Aaa si legat de creme sudocreme e foarte buna
incercati
mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
Aaa si legat de creme sudocrem folosesc si eu este foarte buna
mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
Ooana, am gasit si descarcat cu Ares bataile inimii si sunetul uscatorului de par. sa vedem daca functioneaza cand avem nevoie!!!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Felicitari, Michelle, Stefania! Sa aveti bebelusi sanatosi, mancaciosi si necolicosi! Abia astept sa vad poze cu noii delfinasi!
Va multumesc pt raspunsuri, mamicilor!
Si eu o spal de fiecare data la fundulet, chiar daca nu face kk si tot s-a iritat. Cred ca problema e la ea, pt ca trage parturi des si ies si cu putin kk, asa ca acolo e mereu cate ceva si irita funduletul. De schimbat dupa fiecare part chiar nu am cum...dar o sa incerc si eu Sudocrem, cum ai zis tu, Elena, cu crema Melkfett cu galbenele i-am dat si eu pana acum si nu i-a trecut. Dar ea nu pare deranjata de iritatie, face kk mult si adoarme la loc, inca vreo 2,3 ore.
De aseara i-am dat Infacol si a dormit toata noaptea, cu pauzele de rigoare pt masa. Se pare ca ei ii merge bine sau poate a fost doar o coincidenta![]()
Si referitor la foehn, am incercat si noi si merge! Nu neaparat pt caldura, zgomotul ii face sa taca, asa ca acum il am pe noptiera, gata sa intervina oricand.![]()
Fata mea e o mamoasa, pana nu ma simte aproape, nu adoarme. De multe ori o imbratisez si asa adormim. La fel face si cu tati, ii ia mana in brate si doarme neintoarsa.
Eu tot nu stiu daca sa ma mulg sau nu...noaptea cel putin nu as fi in stare.
Alina, mamica de
Aida Alexandra (30.06.2010)