Bv michelle,Stefania Hai maurice,luana,senty (175)
Raspunsuri - Pagina 3

JuliaSM spune:
JuliaSM spune:
 Noi inca mai asteptam,am fost la un control,copilul nu e coborat,colul e neschimbat,inchis si luuung,bebe e ok,aveam fix 39 de sapt si grasuna arata ca de 40+.
 Maine facem un ultim test de urina,contractii sunt si nu-s,asteptam marele eveniment. 
Mycya, sa fiti sanatoase si sa treceti repede si cu bine peste incercarile de-acum! O sa vezi ca trec toate si incep si bucuriile,partile mai grele nu tin la nesfarsit,mai ales cand ne punem increderea in Dumnezeu!! Felicitari,draga mamica,fii tare si vesela,pentru bebelina ta si pentru sot!
  sa fiti sanatoase si sa treceti repede si cu bine peste incercarile de-acum! O sa vezi ca trec toate si incep si bucuriile,partile mai grele nu tin la nesfarsit,mai ales cand ne punem increderea in Dumnezeu!! Felicitari,draga mamica,fii tare si vesela,pentru bebelina ta si pentru sot! 
 cu Anne 39+  ,iar Sarah(2007) si Mark(2008) abia asteapta sa fie bebe gata!
 cu Anne 39+  ,iar Sarah(2007) si Mark(2008) abia asteapta sa fie bebe gata! 

bamboletta spune:
bamboletta spune:

Hai Nela nastere usoara
Hai Nela nastere usoara

ma apuca emotiile  acus urmez si  eu
 acus urmez si  eu  dar stau cumintica la rand nu ma bag in fata
 dar stau cumintica la rand nu ma bag in fata 
Bamboletta
 36+
 36+ David  si
David  si  Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)AMR 3+ pana vine

bamboletta spune:
bamboletta spune:
 Maya-zilele astea ma gandeam la tine,ce mai faci..daca e totul ok 
 ne lipsesti
 ne lipsesti
fug la somnic n buna si fara colici  

Bamboletta
 36+
 36+ David  si
David  si  Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)AMR 3+ pana vine

aelita spune:
aelita spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui nela_didea Fetelor mie cred ca mi s-a rupt apa, de fapt sigur s-a rupt ca curge ca la robinet Sa-mi tineti pumnii, plec la spital. va pup pe toate.   37 + cu o  de  AMR 11 zile pana la intalnirea cu voinicelul Alexandru  Mergem inainte cu Doamne Doamne  | 

Sa fie totul bine,nastere usoara,rapida,bebe sanatos,mami recuperata ,va asteptam inapoi acasa !

Hai,mami !!!!!!
Hai,mami !!!!!! 37+
 37+ 
 Sofia (2ian2007) ,
Sofia (2ian2007) , Andres(22mai2008)
Andres(22mai2008) 

rodyka spune:
rodyka spune:

HAI NELA_DILEA!!!
HAI NELA_DILEA!!!

sa ai parte de un travaliu scurt, o nastere rapida, bb sanatos si mancacios, refacere rapida, laptic din belsug...
_ delfinasul  Hannah Isabela (19.06.2010)
 delfinasul  Hannah Isabela (19.06.2010) printesita  Anca-Maria (26.06.2001)
    printesita  Anca-Maria (26.06.2001)

rodyka spune:
rodyka spune:
 mi-e somn acuma, abia am ajuns la zi cu cititul... mai aveam cate c eva de zis, dar o las pe maine... somn usor!
crispro, neaparat sa-ti spun si eu: nu proba atat de multe alimente intr-o zi, asa nu vei sti care din ele i-a facut rau... 
_ delfinasul  Hannah Isabela (19.06.2010)
 delfinasul  Hannah Isabela (19.06.2010) printesita  Anca-Maria (26.06.2001)
    printesita  Anca-Maria (26.06.2001)

michelle1981 spune:
michelle1981 spune:
 dragaica eu zic ca saptamana asta, am deja 40 sapt si nu mai vreau sa stau cu grija ca are dubla/tripla circulara. O vreau pe bblina afara sa o stiu in siguranta.
Pentru analiza de coagulare cred ca se face fibrinogenul daca nu ma insel.
86cmm ecograful are eroare de +/-10%, eu zic ca e ok greutatea. Mie mi-a zis la aproape 40 saptamani ca are 2500, sa vedem cum va fi.
laurika acus pregatim motatele si pt tine! Eu le pun de pe acum ..nu cred ca mai prind ziua de vineri 

baby asteptam vesti bune de la eco. Nu cred ca iti va rupe membranele (cel putin nu imediat) ci iti va pune perfuzii care provoaca contractii.
crissteo,
1. asa am inteles si eu, ca si tine. Si de lasinoh am auzit de bine. Eu nu m-am dat cu nimic inainte din pacate, dar nu are ce sa strice.
2. iti voi da pe PM parola de la contul comun, acolo e documentul despre alaptare
3., 4. - 
oana ce veste buna! e ff bine! 
Si eu ma gandeam sa comand niste pungi pentru stocarea laptelui matern, am vz de la Lansinoh (asa am si pompa)
Sigur va fi de folos cand are bb puseuri de crestere.
maya 
HAI LUANA!

HAI STEFANIA! 

HAI SENTY MARY! 

HAI NELA! 

Mihaela,  www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">40+  cu
 www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">40+  cu 

larissa_79 spune:
larissa_79 spune:
| citat din mesajul lui nela_didea Fetelor mie cred ca mi s-a rupt apa, de fapt sigur s-a rupt ca curge ca la robinet Sa-mi tineti pumnii, plec la spital. va pup pe toate.   37 + cu o  de  AMR 11 zile pana la intalnirea cu voinicelul Alexandru  Mergem inainte cu Doamne Doamne  | 
wow....Doamne ajuta sa nasti repede si usor!

Larisa mamica de Nectarie
 (22 iulie 2010) si Alexia
 (22 iulie 2010) si Alexia  (13 iulie 2006)
(13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Dragaica spune:
Dragaica spune:
Scoatem majoretele

Sa ai p nastere usoara, va asteptam sanatosi pe amandoi acasa

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
 37+ de
 37+ de  Tudor Sébastian si
Tudor Sébastian si  Félix Alexandru
 Félix AlexandruAMR 7 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

luana081985 spune:
luana081985 spune:
 Neata delfinariu, eu am dormit acasa ( ce bucurie). Ieri dimineata m-am internat am facut toate analizele, controale pana pe la 15, si dupaia mi-au permis sa merg acasa cu conditia sa fiu din nou la spital la ora 7. In jur de ora 8:30 intr-un in sala operatorie.
De emotii nici nu am prea dormit am adormit repede ca nici odata dar de la 3 jumate ma invart in pat, asa ca o sa merg sa fac dus, sa calc o camasa sotului sa pregatesc cateceva ca la 6 jumate e plecarea, in cateva ore imi tin printesa in brate 
HAI STEFANIA! 

HAI SENTY MARY! 

HAI NELA! 

39+
 39+  Giulia si
 Giulia si   Ana Patricia 30 noiembrie 2006
 Ana Patricia 30 noiembrie 2006 AMR cateva ore pana la mare intalnire cu Giulia
AMR cateva ore pana la mare intalnire cu Giulia

http://picasaweb.google.com/100381038846083183576