Bv michelle,Stefania Hai maurice,luana,senty (175)
Raspunsuri - Pagina 20
bamboletta spune:
Si noi am folosit cu mare succes uscatorul de par la Antonia..instant se linistea
uneori il dadeam pe aer rece si ii puneam uscatorul langa burtica sa simta vibratiile..bineinteles peste haine..nu pe pielea goala si la fel am avut mare succes
de asta am luat patutul si leaganul cu vibratii..speram sa functioneze
ori vibratiile ori uscatorul de par ![]()
Am un somn..tare as
dar nu ma lasa Antonia
vrea sa construim cu lego 
Azi noapte am dormit pe canapea in sufragerie cu AC deschis
in dormitor nu avem AC si eram 29 de grade 
Bamboletta
36+
David si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)AMR 3+ pana vine
giorgia23 spune:
Am admirat si eu noii delfinasi...niste scumpi
...am incercat si eu cu uscatorul de par si chiar functioneaza...Antonia mea se linisteste si cand dau cu aspiratorul![]()
Am pus si eu o poza cu silueta mea la 5sapt dupa nastere![]()
GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze
crissteo spune:
Draga Crispro, multumesc mult pentru rapunsurile la intrebarile mele. Imi sunt foarte utile informatiile.Cat despre oamenii plini de tact care remarca la cateva zile/saptamani dupa ce nasti ce " bine" arati, ignora-i, e firesc sa aratam un pic altfel, asta sa fie problema, ne refacem in timp. Eu la vreo luna dupa ce am nascut prima data, am primit o ruda tanara si dasteapta de altfel, care cand a intrat pe usa a exclamat voioasa; oau, ce grasa ai ramas!
mai spune ceva daca poti. si am patit-o nu o data, e drept ca slaba nu eram, dar chiar asa de la obraz, parca nu ma asteptam. acum imi spun, vai dar ce burta mica ai si nu prea te-ai ingrasat, e mic rau bebe inseamna. Deci nicicum nu e lumea multumita.
Asa ca, sa fim sanatoase, ca lumea e plina de finuti care le zic direct! Va pupam.
Draga Eladea2005, ce norocoasa esti ca ai ajutoare!!! Ma bucur pentru tine. Eu o sa fiu pentru inceput cu sotul si mama si sora mea vreo 2 saptamani si pe urma eu cu baietii mei, Teo si bebe mic. Si asa de mult imi doresc sa nu-l neglijez pe Teo, dar poate vrea la gradi anul acesta si o sa-i fie mai usor.Ca nu stiu, cu o mama nedormita si un bebe mic, nu stiu cum se va distra, dar vedem noi la momentul potrivit, gasim solutii. Pupam cu drag.
38+ Albert Simon si mami de Teo( 27.04.2007)
bubster spune:
buna ziua si de la o puturoasa k mine ...azinoapte nu am dormit bine,nici de cald,nici de emotii...k maine e ziua in care aflu dak ma vad cu bebelina sau nu...bagajul e in hol...tupeu ne mai trebuie dar gandul la bb ma intareste.felicitari mamicilor si noilor delfinasi din piscina!
matusa77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui giorgia23 A ink o intrebare..voua v-a recomandat pediatrul sa administrati calciu la bebei..mie mi-a zis sa-i dau la 2 luni cate 5ml pe zi GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010) poze |
Si eu ii dau lui bebe calciu 5 ml pe zi pun in ligurita cu putin lapte 1ml la fiecare ora pana terminam cei 5 ml
mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
crispro spune:
Crissteo, merci de incurajari.
Da, sunt oameni care nu stiu sa fie diplomati - eu ii numesc usor prost crescuti...
Giorgia, 

. Cum arati, mamico!!! Si Belu arata grozav, si Racusor. Si sunt convinsa ca si Eladea, ca nici ea nu a pus mult in sarcina... Iar de Bumblebee nici nu mai zic... Ca imediat ne pune ea o poza, sa ne arate ca a ramas una dintre manechinele odiseei...
Am vazut si eu pozele cu delfinasi, din nou. Sunt cei mai frumosi, toti! Atat imi sunt de dragi, care de care mai scumpi!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad 
rodyka spune:
Ooana, si eu ma gandeam la acelasi lucru, cum pe mobil nu mai am acum decat albumele din "cutiuta muzicala", sa inregistrez sunetul uscatorului...
. am cautat pe net bataile inimii sau ceva asemanator -dar poate nu stiu eu cum sa dau de ele... vroiam sa urc mai tarziu pe terasa la piscina cu fetele si sa-i pun o muzicuta ceva sa fie ea relaxata si sa nu aiba habar de mami care vrea sa se balaceasca si ea o jumate de ora ![]()
eu am leagan cu vibratii dar daca e sacaita inainte s-o pun acolo tipa ca din gura de sarpe ca o las din brate!
asa ca e foarte bun pentru noi dupa ce mancam sau cand nu dormim dar avem chef de povesti cu mami sau cand se apropie mos ene pe la gene...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
matusa77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui giorgia23 Am admirat si eu noii delfinasi...niste scumpi ...am incercat si eu cu uscatorul de par si chiar functioneaza...Antonia mea se linisteste si cand dau cu aspiratorulAm pus si eu o poza cu silueta mea la 5sapt dupa nastere GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010) poze |
Asa este si cu uscatorul dar si cu aspiratorul bebele meu adoarme instantaneu cand aude aspiratorul
mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
rodyka spune:
stefania_97 
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)