Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (117)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

ne-am intors ne-am luat "doza" de Deutsch, ca eram in sevraj (merem in fiecare an in austria si/sau germania, v-am zis..)

am de recuperat 7 !!!! capitole . nu a mai plecat nimeni in concediu si pufii sunt la bunici sau ce e cu forumeala asta intensa???

o sa recuperez din 3 in 3, cred, dar va pup pe toate si pe bebii "mei" dragi,k tare dor mi-a fost de voi

Sper ca a iesit super botezul de yannis, ca mami a fost rapitoare si sexoasa cum o stim si Yannis a facut cucerire dupa cucerire.

si pupici speciali pentru RADU, chiar daca am dat si LIVE, ca facu 10 anishori. Impachetare usoara MP, adaptare si mai usoara. La cum am vazut, esti "aluat" super, nu o sa ai nicio problema

err, cate am de zis.... pt pufii aniversati in astea 10 zile (moooama cata concediul am facut)

Ema, ca si dupa concediul de la 5 luni, s-a intors alt copil: comunica ff bine si mult, in special cu Ana, papa mai "normal", desi tzitzi e de baza, dar borcanasele i-au deschis apetitul pentru "masa".
trage de tot, in special cartzi si parul nostru,, etc

fu tare bine, va mai zic pe parcurs.

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

tii..ce ploaie vine..adica ioi ca vine furtuna..ne mai racorim si noi nitel.

Cris d sa va fie de bine concediu...si sa ne povestesti...tot sa nu lasi nimic nepovestit

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Bine ai venit inapoi.
Ne-a fost dor de tine.

Mergi la inceput

am luat-o din capitolu' asta.

ce facuratzi fetele in lipsa mea, ca nu mai pricep nik din prima pagina. ce e cu lozinca? intram in politica or what?.
LOREX ce fete ne-au parasit? de ce? cum? beeey, v-ati facut de cap, ha?

BEA, inteleg ca nu e acasa sotzul. Le duci tu pe toate, chair daca f greu. Putem sa te ajutam cumva? Ba, incerc sa te scot din butoi, chiar daca plangi si esti tare supi, trebuie sa faci fatza, pentru Ivan, pentru familia ta. asta e viatza, uneori unul se imbolnaveshte, vin si alte necazuri, dar cineva tre sa duca inainte carutza.. de data asta, esti tu. vei reushi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Miremia Yannis e agitat nevoie mare si azi i-am luat ursuletzu ala de la FP cu maini si picioare, nas, burtae suuuuuuuuuuuuuuperrrr!!!!!!!!!!
Bine e in Greaca dartot suuuuuuuuper e!
Am avut niste prosoape si paturi si cuverturi primite la botez de la Jumbo si am mers azi sale schimbam si am luat catelu !!!!!!

E fenomenal!

si mai tare a fost cand vroia Yannis sa adoarme si el ptr adormit molfaie ceva o paturica ceva si isi gasise tocmai urechea aia cantatoare a catelului dadea Yannis sa adoarma canta ala despre ureche ...maraia apoi yannis la el il boscorodea de numa numa. Nu stiu cat ii place ca abia a avut un singur contact cu el, se uita interesat, mai incantate am fost io si cumnata, sa vezi ce ne jucam cu catelu!

Cris D multumim de gandurile bune! WB! o sa ai timp de recuperat ca vad ca forumul e adormit de caldura.
Vrem pozeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

simplicity Multzu pt retzete...suna delicioase...

dandanag Ia zii retzeta de pilaf... Roshia sa nu o dai cruda pana la 1 an.

miremia La biserica eu ma duc cu scoicile si le tzin pe fete in scoici langa mine pana la ritualul impartashaniei (daca sunt cumintzi ). Eu merg numai insotzita.... Poze pun diseara, acum fug sa fac bagajele pt plaja...vreau sa ajungem pe la 17.30-18.00 pe plaja.

rox_y Si eu am otita dar ma tratez singura...nashpa...

beatrice Cu dovlecelul trebuie sa ai rabdare, are gust de iarba...eu l-am tot dat in diverse combinatzii pana au prins gustul. Nu renuntza inca la el. Dar macar fierbe-l cu celelalte legume si nu-l pasa, ceva "elemente" ishi lasa el in zeama. Poti incerca dovlecel+branza de vaci+zeama de lamaie (trebuie sa iasa destul de acrishor)...alor mele le place la nebunie. Incearca, de asemena, sa adaugi savori diverse...in special la grasimi ma gandesc (unt, smantana, ulei)...
Despre cereale...daca bb e grasunel nu trebuie sa depasheshti o portzie pe zi (asha am citit eu). Ale mele sunt slabutze dar tot nu vreau sa abuzez de cereale (predispun la obezitate mai tarziu).

Am fugit la bagajeee...

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

AMR 2 (+11)

Mergi la inceput

LOREX felicitari pentru "liniutza alba"

DECENUELA, concediu frumos, Jiji linistit si sa stai numa'n spa-ul ala ozenistic de la Flamingo. Da, fructele au acizi care dau balonare in combinatzie cu iaurt. cica si lactatele (in special laptele dulce/crud) ar trebui mancate separat si nu cu alte alimente (in niciun caz cu fainoase, gen cereale/mamaliga/cartofi etc. la iaurt, smantana, branza e mai ok, ca-s fermentate. asta am inteles eu de prin "citite".

acum am citit pe schema de la MF ca sistemul digestiv al bebeilor e la 6 luni dezvoltat complet, ca al nostru, deci efectele de la alimente sunt cam aceleasi, adik balonari et co

fete noi, Lillo, Gmilady, daca mai sunt prin capitoloaiele nerecuperate, scuzoaie. Bine ati venit la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Fetelor cu pufuleti cu nume de Teodor, Teodora; luna asta trebuie sa facem cinste la greu.
Este Sf. Teodora cruce rosie de 2 ori in august; pe 7 si 29.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Wuau !!! Ne pregatim deja!

mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Fetelor, am cautat prin capitolul de ajutor umanitar detalii despre bebe Siluan. Innebunesti cate povesti triste sunt acolo. Nu ma pot opri din plans! Doamne cum or supraveitui mamele respective!?? Eu as muri pe loc sa-mi vad copilul bolnav.

Intre timp a aparut si un topic despre bebe Siluan. Am ajutat si noi cum am putut, dar sunt si altii care au nevoie de tratatement permanent si in tara asta nu-i ajuta nimeni!! Doamne iti vine sa-ti iei campii!

mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

da...nici nu-mi vine sa mai scriu,tot nerecuperata sunt.....zici k eu am fost la nemti nu cris.d (bn ai revenit! asteptam poze)

treaba treaba si iar treaba...nu mai zic k st in urma cu calcatul ... am avut tone de acte....ma trezeam dimi dimi si ma culcam pe la 1-2 ...sunt rupta

la multe lunite puilor de ieri si azi,cu scuzele de rigoare
sper de maine sa intru in normal

Mergi la inceput