Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (117)
Raspunsuri - Pagina 14
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 Salutare Tu cand mergi la mare si unde? Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Nu stiu cand merg, cand ni se face chef la toti. De mers merg in Cta la ai mei.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 7 kg
miremia spune:
citat din mesajul lui tomaca Eu am intrat cu carutul in biserica. Poti sa-l lasi langa cineva, cum ar fi persoana de la lumanari. oricum toata lumea iti face loc. Nu-ti fa probleme. Este vorba de un bebe. mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
de raspuns. O sa incerc si eu sa intru cu el, sper sa nu se supere nimeni si sa reusesc sa-l urc pe multitudinea de scari.
_
AMR 7 kg
myky791 spune:
buna ziua si de la noi.
meniul de azi:
dim lp, la 12 piersica +banana, dupa masa carne piept pui, morcov+cartof, psre sear iaurt cu biscuite.
azi am spalt 2 masini ca maine e sarbatoare cu cruce albastra si vineri cu cruce rosie. am si eu de calcat dar numi vine sa ma apuc ca fac o caldura.....
va pup si o zi buna la toate mamicile.
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
decenuela spune:
citat din mesajul lui miremia Pe unde umblati fetelor? In afara de decenuela care trebuie sa se relaxeze printr-un spa si l-a lasat pe Jiji nesupraveghet la piscina. Este ingrozitor de cald!!! Dar cred ca stiti deja Larisel vrem poze cu gemanutele la balaceala. Eu una nu cred ca ajung saptamana asta la Cta, ne mai odihnim putin dupa ultima plimbare. Guvizi oare mai sunt? Lorex, lucia puteti incerca sa va cazati si la vile/pensiuni cu bucatarie, va zic din surse sigure ca se negociaza pretul cazarii. La hotel va fi intotdeauna mai scump decat la vile. Sper sa gasiti ce cautati si mai sper sa ne si vedem la malul marii. Despre meniu....eu nu prea am ce sa zic, ar suna cam asa meniul nostru: lapte, lapte, lapte, tentativa de diversificare (lins lingurita de cateva ori), lapte, lapte........ I-am dat ieri morcov + pastarnac la aburi + LM. Azi ii dau tot asta dar ii pun mai mult lapte sa iasa ffff moale sa vad daca il accepta mai bine. Pt fetele care isi duc bebii la impartasit. M-am gandit si eu de cateva ori la asta dar....in brate pana la biserica nu o pot duce ca are fundul greu, daca iau carutul ce fac cu el acolo? Ca nu pot sa-l las afara, iar in biserica mi-e rusine sa intru cu carutul. Voi mergeti singure sau insotite? LML lunite Alexandru, Marcu! LML Dionisios pt ieri! LML Alexandra, David si Raul! Cu scuzele de rigoare pt intarziere. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 7 kg |
ehe...ete la ea....incepi sa te razbuni aruncand in mine cu tot felul de cuvinte....rauvoitoare???????????
ce spa..ma gandeam ca pt asta...trebuie 2 ore...si cu jiji asta mare...panico-pranoic....
am fost aseara si dimi..la mare....piscina nu ma prea incanta....desi e superb aici...
mancarea ce sa zic....daca as fi la regim cred ca as muri de inima rea...e un fel de bufet suedez dar e pt tati gusturile...monti..nemonti....
ce ma ener putin..ar fi gemandurile....k mie imni place sa ma tot duc si mi-e ca ma fluiera aia....
a...jiji e ok...nu-l tin la soare azi la 10 am plecat de la plaja..i-am dat mango cu banana...( a la hotel e si mancare pt copii...si scaunele de masa...dar totusi jiji e prea mic)....dupa care l-am pus pe terasa in piscinutza de bb ( e f mica) dar e f ok pt el...
va pup fetili....va citesc ..mai pe diagonala...e scurt cablu...
ma duca sa-i prepar piureul de legume..
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...
miremia spune:
citat din mesajul lui decenuela ehe...ete la ea....incepi sa te razbuni aruncand in mine cu tot felul de cuvinte....rauvoitoare??????????? ce spa..ma gandeam ca pt asta...trebuie 2 ore...si cu jiji asta mare...panico-pranoic.... am fost aseara si dimi..la mare....piscina nu ma prea incanta....desi e superb aici... mancarea ce sa zic....daca as fi la regim cred ca as muri de inima rea...e un fel de bufet suedez dar e pt tati gusturile...monti..nemonti.... ce ma ener putin..ar fi gemandurile....k mie imni place sa ma tot duc si mi-e ca ma fluiera aia.... a...jiji e ok...nu-l tin la soare azi la 10 am plecat de la plaja..i-am dat mango cu banana...( a la hotel e si mancare pt copii...si scaunele de masa...dar totusi jiji e prea mic)....dupa care l-am pus pe terasa in piscinutza de bb ( e f mica) dar e f ok pt el... va pup fetili....va citesc ..mai pe diagonala...e scurt cablu... ma duca sa-i prepar piureul de legume.. Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!... |
Adica n-ai fost inca la un masaj? Lasa-i pe jijei ca se descurca ei, du-te si te relaxeaza.....sau ai uitat cat tanjeai dupa un masaj la spate?
