Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (117)
Raspunsuri - Pagina 15
al3csa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Cat de competent trebuie sa fii incat sa opresti apa calda 24 de h pe canicula asta pt a face probe de presiune??? Ghinionul este ca in urma probelor s-a spart o teava si mai stam INCA 24 de ore fara apa calda!!! Si mai spune dispecera de la Radet: "Da doamna, afara sunt 40 de grade si oamenii stau in soare si sudeaza teava! De parca eu i-am obligat sa faca probele in mijlocul verii, eu i-am trimis sa se angajeze la radet si sa-mi fie si rusine ca am pretentia sa am apa calda.............. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 7 kg |
E pai la tine e lejer .. noi am stat si o sapt fara apa calda . Faceam baie la ibric ca pe vremea lu mamaie . Asta e romanica. Culmea ca iarna nu mi s-a intamplat niciodat sa raman fara apa cald in schimb vara da
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
[url=http://lilypie.com][/url]
miremia spune:
citat din mesajul lui al3csa E pai la tine e lejer .. noi am stat si o sapt fara apa calda . Faceam baie la ibric ca pe vremea lu mamaie . Asta e romanica. Culmea ca iarna nu mi s-a intamplat niciodat sa raman fara apa cald in schimb vara da de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Povestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis [url=http://lilypie.com][/url] |
No comment!
Cica prin aceste interventii se incearca limitarea riscurilor de aparitie a unor pb in anotimpul rece. Oare nu putea sa ii apuce vrednicia prin septembrie, octombrie?
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 7 kg
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui miremia Pe unde umblati fetelor? In afara de decenuela care trebuie sa se relaxeze printr-un spa si l-a lasat pe Jiji nesupraveghet la piscina. Este ingrozitor de cald!!! Dar cred ca stiti deja Larisel vrem poze cu gemanutele la balaceala. Eu una nu cred ca ajung saptamana asta la Cta, ne mai odihnim putin dupa ultima plimbare. Guvizi oare mai sunt? Lorex, lucia puteti incerca sa va cazati si la vile/pensiuni cu bucatarie, va zic din surse sigure ca se negociaza pretul cazarii. La hotel va fi intotdeauna mai scump decat la vile. Sper sa gasiti ce cautati si mai sper sa ne si vedem la malul marii. Despre meniu....eu nu prea am ce sa zic, ar suna cam asa meniul nostru: lapte, lapte, lapte, tentativa de diversificare (lins lingurita de cateva ori), lapte, lapte........ I-am dat ieri morcov + pastarnac la aburi + LM. Azi ii dau tot asta dar ii pun mai mult lapte sa iasa ffff moale sa vad daca il accepta mai bine. Pt fetele care isi duc bebii la impartasit. M-am gandit si eu de cateva ori la asta dar....in brate pana la biserica nu o pot duce ca are fundul greu, daca iau carutul ce fac cu el acolo? Ca nu pot sa-l las afara, iar in biserica mi-e rusine sa intru cu carutul. Voi mergeti singure sau insotite? LML lunite Alexandru, Marcu! LML Dionisios pt ieri! LML Alexandra, David si Raul! Cu scuzele de rigoare pt intarziere. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 7 kg |
Eu am mers cu tot cu carut si l-am lasat afara ce se poate intampla?merg mai la sf slujbei si stau afara ca la noi sunt curti cu copacii ,bancute si este umbra si cand merge lumea la miruit intram si noi si fiind micuta o impartaseste prima si nimeni nu zice nimic mai ales pe caldurile astea
Asa i-am spus si eu Luciei sa mearga la o garsoniera ca acolo au si baia lor si bucatarie si e mult mai ieftin.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
miremia spune:
citat din mesajul lui ioana_fota Eu am mers cu tot cu carut si l-am lasat afara ce se poate intampla?merg mai la sf slujbei si stau afara ca la noi sunt curti cu copacii ,bancute si este umbra si cand merge lumea la miruit intram si noi si fiind micuta o impartaseste prima si nimeni nu zice nimic mai ales pe caldurile astea Asa i-am spus si eu Luciei sa mearga la o garsoniera ca acolo au si baia lor si bucatarie si e mult mai ieftin. de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine |
Multumesc de raspuns. Eu afara nu-l las ca mi-e frica sa nu dispara. Cand am fost ultima data la biserica de langa mine ne-a spus preotul ca unei femei ii disparuse o suma de bani din geanta in timpul slujbei. Si cum n-a fost chiar ieftin carutul nostru, nu risc.
_
AMR 7 kg
ioana_fota spune:
Alexandru
Marcu
Revin la fetele tehnicute.Cine ma ajuta si pe mine sa pun linkurile de la baby Human pe prima pagina?
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
rox_y spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Multumesc de raspuns. Eu afara nu-l las ca mi-e frica sa nu dispara. Cand am fost ultima data la biserica de langa mine ne-a spus preotul ca unei femei ii disparuse o suma de bani din geanta in timpul slujbei. Si cum n-a fost chiar ieftin carutul nostru, nu risc. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 7 kg |
nu poate sta tati afara cu carutul pana intri putin sa o impartasesti? Nu dureaza mult.
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
alexutzzza spune:
Lorex sunt ortodoxa, dar nu stiam ca spovedania e obligatorie, mereu mama imi zicea ca nu e treaba mea ca-s copil...si acum am crescut dar mi s-a tot bagat in cap ca nu e treaba mea, nu e treaba mea ...vro 20 de ani incat nici nu m-a interesat....poate am sa merg odata, sa vad cum reusesc cu postul.Poti merge in orice Duminica? si tin post inainte?
Miremia noi mergem cu Yannis Duminica impreuna cu tati si mergem cu masina pana la usa bisericii si de acolo il luam in bratze, dar eu ma mai opresc la biserica si singura in plimbari sa aprind lumanari si intru cu el in zona unde se aprind lumanarile si las copilu in centuri acolo ca nu stau mult, fac o cruce, cmpar lumanari si ma uit non stop la bebe si gata, dar in timpul saptamanii nu e risc sa se intample ceva ca e gol golutz.
Iti sugerez biserica aia alba de la Delea Veche, stii unde e? intersectia cu calea Calarasi? Vis a vis de restaurantul La Mama de la delea veche. Poti intra cu masina in curte inclusiv duminica
de Yannis
AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)
miremia spune:
Rox_y, alexutza
Pe tati nu prea am sanse sa-l prind available pt mers la biserica duminica dimineata.
Stiu biserica de la Delea Veche. Ce face Yannisel?
Ioana_fota da-mi pe PM link-urile daca poti si le trec eu pe prima pagina.
_
AMR 7 kg
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui miremia Cat de competent trebuie sa fii incat sa opresti apa calda 24 de h pe canicula asta pt a face probe de presiune??? Ghinionul este ca in urma probelor s-a spart o teava si mai stam INCA 24 de ore fara apa calda!!! Si mai spune dispecera de la Radet: "Da doamna, afara sunt 40 de grade si oamenii stau in soare si sudeaza teava! De parca eu i-am obligat sa faca probele in mijlocul verii, eu i-am trimis sa se angajeze la radet si sa-mi fie si rusine ca am pretentia sa am apa calda.............. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 7 kg |
Hai sa-ti spun ceva,
La craiova toata sapt trecuta am stat fara apa calda din motiv de revizie
Si ca sa fie treaba treaba o zi nu a fost nici rece.
Hai sa emigram!
lucia2000 spune:
Fetelor cu pufuleti cu nume de Teodor, Teodora; luna asta trebuie sa facem cinste la greu.
Este Sf. Teodora cruce rosie de 2 ori in august; pe 7 si 29.