Acum, in prezent, eu STIU ca el si-ar dori sa ma poata percepe doar ca pe perioada trecuta negativa, nefasta lui, dar e ceva mic mic de tot si stingherit in inima lui care il face sa ii fie frica sa imi poata zice, SI CREDE, asta in fata... La telefon, la un moment dat, i-am zis [prefacandu-ma ca nu stiu de ce] ca nu inteleg de ce nu poate discuta cu mine lejer, rece, daca tot zice ca sa imi intre bine in cap ca nu ma iubea, ca eu, cu acei parteneri pe care nu i-am adorat, nu am nici o apasare sa ma revad pe strada intampaltor si sa port un dialog. L-am fortat cumva sa imi recunoasca desapre acel mic-mic. Insa el a raspuns: "nu pot sa iti explic exact de ce, pur si simplu cu tine nu pot, imi bulversezi complet gandurile, simt ca alunec pe langa mine insumi" Mdaaa, asta se intampla si in 2008, dar in sensul frumos, adica mai mereu cand dialogam despre ceva, de majoritatea datilor el ajungea la vorba mea, nu invres, insa, doamne cat imi placea ce spunea, si anume: "stii, desi toti barbatii uarsca sa dea dreptate unei femeie, mie chiar imi place orice s avb cu tine si chiar daca vad ca tu ai dreptate, imi place sa aflu orice de la tine, simt ca ma ridic, ca invat ceva... Cumva, desi te simt ca o profesoara in unele momente, de gandire, de abordare anumite subiecte, imi place asta..." Culmea ca si eu simteam ca ma ridica mult relatia cu el, chiar daca, aparent, erau mai putine si mai minore clipele cand eu aveam de invatat ceva de la el...

5. Deci, revenind si rezumand, NU urmaresc sa il aduc inapoi in viata mea si a lui bebe, ci doar am vreut sa ma asigur ca e in posesia informatiei in sine si a gandurilor mele. De fapt, am dorit sa creez momentul in care sa ii pot scrie acel mail explicativ, motiv pe care, in lipsa dialogului dintre noi, nu il aveam. De asta am folosit duni, de asta m-am prevalat de ideea unei declaratii de acord din partea unui tata... ca sa imi fabric clipa acelui mail de la sfarsit.

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 1 anisor

Mergi la inceput

Cum s-ar zice, ca sa imi ridic singura mingea la fileu si sa pot sa zic, sa explic, ceea ce nu apucasem sa ii zic, din sept 2008 pana anul acesta. Acum i-am cam zis tot, asa ca nu il mai caut. Daca viata s-o indura de mine sa mi-l arate in fata pe strada, m-as bucura, ca mi-ar place sa-l revad un pic, dar altfel, eu am cam facut ce doream sa fac. Nu ma mai simt datoare in fata copilui, cum fb a scris chato, ca nu am incercat orice [amiabil si neinsistent] pt a favoriza o relatie intre el si daddy. Ce a depins de mine am facut.

Si da, cred ca o sa ma gandesc la o mini excursioara pe valea prahovei .

O zi buna si Pup.

Poze cu noi

Mergi la inceput

HI hi se pune de-o ploaie

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

ANCA io vaz mesajele tale ca pe o manipulare-joc, adica mi se pare ca nu incerci decat sa-i darami tot ce s-a chinuit el sa cladeasca in timpul asta de distantare. Si, evident, nu prea i-a iesit. Dar stii, daca tot zici ca nu mai astepti nimic de la el, pare mai degraba un joc de-a soarecele si pisica. Macar de-ar avea o miza...

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

A, si fiindca io-s ca-n bancul ala cu oltenii si telefoanele publice (tre' sa le dai un pumn ca sa le pice fisa) sa mai adaug ceva despre pozele de la mare:
NOVUSELU' esti tare sexi, da' mai da jos ochelarii de soare, sa vada lumea ce privire calda ai

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

ANCA si nu-mi iese ceva matematic. Cum adica adulter, ca oficial erau cu Zari, ca ieri ne zisasi ca ai divortat in 1999. Asa mult direaza un divort?

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Monvas, eu tot nu ma vad ca il manipulez pe daddy, dar da, recunsoc ca manipulez anumite cuvinte, momente. Faptul ca informezi pe cineva e intr-adevar, la granita intre comportament civilizat/corect si manipulare. As fi considerat ca il manipulez daca ii ziceam ca ii anunt pe parintii lui [despre care mi-a recunoscut ca nu stiu nimic], sau pe la servici, etc, chestiile astea ar fi fost urate si ar fi tinut de domeniul manipularii. Dar asa, doar ca i-am oferit alternativa de a se distanta si mai mult de bebe semnadu-mi ca e de acord sa mi-l lase exclusiv? Eu am vazut CONCRET cazuri in jur de copii crescuti de un parinte, si pe la 16 ani sa ajunga sa reproseze acelui parinte ca nu a facut totul ca si celalat parinte sa fie prezent in viata lui, etc... Adica parintele care a muncit, singur, atattia ani, sa ajunga tot in capul lui sa se sparga oalele. Este ff incorect! Eu nu vreau sa ajung in situatia asta, de asta l-am rugat [un pic miseleste, e adevarat] sa scrie pe o hartie un simplu adevar, nu i-am cerut sa se implice ca tata, etc, nu, ci din contra, sa isi prezerve viata pe care si-a ales-o, si si-a "construit-o", dar cu barbatia recunoasterii ei. Sincer, chiar nu i-am cerut mult. Da, e adevarat, am rascolit un pic apele, dar pana la urma, daca tot s-a coborat sa denatureze trecutul, cu atat mai usor ar trebui sa ii fie se scrie acea foaie ...

Si legat de miza, pana la urma exista o miza, cum am scris mai sus, vreau ca eu sa fiu corect apreciata de copil peste ani [mai ales peste anii pubertatii, cautarilor de sine, rasturnarilor!!!] si daca, in plus, cum zicea oliska, ar fi la un moment dat o mica portita intre daddy si copil, ce ar avea de pierdut copilul? Repet, nu il vreau inapoi cu sila sau cu hartuiala, nuuuuu, dar as putea la un moment dat sa-l iert.., chiar daca mi-ar fi greu.

Nu sunt doar o fosta relatie a lui, sunt, in acelasi timp, si mama unui copil.

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Doamne, Monnvas, uitasem bancu' ala "regionalist" dar care tre sa recunosc mi se pare super funny
Tufete, sa va zic ce-am aflat, mor de ras: stiti ce inaltime are lady Gaga? 1,55 m, hihihi! Deci se adauga divelor sexoase (Kylie Minogue, Madonna, Shakira, Fergie etc) cu impresionante inaltimi cuprinse intre 1,50 si 1,57...ah, ma simt mai bine acum ca piticaniile au cucerit lumea!! (desi Gaga e tare slaba, aveam io o banuiala ca nu poate fi prea inalta cu asemenea umerashi si sholduri inguste).
Indiferent cat as fi sau nu de acord cu ideile/actiunile Ancai sau cu Mr. Daddy in general, mie-mi place foarte mult cand vine Anca si ne coloreaza clubul cu istorisiri detaliate si sincere si anima atmosfera si totul devine "intriguing" si pasional

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput