Bv michelle,Stefania Hai maurice,luana,senty (175)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

HAI MAURICE, LUANA, SENTY-MARY

Luana nu trebuia sa nasca ieri? Aveti cumva vesti de la ea?

Elena 38+ cu un cuminte

AMR 1+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Laurika,Puiutz-

Beluistef-ce frumos e Yanis si tu ai slabit..nici nu zici ca ai nascut..eu sigur voi ramane cu burtoi

Carla-ti-am vazut delfinasii

Btz_ovi-am vazut broscuta

Oana-ce ochi are Matei ..la par o mosteneste pe mami

Alina-ce converseaza Aida cu mami..se incrunta..si ce frumos isi tine capusorul

azi am pofta de paste cu ton

Bamboletta 36+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 3+ pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Laurika,Puiutz-

Beluistef-ce frumos e Yanis si tu ai slabit..nici nu zici ca ai nascut..eu sigur voi ramane cu burtoi

Carla-ti-am vazut delfinasii

Btz_ovi-am vazut broscuta

Alina-ce converseaza Aida cu mami..se incrunta..si ce frumos isi tine capusorul

azi am pofta de paste cu ton

AMR 3+ pana vine

lasa ca nu o sa ramai cu burta...se va retrage...

plange piticul fuuug

Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata si de la noi...

am dormit de am uitat de noi!!! de la 3 si pana la 8 cand am papat ceva-ceva (nu stim cat, ca am dormit amandoua...), si acum abia dam semne de trezire...

fetelor care nu mai stiti ce sa le faceti la bb sa se linisteasca, aseara am incercat si eu faza cu uscatorul de par. au venit nasii la noi si ne pregateam sa mancam impreuna cand incepe Isa cu scandal... in salon cu noi nu o puteam tine ca se fumeaza si in plus e prea racoare si curent... asa ca am dus-o in camera surioarei ei, am pus-o pe pat si i-am pozitionat spre burtica uscatorul cu aer caldut, la viteza mica. ce credeti?! s-a linistit instantaneu!!! nici pas n-a mai scos! ne uitam la ea cu totii si nu ne venea sa credem: nici nu mai clipea... apoi i s-au inchis ochisorii si gata! liniste deplina! ma asteptam sa aiba ceva efect, dar nu asa. incercati cu incredere, poate are efect instantaneu si in cazul vostru. n-am auzit pe nimeni la care sa nu functioneze...

azi-noapte am luat de la capat albumele delfinasilor, mi-s asa de dragi toti! si ce diferente sunt deja intre pozele de la nastere si cele de acum!

fetele care nasc in ultima vreme nu se prea incurca in travalii lungi... vin contractiile, se rupe apa, vin delfinasii. bravo mamici!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Belu, minunat baietel aveti! Si tu arati fantastic! Sa fiti fericiti!

Elena 38+ cu un cuminte

AMR 1+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Laurika,Puiutz-

AMR 3+ pana vine

ochii sunt de la tati iar parul e de la mami, exact asa m-am nascut si eu

Rodyka ma bucur ca merge linistitul cu uscatorul de par...mie cand mi-a spus neonatologul prima data nu am dat nici o importanta...apoi si medicul de fam...si am zis hai sa incercam

la un moment dat o sa observi ca dai drumul la uscator si se potoleste fara sa mai pui caldura pe burtica cred ca si sunetul e linistitor...asa ca sa nu ziceti ca sunt nebuna dar ma gandesc sa inregistrez sunetul pe mobil...poate am nevoie o data si voi fi pe undeva fara uscator prin preajma

Belu amandoi sunteti frumosi, Yanis e un scump iar...tu arati ca si cand nu ai fi nascut

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Mersi fetelor, nici eu nu stiu unde am avut 13.5 kg luate...oricum aum nu m-am mai cantarit, chiar sunt curioasa sa vad cat am acum, dar as vrea sa raman cu ceva la purtator, ca inainte eram prea slaba.

O sa incerc si eu varianta cu uscatorul sa vedem...oana ai fost tare cu inregistratul pe mobil, incearca si daca da rezultate spune-ne.

Apropo mi s-a tot spus ca ceaiul de ceapa face bine si pentru productia de late, dar si pentru bebe este bun ca il determina sa dea multe partzuri...eu am incercat si da parturi de numa, acum sa veem daca are efect si pentru colici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Stefania, Michelle, felicitari! Sa va refaceti repede, sa fie bebeii sanatosi, cuminti si papaciosi!

Mi se pare ca Infacolul nu are nici un efect, se chinuie bietul bebisa faca ceva... Se inroseste tot... Aseara i-am dat espumisan, cum zicea si Racusor, si a dormit azi noapte 5 ore, de l-am trezit eu sa ii dau papa... Bietul de el, ca si in somn se screme de durere...

Azi am fost singurica in oras - vreme nasoala, am zis ca nu iau bebelul cu mine, l-am lasat acasa cu mama. Mi-am luat si eu niste tricouri, ca nimic nu ma cuprinde. Inca umblu cu hainele de gravi... Iar tricourile ce le aveam pana acum de gravi ma arata din nou gravida... Si cu cate persoane m-am intalnit azi, au avut grija sa imi spuna ca inca sunt multa, si ca mai am burta... Zici ca is batuti in cap. Eu nu as putea sa spun cuiva asa direct, ca stiu ca nimanui nu i-ar placea... Ma duc sa vad pozele, ca inteleg ca Belu e silueta, sa mai imi fac un pic de sange rau... Mai am 15 kg de dat jos, asa imi trebuie daca am mancat ca sparta in sarcina...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

Mergi la inceput

LA MULTI ANI STEFANIA!!!! sa fii fericita si implinita alaturi de cei dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia_N spune:

bunaa,

Felicitari proaspetelor mamici si bun venit delfinasilor! sa aveti o viata plina de bucurii!

Va rog sa ne treceti si pe noi pe lista de programari, se pare ca pe 12 august o sa ne cunoastem si noi bebelina!
Deja am mari emotii, simt ca nu mai trece timpul sa o vad o data!
la ultima eco avea 3 kg, adica sapt trecuta.

va pupam!

37+ Bianca-Maria

Mergi la inceput