In rest, suna mi-nu-nat tot ce povestesti acolo...sa va distrati maxim!!!
_
AMR 7 kg
Beatrice1982 spune:
buna ziua si de la noi..............
repde repde scriu doua -trei randuri.........
ca am bebe ivan maimuta care vrea in brate, si care nu si-a mancat azi dimi fructeel.....ma consolez spunand ca poate nu a avut chef..............
decenuela.........concediu placut, ma bcur mult pentru voi ca va distrati.............
miremia, si voi la mare, sau eu-s??????????
cam atat am retinut.................
PROBLEM:
La Ivan nu ii plac legumele, ce sa ma fac cu el?????????????
amm incercat toate combinarile luate cate K, dar nu vrea frate nu vrea si nu vrea................
nici dovlecelul nu ii place, am ajuns sa ii pun si sare, dar tot nu vrea, nu stiu ce sa ma fac cu el.......................
serios............
daca ar fi dupa el ar manca sarmale................
nu stiu dati-mi idei de papa, pentru bebe de 6 luni jumate, in afara de legume, nu ii place nici orezul...................................
jezzzzzzzzzzzzzzz ce ma fac cu el?????????????????????
ce sa ii mai pot da?????????
nu mai stiu, dar nici prea mult timp nu am avut sa studiez............
ce ar fi pasul urmator de la legume??????????
papa in schimb cereale
ii plac la nebunie, ar manca toata ziua
cat e oare doza zilnica recomandata???????????????????
cate cupe de cereale ii pot da????????????????
multu foarte mult de raspunsuri
acu ma duc repede sa pregatesc bagaj pentru sot, ca merg la el, nu l-am mai vz de duminica............si merg sa ii duc papa, haine si filme...........
v-am pupat!
sa aveti grija de voi de pufi, si concediu placut la pufii si mamicile lor oriunde ati fi....................
sper sa intru pe seara...............pupppppppppppppp
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
miremia spune:
Bea eu nu, sunt acasa.
Nu stiu ce sa-ti zic cu legumele, noi avem pb asta si cu fructele. Ma consolez cu gandul ca n-a ramas niciunul pe LM toata viata.
Drum bun si sper sa primiti numai vesti bune! lui Ivanel.
_
AMR 7 kg
simplicity spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 buna ziua si de la noi.............. repde repde scriu doua -trei randuri......... ca am bebe ivan maimuta care vrea in brate, si care nu si-a mancat azi dimi fructeel.....ma consolez spunand ca poate nu a avut chef.............. decenuela.........concediu placut, ma bcur mult pentru voi ca va distrati............. miremia, si voi la mare, sau eu-s?????????? cam atat am retinut................. PROBLEM: La Ivan nu ii plac legumele, ce sa ma fac cu el????????????? amm incercat toate combinarile luate cate K, dar nu vrea frate nu vrea si nu vrea................ nici dovlecelul nu ii place, am ajuns sa ii pun si sare, dar tot nu vrea, nu stiu ce sa ma fac cu el....................... serios............ daca ar fi dupa el ar manca sarmale................ nu stiu dati-mi idei de papa, pentru bebe de 6 luni jumate, in afara de legume, nu ii place nici orezul................................... jezzzzzzzzzzzzzzz ce ma fac cu el????????????????????? ce sa ii mai pot da????????? nu mai stiu, dar nici prea mult timp nu am avut sa studiez............ ce ar fi pasul urmator de la legume?????????? papa in schimb cereale ii plac la nebunie, ar manca toata ziua cat e oare doza zilnica recomandata??????????????????? cate cupe de cereale ii pot da???????????????? multu foarte mult de raspunsuri acu ma duc repede sa pregatesc bagaj pentru sot, ca merg la el, nu l-am mai vz de duminica............si merg sa ii duc papa, haine si filme........... v-am pupat! sa aveti grija de voi de pufi, si concediu placut la pufii si mamicile lor oriunde ati fi.................... sper sa intru pe seara...............pupppppppppppppp Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas... |
Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !
simplicity spune:
Decenuela distractie placuta,da si tu tarcoale spa-ului(vb lui Miremia) ca daca ajungi inapoi in Bucuresti sa nu te apuce regretele.....jiji mic poate sa stea cu tati lui(nu o mai stat si cand ai avut examene?) jumatate de ora,ca doar e baiat mare.......
Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !
miremia spune:
Cat de competent trebuie sa fii incat sa opresti apa calda 24 de h pe canicula asta pt a face probe de presiune??? Ghinionul este ca in urma probelor s-a spart o teava si mai stam INCA 24 de ore fara apa calda!!! Si mai spune dispecera de la Radet: "Da doamna, afara sunt 40 de grade si oamenii stau in soare si sudeaza teava! De parca eu i-am obligat sa faca probele in mijlocul verii, eu i-am trimis sa se angajeze la radet si sa-mi fie si rusine ca am pretentia sa am apa calda..............
_
AMR 7 kg