Bv michelle,Stefania Hai maurice,luana,senty (175)
Raspunsuri - Pagina 6
Mycya spune:
neata fetele!!!

NELA FELICIATARI MAMICO,RECUPERARE RAPIDA,MULT LAPTIC, BEBE PAPCACIOS,SANATOS SI NECOLICOS

HAI MICHELLE!!! 

nastere usoara,recuperare rapida sa vina lapticul repede si sa ai o bebelina sanatoasa,papacioasa, necolicoasa si cumintica

fetelor va mai multumesc inca o data pentru incurajari la toate

.astazi ma simt mai bine,am putut merge singura ca doar azi imi vad printesa
,am scos mai mult colostru la pompita si asta mi-a si dat mai multa binedispozitie,sper sa nu mai am stari de plans si de dat cu capul de pereti ca eu chiar vreau sa am laptic si sa ii transmit o stare optimista bebelinei mele.
Dragaica mie mi-a luat sange si de acolo au realizat ca aveam problema si cu coagularea sangelui si cu ficatul,posibil sa iti faca numai analiza sangelui.
Mami de Andra Maria 02.08.2010
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle1981 Am vb cu dr mea, maine dimineata ma internez pt cezariana. Maine ne vom cunoaste bebelina ![]() ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">40+ cu ![]() |
iti tin pumnii..o nastere usoara si sa te recuperezi rapid
...oricum marea intalnire merita orice efort 
Oana mamica lui Matei
08.07.2010Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
maurice spune:
Mycya felicitari! Ma bucur sa vad mai mult optimism in mesajele tale, cred ca e greu prin ce treci dar uite deja e totul mai bine! Sa-ti traiasca Andra, si sa o tii cat mai repede in brate!
Nela felicitari! Ce rapida ai fost! Bun venit Alexandru!
Denisa am citit pe nerasuflate, ma tot intrebam ce faci! Succes in continuare cu bebeii!
Otilia tu cum esti cu dopul ala care se da dus? Ma intrebam, tu cum vei transporta 3 copii cu masina?
La fel, Aelita, cum va veti descurca?
Eu maine voi avea 38 sapt fix, sunt foarte bucuroasa ca m-a ajutat Dumnezeu, a meritat statul acasa, dar tare greu a fost; de cateva zile ma foiesc mai mult prin casa, si sunt in sfarsit mai relaxata, ba chiar duminica dupa monitorizarea CTG am fost la un magazin sa-mi caut un sutien de alaptat, dar n-am gasit
.
Azi merg din nou la monitorizare, si apoi la dr meu, sa vad daca intr-adevar nasc joia sau vinerea asta
; el a fost cam evaziv saptamana trecuta, asa ca nu-mi vine sa cred ca in 2-3 zile voi naste. Dar sper ca astazi sa stiu sigur!
37+
86cmm spune:
Michelle nastere usoara iti doresc si un bebe sanatos frumos si mancacios..:)..

Cristina
38+
CYNTHIA SERAYAH...
I TRUST IN GOD..
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu
NELA, FELICITARI!!! bravo mamico, asa se face, rapid!!! BUN VENIT BB ALEXANDRU!!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui paula_m Rodyka, a facut Isa kk? Cum sunteti? Eu am inceput sa-i dau Bonnisan , i-am dat aseara si azi dimineata era plin pampersul de kk |
paula, noi am luat sI Blevit laxante cum ne-a recomandat aelita, si masaj ptr digestie am facut de mi-au amortit mainile (macar i-a placut!), asa ca aseara i-am dat supozitor (eram in a 5-a zi)
. la 5 minute a facut kk dar...
a facut doar cat ar fi o tura buna!!! pana la urma cred ca nu facea ca nu avea ce elimina, m-am stresat eu si am chinuit-o si pe ea cu ceaiurile mele... consistenta era normala, culoarea putin mai inchisa spre verde, ca o lamaie nu chiar coapta...(scuze )crissy, daca a vomat lapte proaspat o fi de la cel de dimineata care i l-ai dat ultima data, a eliminat surplusul. nu te mai ingrijora, o sa fie bine!

