Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (40)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

da irina eco+analize sange

si mami de Vlad (12.12.1999)

Multumesc frumos!

Irina ~ 18+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

cu placere iri

si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Fete scumpe si dragi eu sa stiti ca acum m/am intors de la spital. Am tras cea mai mare spaima din viata mea...nu vreau sa treaca nimeni prin ce am trecut eu.
Duminica seara am inceput sa sangerez mult si rosu. Fara cheaguri....dar mult. Am fugit la urgenta cat am putut de repede. Se pare ca hematomul meu si/a facut de cap....dar BEBELICUL meu scump si drag e acolo la el in casuta....azi la eco se juca cu manutele. Nu va spun cat am putut sa plang si sa ma rog ca bebe sa fie bine. Acum m/am linistit putin.....nu mai sangerez iau Utrogestan si no spa cate trei pe zi..as lua si 10 daca ar trebui numai sa fie bine. Eu le iau oral , ar trebui vaginal????? Mi/a zis ca atat timp cat sangerez sa le iau pe gura.
Acum plecam in concediu....am zis ca nu o sa misc un deget, stau doar sub umbrela, nu cred ca voi intra nici in apa, ma duc mai mult pentru printesa mea scumpa si am mare grija de mine. Mi/am facut adevarat pat in masina.
Bebe dupa masuratori are exact 10 saptamani si 3 zile.,....e marisor. era asa scump cum se juca ....

Va pup si sper peste trei saptamani cand ma intorc sa auzim de bine.
Aaaa , sa va spun si de la ce mi s/a tras.....la nunta la care am fost era sa dea o masina peste printesica mea si m/am speriat foarte tare....asa ca aveti multa grija de voi.
va pup dulce!!!!!!

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

9+

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

vas, ma bucur ca te simti mai bine si bebe e la locul lui cuminte,..ai grija de tine in concediu..

mami de Ariana (30.10.2005) si 13+
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Andreea ma bucur sa aud ca esti bine, ca ai trecut peste acest obstacol fara sa fie afectat bb. Ai grija in continuare cat poti de tine, de bb si bineinteles de printesa ta.
Concediu placut si sa va relaxati cat mai mult!

Irina ~ 18+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

ma simt bine, sambata m-am decoloroat la radacina si m-am vopsit..am obtinut o culoare superba de blond-gri-inchis si acum tocmai am venit de la epilat total..de, ma fac frumoasa pt maine la eco..cand sper sa imi cunosc bebeii.si sa ma cunoasca si ei..doamne ce emotii am!!!!

fluturas 13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

da...ai grija la paja...dimineata pana la 10-11 maxim si numai sub umbrela si seara dupa 4...asa mi-a zis mie dr. cand am fost la mare..mai ales daca ai sangerat pt ca soarele sporeste hemoragia...
concediu placut..
desigur ca la Medlife sunt niste scoruri...eu stiu de la primele FIv-uri iti recoltau si pe masa si pe tasu, monitorizari la 2 zile+estradiol+progesteron...si tot am facut hiperstimulare....desi se vedea la eco dimensiunea ovareleor si eu nu mai puteam nici sa merg...10-11 cm unul...

apoi, la giulesti a fost mult mai simplu...si mai ieftin...la stimulare m-a chemat in ziua inceperii tratamentului si apoi in ziua 9..la medlife o tineam pe drumuri 200+ km dus-intors...si nu era prea multa comunicare cu medicul...sincer...

fluturas 13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Am venit si eu.Vestile...bune si nu prea.Bune pentru ca bebele este bine,nu sta o clipa locului,era cu capu in jos acuma.Am venit fara carucior pentru ca avea cordonul intre picioare.
Nu prea bune pentru ca am placenta praevia,asta inseamna ca nua copera total uterul,de aici si petele mele.Plus ureaplasma si mycoplasma pozitive.Tratament 10 zile iar.Trebuia sa iau eu Sumamedu cum mi-a zis el prima oara,sa nu ascult in dreapta si stanga ca a prea mult.
Deasemenea,3 Arefam pe zi,3 No-Spa,fara efort,fara stat in caldura,fara carat.Nu repaos total la pat,dar aproximativ.
Ah,cele care mai aveti probleme cu placenta,imcercati sa nu beti apa minerala sau plata,e mai bine sa o fierbeti pe cea de la chiuveta,deoarece celelalte au multe saruri.
Sa va mai zic ca mi-a dat dr messengeru lui??? Tare rau asta

14+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Ana lasa bine ca e bb bine. In rest tona de medicamente si repaus ce sa faci...
Tare rau cu messul, asta n-o mai auzisem dar e minunata! E tanar dr tau?

Irina ~ 18+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Shine imi pare rau de doc tai, ai o bafta.....shimba-l si sa te odihnesti in concediu

Alinushali si ti-a placut Shrek? Ai fost mortala cu comparatia cu sotul am ras de m-am tavalit

Shubulina imi pare rau de placenta praevia stiu ca nu e tocmai ok dar asta e, o sa fie bine, stai linistita

Fluturas baga si tu poze sa iti vedem schimbarea

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 16 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput