Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (40)
Raspunsuri - Pagina 16
shubulina spune:
Ha ha.da Irinuka,e tanar,pe la 35-40.Da nu te gandi la prostii,merge si sotu mereu cu mine,s0au imprietenit.Si mesuu lui i l-a dat mai mult.
La sfarsit zice: :hai fugiti,sa aveti grija si hai sa facem copilu asta!
Deci se implica omu.
14+ 
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
Irinukaaa spune:
Foarte dragut dr asta al tau. Intrebarea a fost de la al meu sot (el s-a gandit repede la prostii
) ca i-am zis si lui. 
Cum te mai intelegi cu al tau sot? Ai reusit sa porti o conversatie cu el si sa-i spui cum vezi tu lucrurile? 
Irina ~
18+ cu 
Shhhht! Cresc...
shubulina spune:
Nope,n-am discutat serios.Oricum,e destul de speriat si el acuma,ca a stat cu mine pe tot parcursul ecografiei si a ascultat toata conversatia.Plus la medic in cabinet.
Iar eu profit la maxim ca e speriat ![]()
14+ 
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
Irinukaaa spune:
Foarte bine faci! Asa si trebuie sa faci. "Mingea e in terenul tau" ![]()
Irina ~
18+ cu 
Shhhht! Cresc...
shubulina spune:
Exact Irina.
Mai fetelor,sunt eu nebuna?Am vb cu maica-mea,i-am zis si ea ma intreaba daca pot sa conduc s-o duc la tara!!
I-am zis ca nu,ca nu pot sta pe scaun dreapta.
Nici macar nu m-a intrebat daca am nevoie de ceva,daca sa vina sa-mi gateasca sau sa ma ajute la ordine prin casa.
Atunci cand am pierdut prima sarcina nici n-a venit sa ma vad,a a venit dupa vreo 2-3 saptamani ca am tras eu de ea.
Oare nu se gandeste ca lucrurile astea dor si se aduna in timp?Zici ca daca nu se duce la tara se termina lumea.
14+ 
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
ariana2005 spune:
shubulina, ai grija de tine si bebe..totul va fi bine
noapte buna fetelor si vise placute!..sa ne visam bebeii
mami de Ariana (30.10.2005) si
13+
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
ariana2005 spune:
shubulina, oare chiar nu-si da seama????????..crezi ca ar face asta intentionat??..acuma eu nu stiu ce relatie aveti voi, dar nu prea mi se pare ca se comporta normal in situatia de fata, dar poate nu am dreptate...sa nu te superi..
mami de Ariana (30.10.2005) si
13+
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
shubulina spune:
Nu stiu Ari.Relatia dintre noi e...nu stiu cum sa zic.Ea considera ca e o mama excelenta,dar a facut si face o gramada de greseli.Demult nu am mai luat-o in brate si sa simt ceva special.Nu i-am spus niciodata ca o iubesc,iar ea numai o data.
In adolescenta ne certam incontinuu.Nu am avut nici o remuscare cand am hotarat sa plec de acasa.Nu simt ca mi-e dor de ea daca n-o vad o sapt-2.
Deci nici eu nu stiu ce sa zic...
14+ 
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
Shines spune:
Ana..pai placenta praevia am si eu ..adica jos inserata si nu acopera bine uterul..uterul e mai sus si ea e prea jos..nu ??
din cate am citit diagnosticul de placenta praevia se pune dupa 24 sapt incolo..pana atunci e incert si se poate ridica singura
pe mine m-a speriat ca in cazul placentei praevia se naste doar prin cezariana..sa speram ca se ridica
Simo
18 +
Shines spune:
Deci..acu 10 min am ajuns acasa..circul a fost ok..pe urma am iesit cu cumnatii la un Mc..pe urma am facut cumparaturile pentru munte..su papa, chestii de soare si alte alea..
sunt cam franta si ma doare rau spatele..am bagat 3 no-spa azi
ma supara acum ca fetei ii s-a umflat o falcutza..din cauza mea ca am tot lasat geamurile deschise in casa si a luat-o curentul 

ea are prob cu dantura de mica saraca, dintisorii s-au schimbat..mai are de tras putin cu maselele..cand ii vad falcuta mor de mila

maine dim o sa ii iau un antibiotic si ceva analgezic sa le am la mine..era inchis in seara asta la farmacie
Simo
18 +