eladea, miraculoasa si de acum renumita
crissteo, cu mancarea tot mai discutam... fiecare mananca ce ii cade bine ei si lui bb, daca sunt ceva reactii, scoatem alimentul buclucas... oricum, de evitat fasole, mazare, varza cruda, kiwi... leaganul cu vibratii e ok, il mai linisteste pe bb, doarme mult si bine in el daca il lasi, dar daca plange si il pui acolo sa se linisteasca... no way!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Alina2005 spune:
Hello, burticute si mamici dragi! Si delfinasi, ca nu ma mai satur sa-i privesc pe toti, ii iau la rand in fiecare zi, cand am timp si ii savurez![]()
Felicitari noilor mamici, nici nu mai stiu pe cine am felicitat si pe cine nu, sper sa nu se supere nimeni pe mine si sa treaca cu vederea absenta mea de la scotatul motatelor pana la ultimele felicitari. Sa aveti bebei mancaciosi, sanatosi si necolicosi, pe cat se poate! Colicii astia sunt de groaza, sper sa aveti voi mai mult noroc cu ei.
un pupic mare pt toate proaspetele mamici si pt toti delfinasii! Uf! Ce drag imi e de ei...
Noi de cateva zile avem program de plans intre 2 noaptea si 5 dimineata, sau ne apuca pe la 4 pana pe la 7. Colicii bata-i vina! In rest, toata ziua doarme, de imi vine mie sa mor de ciuda ca nu pot dormi ziua cu ea. Nu pot si pace, nu vine Mos Ene pe la gene deloc, parca e suparat pe mine. Dupa programul de azi-noapte, fata mea a fost atat de obosita, dar si satula, incat a dormit 5 ore, pana la 10. Cand m-am trezit nu-mi venea sa cred, parca ma simteam umflata de somn, ca na, demult n-am mai dormit 5 ore legate![]()
Vorbeati de rani la sani, eu am descoperit crema Lansinoh, mi se pare cea mai buna, mai ales ca e si 100% naturala, lanolina pura si e mult mai accesibila la pret ca Garmastanul. O gasiti pe net cu 40 lei, pe sfinx-bebe parca. Face minuni!
I-am cumparat si leagan micutei, se vede in poze pe delfinasi, dar nu prea ii place in el, poate e prea mica deocamdata..
Va las acum, ma duc la treaba. Pupici!
Alina, mamica de
Aida Alexandra (30.06.2010)
crispro spune:
Baby, eu am nascut natural, din vointa bebelului, am ajuns la spital cu contractii, si mi-au rupt acolo membranele. Habar nu am cand, ca nu am simtit nimic... Doar ca mi-a zis doctora "Hai pe masa sa rupem membranele". E drept ca eram sub anestezie si nu am simtit nimic. Citeam undeva ca apa se rupe la doar 15% dintre gravide...
Victo, da am mancat ca nesatula... Nu te stresa ca mananca putin, important e sa fie el satul, sa ia constant in greutate... Fiecare se dezvolta in ritmul sau. Si noi avem mese cand se satura cu 80-90 ml, altele cui peste 130... Depinde...
Cristeo, eu am folosit garmastan din luna a 8-a , am facut ragade, dar putin. Ieri si alaltaieri l-am tinut mai mult la san, din cauza colicilor, sa il linistesc, si iar am rana... Mi-am luat azi tinctura... M-am dat dupa alaptat, si ma voi spala inainte de urmatoarea alaptare. Nu stiu daca are ceva la bebe sau nu (eladea zice ca nu), dar am zis ca ma spal inainte, sa fiu sigura... Garmastanul nu ii face rau la bebe. Iti trimit pe Pm parola de la contul comun, unde gasesti manualul de alaptare. Dupa nastere, ca mancare sa nu te constipi e bun iaurtul, cereale dimineata, branzica de vaci pt digestie buna... Cam astea stiu eu... Nu am mancat din astea, decat in cateva zile, ca nu am avut mari probleme cu constipatia. Iar la nevoi am folosit supozitor cu glicerina( de fapt l-am folosit zilnic primele 10 zile) - imi era mai usor...
Legat de leagan, mai mult de 5 minute nu sta, nu e foarte incantat, deocamdata. Cel putin in cazul meu. Sunt bebei care se linistesc bine de tot in leagan... Mai avem si patut cu vibratii, auzisem ca e bune de tot la colici- nu ii place de nici un fel...
Oana, vad ca intri in normal, totul bine... Vroiam sa te intreb de ce te mulgi din sanul care nu e golit? Ti-a recomnadat cineva? Ca eu nu folosesc deloc pompa... Cat goleste bebe bine, restul ramane acolo... Nu de alta, dar stiam ca daca mai mulgi, organismul va produce in continuare mai mult lapte decat are bebelu nevoie... Eu stiam ca tre sa astept sa il las pe el sa regleze cantitatea... Sau nu?
Asa e, Rodi, am bagat in burtoi toate alimentele combinate, intr-o zi...
Nici nu ma gandeam ca poate nu or fi bune... Acum - doar un fruct pe zi - o nectarina, sa vad reactia. Iar cu mancare, am grija ce mananc...
Crissteo, vad ca ti-a dat Michelle parola...
Nela, bravo, mamico! Recuperare usoara, laptic mult, sa fiti sanatosi! Bine ai venit, bebe Alexandru!
Adriana, si eu am o prietena care tot asa a patit, Pur si simplu nu vroia fata sanul, se mulgea si ii dadea cu bibe.. Asa il manca... Eventual incearca sa schimbi tetina de la bibe, sa fie una prin care curge mai greu, sa stie ca tre sa traga un pic mai bine pt papica. Si poate asa va trage mai bine si de la san... Numai ca asta dureaza cateva zile...
Of, Alina, si voi cu colicii...
sa treaca!
Al meu s-a trezit de 2 ori azi noapte, a papat si intr-o juma de ora a dormit la loc.. Azi am fost in oras cu caruciorul, cu mama, ne-am plimbat 2 ore, a formit intr-una... Ca l-am dus satul si adormit, ca sa ne pice bine plimbarea... Dar si cand s-a trezit, fuga acasa, la san, ca altfel...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad 
enik83 spune:
mycya..ce mult ma bucur ca ti s-a ridicat moralul 
bravo... !!! asa te vrem !! sa te simta gogosica ta ca esti vesela...
37+ cu o minune de 
poze
eladea2005 spune:
rodi, se numeste exact asa...tinctura de galbenele..iar dr. homeopata (care e si pediatru cu ani buni de meserie in spate)mi-a zis sa dau linistita inainte si dupa alaptat, fara sa spal apoi sanul cu apa...bb n-are absolut nimic, e in perfecta siguranta...
oricum alcoolul se usuca repede de pe san, nu ramane nimic...![]()
cauta sa iei de la firma Plantextrakt, e cea mai buna...![]()
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...