Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (40)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

buna Alinush
stai in pat linistita cand te mai doare burtica

eu i-am zis lu asta ca iau no-spa de 40 cand am nevoie..am zile cand nu iau deloc..zile ca in care iau maxim 2..acu mi-a zis sa iau de 80 obligatoriu 4/zi..apoi nu mai stiu acu..o sa raman la doza mea de 40 si iau cate 3/zi..daca nu ma simt rau nu ma indop aiurea cu pastile
la munte oricum voi sta linistita..mult mai linistita decat acasa cand gasesc mereu cate ceva de facut..mai rau va fi cu drumul..aglomerat si pe caldura
iar la condus nu pot renunta asa cum a zis ca trebuie sa fac...eu am rau de masina de mica..mor in dreapta sau in spate..in schimb la volan nu am nimic..conduc 1000 km fara pauza si nu am nici pe dracu..e un paradox..in ratb nici nu se pune problema, se lasa cu lesin
de aia sunt dependenta de masina de la 18 ani

Simo 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

acu ma pregatesc de plecare..i-am promis fetei ca o duc la circ si cu copii nu e de gluma..cand promit ceva, aia fac indiferent cum ma simt

pup fetele..revin cam in doua ore

Ana..abia astept sa te aud cu vestile bune cand ma intorc

Simo 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Distractie placuta Simo.
las ak te mai relaxezi si tu. si mai uiti.
simte-te bine si nu te mai supara cu toti prostii

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ma duc si eu la plimbarica
Ana te asteptam cu vesti bune

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

simo pupicei la printesa si distractie placuta la circ.

bebelusi, in legatura cu shrek 4 , il vazui, eu ma uit la desene mai rau ca un copil, mai ales la anime-uri, al meu daca se uit la orice gen de film din care ar trebui sa inteleaga ceva, e ca si cum ai pune ai pune o broasca sa se uite la contoar .

A si inca ceva ,eu eram fan filme horror, acum se pare ca burtica se calmeaza cand aude melodii infricosatoare, dar eu nu ma mai uit la ele prea des ca-mi dau cosmaruri de la o vreme, asa ca am ratat cateva parti din saw

Cu ajutorul LUI DD si A Maicii Domnului sunt 11+
bbmomente din viata

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Care din voi a facut morfo, respectiv Dublu Test la Medlife? Ca am o prietena care il va face si ea acolo si vroia sa stie cam la ce preturi sa se astepte...

Yami-yami ce clatitute cu dulceata de cirese negre am papat eu...

Patricia ma bucur sa aud ca nu-s chiar singura cu marea atractie catre dulce.
Eu mancam si pana acum ceva dulciuri, nu pot zice ca nu, dar nu asa sa simt nevoiaaa de ceva dulce! Offf... si chiar nu vreau sa ma fac cat o vacuta !

Eu eram cea cu petele aparute pe fata, le mai am si acum dar ma bucur ca-s "discrete" nu se vad decat daca te uiti atent. Aveam 2 si intre timp a aparut si una pe frunte . Cand m-am plans la mami meu a zis ca si ea a avut in timpul sarcinilor si asa cum ziceati si voi "din cate stiu asta inseamna ca vei avea fata, ci nu baiat". Eu nu cred in babismele astea, ci mai degraba stiu ce-am vazut la eco!

Irina ~ 18+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Simo banuiesc ca in afara vestilor rele pe care ti le-a dat dr, nu s-a deranjat sa-ti zica ceva de sexul copilului nu?
Distractie placuta la circ!

Irina ~ 18+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Irinukaaa

Care din voi a facut morfo, respectiv Dublu Test la Medlife? Ca am o prietena care il va face si ea acolo si vroia sa stie cam la ce preturi sa se astepte...

Yami-yami ce clatitute cu dulceata de cirese negre am papat eu...

Patricia ma bucur sa aud ca nu-s chiar singura cu marea atractie catre dulce.
Eu mancam si pana acum ceva dulciuri, nu pot zice ca nu, dar nu asa sa simt nevoiaaa de ceva dulce! Offf... si chiar nu vreau sa ma fac cat o vacuta !

Eu eram cea cu petele aparute pe fata, le mai am si acum dar ma bucur ca-s "discrete" nu se vad decat daca te uiti atent. Aveam 2 si intre timp a aparut si una pe frunte . Cand m-am plans la mami meu a zis ca si ea a avut in timpul sarcinilor si asa cum ziceati si voi "din cate stiu asta inseamna ca vei avea fata, ci nu baiat". Eu nu cred in babismele astea, ci mai degraba stiu ce-am fazut la eco!

Irina ~ 18+ cu

Shhhht! Cresc...

425 lei cu tot cu ecografie

si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

425 cu tot cu analiza de sange?

Irina ~ 18+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

da irina eco+analize sange