Bv michelle,Stefania Hai maurice,luana,senty (175)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luana081985 spune:

gata am plecat, pupici si nasteri usoare

39+ Giulia si Ana Patricia 30 noiembrie 2006
AMR cateva ore pana la mare intalnire cu Giulia

http://picasaweb.google.com/100381038846083183576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata delfinariu!!
Deci iar ploua cu delfinasi!!

Hai Nela Nastere usoara!!!

Hai Stefania Nastere usoara!!!

Hai Senty Mary!! Nastere usoara!!!

Va doresc travaliu scurt si nedureros, sa treceti repede peste si sa va vedeti delfinasii sanatosi!!

Noi suntem bine, mai bucuroase , se pare ca laptele incepe sa se regleze cat de cat, scoatem peste 200 mililitri pe zi din necesarul de acum 550 ml, sanii reactioneaza la ora mesei se intaresc, este prima data cand se intampla lucrul asta, se pare ca ceaiurile si pastilele isi fac cumva efectul!!

Mergi la inceput

Crissy , am vazut-o pe micuta Teodora, ce frumos creste!!! In curand o vei lua acasa sanatoasa si papacioasa!!

Mergi la inceput

Denisa grea tare nasterea, mai ales ca s-a infectat operatia, nu am inteles de ce!! Pentru ca ai facut prea mult efort?? Bine ca au trecut toate si ca sunteti bine!! Te felicit pentru delfinasi si pentru ca ai reusit cu alaptatul desi imi imaginez ca cu 2 e destul de greu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Oana nu il arunca, e pacat, pune-l la congelator, poate ai nevoie sa mergi undeva, sau intr-o zi esti stresata si ai nevoie de mai mult laptic sa ii dai completqre tot de la tine, vezi ca sunt recipiente speciale de pastrare, am luat si eu ca am crezut ca o sa fiu Milka, pastrez in ele cate 20-30 ml dar la frigider ce scot intre alaptari!

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

Carmen, Enik si pe mine ma doare sufletul cand ii dau dumul la chiuveta...deja m-am uitat ieri seara si am gasit ceva pungulite pe net...cred ca asa voi face, il pun la congelator ca nu se stie pana cand voi avea lapte sau cand o sa am nevoie urgenta

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

La Avent au niste pahare speciale de conservat, care ulterior merg incalzite si se poate pune tetina dupa ce ii dai capacul jos, paharele au cam 200 ml din astea am eu, capacul se inchide bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Fetelor mie cred ca mi s-a rupt apa, de fapt sigur s-a rupt ca curge ca la robinet
Sa-mi tineti pumnii, plec la spital.
va pup pe toate.

37 + cu o de
AMR 11 zile pana la intalnirea cu voinicelul Alexandru

Mergem inainte cu Doamne Doamne

HAI NELA, nastere usoara si frumoasa

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata delfinariu!

Mesaje de la Nela
ora 1:33 "Mi-au pus perfuzie cu oxitocina. Am dilatatie 7. Pana dimi nasc. Va pup pe toate"
ora 03:38 "La ora 3 fara un sfert s-a nascut puiul meu Alexandru 3kg 49cm apgar nu stiu. Nastere normala. Va pup, va tin la curent. Multum pt tot. Nela"

BRAVO NELA!
BUN VENIT BB ALEXANDRU!!

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">40+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

La Avent au niste pahare speciale de conservat, care ulterior merg incalzite si se poate pune tetina dupa ce ii dai capacul jos, paharele au cam 200 ml din astea am eu, capacul se inchide bine!

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

super ma bucur tare ca eforturile tale dau roade...si vine lapticul pentru Leti
acum nu e sfarsitul lumii daca ajungem noi la LP...dar mi-ar place pentru fiecare dintre noi sa avem laptic 6 luni nu mai mult...si cine are mai mult sa fie fericita si recunoscatoare!

am si eu de la Avent pompa si cutiute...doar ca eu ce mulg dupa ce termina Matei de supt e undeva la 30 ml...hai ca as mai mulge si din celalalt san pana la 50 ml(eu ii dau doar un san/masa...celalalt ramane pt masa urmatoare de obicei)... dar cate cutii pot pune in frigider? de asta ma gandeam si eu ca poate pungile sunt economice din punct de vedere al spatiului

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Neata delfinariu!

Mesaje de la Nela
ora 1:33 "Mi-au pus perfuzie cu oxitocina. Am dilatatie 7. Pana dimi nasc. Va pup pe toate"
ora 03:38 "La ora 3 fara un sfert s-a nascut puiul meu Alexandru 3kg 49cm apgar nu stiu. Nastere normala. Va pup, va tin la curent. Multum pt tot. Nela"

BRAVO NELA!
BUN VENIT BB ALEXANDRU!!

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">40+ cu

BRAVO NELA ...si bun venit lui bebe Alexandru !

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput