Bv michelle,Stefania Hai maurice,luana,senty (175)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Am vb cu dr mea, maine dimineata ma internez pt cezariana.
Maine ne vom cunoaste bebelina

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">40+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

salutare fetele!!

Noi am fost de dimi la monitorizare, avem un bebe miscacios care a panicat nitel parintii...dar medicul zis ca e ok, sa ne asteptam zilele astea la declansarea nasterii si daca nu...vineri mergem sa ne provoace nasterea!!!Asadar se pare ca vineri o sa ne cunoastem comoara!
Va pupic si va tin pumnii la toate!

Laura 40+ cu
Hai bebe sa ne cunoastem!!
Mai e putin si o sa fiu

Vreau sa intreb si eu daca provocarea nasterii implica obligatoriu ruperea artificiala a membranelor......Caci se pare ca si pe mine tot asta ma paste...Am contractii..destul de dureroase dar....nici un semn mai serios..Maine merg la control si vedem ce hotaram...De aceea vreau mai multe informatii despre fetele care au avut nastere provocata sa stiu pe ce picior negociez cu doctora mea....Deja am depasit DPN-ul...care era ieri...si totusi vreau sa nasc natural....

Iuliana 40 fix cu minune Tudor Constantin

deci e cam asa, cel putin la mine:o sa-mi faca perfuzii pentru dilatare: si contractii si probabil ca o sa rupa ei membranele.intr-un fel, cred ca e mai bine cu ruptu membranelor de ei,ca e chiar spre sfarsit, e controlat, nu exista risc sa stai prea mult cu ele rupte si implicit risc de infectie...eu imi fac curaj, dar pe bebe trebuie sa-l scoatem de acolo cumva..pupicisi tin pumnii!!!

Denisa: bine ai venit acasa!!cresc bebeii,sufletele dulci!!sa va dea DD numai fericire si multumire, mult noroc si sanatate!!

Btz: ce bucurie ca ai adus comoara acasa!!Acum o s afie mult mai bine pentru amandoi, o sa vezi!!

Hai Michelle: mai ai putin si vezi bebelina!!Scoatem motatele

Mycya: o sa fie bine , o sa vezi!!Bebelina e puternica si tu trebuie sa fii tare pentru ea!!

Hai Luana!!
Hai Stefania!!
Hai Senty MAry!!

Bravo NELA!!Bine ai venit bebe Alexandru!!!

Laura 40+ cu
Hai bebe sa ne cunoastem!!
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Bine ai venit pe lume, Alexandru!!
Sa fii sanatos, cuminte si norocos!!!
Nela, recuperare rapida si mult laptic pt Alexandru.
Mi-am luat si eu pompa manuala de la Avent. E super...Pana acum m-am muls doar la sanul care inca nu mi s-a vindecat si am scos 40 ml laptic. Sanul drept s-a vindecat, dar mi se pare asa ciudat sa suga Raul si sa nu ma doara, am impresia ca nu trage....
Am gasit si tinctura de galbenele.
Rodyka, a facut Isa kk? Cum sunteti? Eu am inceput sa-i dau Bonnisan , i-am dat aseara si azi dimineata era plin pampersul de kk. Aseara era tare agitat, cred ca il durea tare burtica, dar acum e linistit.
Maya, pe unde ai umblat? Ne-ai lipsit...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

BRAVO NELA!

Fetelor, ajutati-ma cu un sfat: fata mea nu mai vrea la san; papa la san cat e sanul extrem de plin si dupa il refuza categoric, se invineteste de plans daca o pun la san; si totusi ii e foame. Acum am scor 130ml din ambii sani, dupa ce a supt ea lapticul ala de inceput. Aseara iar nu am avut lapte, abia am scos 70 ml, i-am dat completare inca 60 ml si a dormit pana la 4,30 dimineata. Ce ma fac eu cu ea? CUm sa o conving sa papa san?

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

buna dimineata fetelor..
adineauri ne-am trezit.. si am fugit rapid sa dam vestea cea mare..dar vad ca s-a aflat deja..azi noapte mi-a trimis si mie mesaj nela..

bravo nela..... bine a venit pe lume Alexandru...

37+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Bravo nela_didea! Sa fiti sanatosi, recuperare rapida, laptic garla si bb silentios si papacios!

btz, cum e acasa? Mai ai timp sa mergi la baie?

Mycya, faptul ca face pipi e un semn bun, bucura-te pt asta! Asteptam vesti bune in continuare.

adriana, din biberon curge rapid, nu trebuie sa se chinuie. Smecheroaica s-a prins care e treaba. Nu stiu ce sfat sa-ti dau... incearca sa o ajuti, apasa sanul sa curga mai usor. Si nu o pune la san cand e nervoasa.

"Noi" am vomat bibele de dimineata. Asistenta a zis ca probabil a mancat mai mult la masa de dinainte, eu nu cred ca laptele era proaspat, nu branzit. In ritmul asta plecam la Craciun din spital. Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissteo

si noi suntem pe ultima suta. asa ca va rog sa-mi ziceti daca am retinujt bine cate ceva din ce ati zis voi:
1.pentru sani- garmastan inainte de nastere si cat cuprinde dupa. pot alapta asa cu el pe sani. am mai vazut ca ziceati ceva de lasinoh parca, e mai bun decat garmastan? si tinctura de galbenele se poate da si inainte? ma tot gandesc acu cate zile mai sunt pana la nastere sa pregatesc si eu terenul.
2.manualul de alaptare despre care spuneati, cum il pot avea si eu?
3.ce ati mancat dupa nastere naturala? eu data trecuta am avute niste probleme cu constipatia, crunte.
4.fetele care aveti balansoar/scaun cu vibratii e util? adica il poate ajuta pe bebe sa se linisteasca un pic cat mami face altceva?
Multumesc din suflet si o noapte linistita!

38+ Albert Simon si mami de Teo( 27.04.2007)

1. cu tinctura de galbenele e bine sa dai si inainte si dupa alaptat..nu dauneaza in niciun fel copilului
2. cred ca e pe adresa comuna, dca nu ma insel
3.eu am mancat tot ce-am poftit..nu exista restrictii...din cate stiu...
4. noi avem un leagan care se misca singurel, are si muzica...sta in el o vreme...uenori si adoarme in el (depinde cat ii e de somn)...noi n-avem din acela cu vibratii...nu stiu daca ala merita sau nu cumparat pt atat, si cata eficienta au vibratiile alea.

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ooana
iar ce ramane in primul san il mulg si...imi e ciuda ca il arunc dar ce sa fac cu el?!

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

oana, il poti stoca...exista recipeinte speciale...in congelator sta cateva luni...pe viitor cand va trebui sa-i dai mai mult...eu as stoca dar n-am ce...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Fetelor mie cred ca mi s-a rupt apa, de fapt sigur s-a rupt ca curge ca la robinet
Sa-mi tineti pumnii, plec la spital.
va pup pe toate.

37 + cu o de
AMR 11 zile pana la intalnirea cu voinicelul Alexandru

Mergem inainte cu Doamne Doamne

HAI NELA! NASTERE USOARA SI RAPIDA! HAI BEBE MIC!

acum vad ca deja ai si nascut...

FELICITARI MAMI! SA FIE SANATOS DELFINASUL SI SA VA ADUCA BUCURII! REUCPERARE RAPIDA SI LAPTIC MULT!

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Am vb cu dr mea, maine dimineata ma internez pt cezariana.
Maine ne vom cunoaste bebelina

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">40+ cu

UAUUUUUUUUUUUUU..asta da veste...cred ca arzi de nerabdare...tinem pumnii...nastere usoara...bafta multa!

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput