Bv michelle,Stefania Hai maurice,luana,senty (175)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Fetelor multumesc, ma duc sa dorm!
Michellenastere usoara!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Nastere usoara si un bebe sanatos si norocos! Doamne ajuta!
Multumesc pentru datele cu parola.

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Am vb cu dr mea, maine dimineata ma internez pt cezariana.
Maine ne vom cunoaste bebelina

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">40+ cu

38+ Albert Simon si mami de Teo( 27.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Multumim de felicitari fetele

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si40+ AMR ? pana la marea intalnire
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

stefania...felicitari pt grasunel!!! refacee rapida si laptic din belsug !!!

maurice..tinem pumnii sa fie bine

37+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Draga Eladea2005, multumesc tare mult pentru raspunsuri. Acum am emotii ca vad ca baiatul meu cel mare-3 ani, incepe sa fie stresat de venire afratiorului, parca nu ii mai convine asa mult. Voi cum va descurcati cu 2 copii, Eric e un pic mai mic decat Teo al meu.

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui crissteo

si noi suntem pe ultima suta. asa ca va rog sa-mi ziceti daca am retinujt bine cate ceva din ce ati zis voi:
1.pentru sani- garmastan inainte de nastere si cat cuprinde dupa. pot alapta asa cu el pe sani. am mai vazut ca ziceati ceva de lasinoh parca, e mai bun decat garmastan? si tinctura de galbenele se poate da si inainte? ma tot gandesc acu cate zile mai sunt pana la nastere sa pregatesc si eu terenul.
2.manualul de alaptare despre care spuneati, cum il pot avea si eu?
3.ce ati mancat dupa nastere naturala? eu data trecuta am avute niste probleme cu constipatia, crunte.
4.fetele care aveti balansoar/scaun cu vibratii e util? adica il poate ajuta pe bebe sa se linisteasca un pic cat mami face altceva?
Multumesc din suflet si o noapte linistita!

1. cu tinctura de galbenele e bine sa dai si inainte si dupa alaptat..nu dauneaza in niciun fel copilului
2. cred ca e pe adresa comuna, dca nu ma insel
3.eu am mancat tot ce-am poftit..nu exista restrictii...din cate stiu...
4. noi avem un leagan care se misca singurel, are si muzica...sta in el o vreme...uenori si adoarme in el (depinde cat ii e de somn)...noi n-avem din acela cu vibratii...nu stiu daca ala merita sau nu cumparat pt atat, si cata eficienta au vibratiile alea.

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Hello fetele.
Abia am reusit sa intru pe net,am aut o zi plina.Bunicii de la BD au venit in vizita si abia mai inainte au plecat.

La noi prima noapte a fost ok:ieri a papat,si-a luat somn de la 3 la 7,apoi papa si inca un pic a stat treaz,iar de la 10 la 4 dimineata somn.Inca o ora de papa si somn iarasi.
Iar acum la 6 i s-a facut baita,papa iar de atunci doarme de rupe...

Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

buna fetele!!!
mi-am vazut printesa azi .nu au vrut sa imi dea voie sa plec ca vezi tu e prea devreme si nu ma pot merge bine.dar i-am aratat euca m-a pus sa ii fac demonstratie ca eu mai aveam oleaca si ii saream in cap ca ii tot spuneam ca eu pot.nu stiu in momentul ala de unde am avut putere dar mai ca am sarit din pat si am si mers de parca nu eram operatas-a uitat cam ciudat la mine,mi-a mai pus cateva intrebari si dupa mi-a zis sa semnez o foaie sa zic cate ore stau si gata.bineinteles ca am scris 3 ore dar am stat 5daca era dupa mine nu mai plecam de langa ea...pai cum sa pleci de langa o asa comoaraam pupato continuu cat am sta,i-am povestit de toate chiar daca ea dormeasi i-am dat si tzitzi 5 minute.maine ma duc iar la ea dar am sa stau mai mult.ea este mai bine,in noaptea asta i se da jos perfuzia cu glucoza sa vada daca i se mentine cantitatea de yahar in sange fara ea si daca nu mai scade,si daca va fi bine joi mio va aduce aiciDOAMNE AJUTA-NE!!!rinichiul abia dupa mai multe controale se va sti cum e, care i se vor face la o sapt,doua cand ma vor chema sa i le fac,deocamdata nu se poate sti exact.

Carmen cu mancatul inainte de operatie....eu pe la ora 9 am mancat dar asa zdravan,cerusem voie sa ma duc dupa bagaj si bineinteles ca am stat la o mare farfurie de papa ca pentru ultima data cand o pot manca fara sa ma gandesc la kcal.... si nu mi-au facut nici clisma,nici nimic.rau nu mi sa facut,si chiar nici nu ma intrebase de asa ceva.pentru scaun abia azi dimineata mie mi s-a dat putina cafea cu ulei de rapita parca am uitat ...si dupa 3 ore am fugit la baie

Puyutz iti multumesc din suflet tuturor va multumesc ca sunteti alaturi de noi

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna seara delfinariu!

Imi cer scuze ca n-am mai intrat sa va sustin, sa va impartasesc bucuriile sau suparaile noastre...

In weekend am avut petrecere (s-a cununat civil o cumnata) care ne-a cam dat peste cap cu "programul" nostru

Ieri si azi mi-a cam plans Raducu, cred ca de acum au venit adevaratii colici si ii avem dupa amiza de pe la 16 pana la 12 noaptea (dormim cate 1/2-1 h si ne trezim sa scancim, ne incordam, plangem, staaaam la tzitzi non stop)

Noaptea eu ma culc pe la 2 si ne trezim impreuna pe la 13-14, binenteles cu pauzele de rigoare (la 3h) sa mancam

Vreau sa le felicit pe toate fetele care au nascut intre timp si

tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010

Doamne ajuta sa ajungem cu bine acasa!

Mergi la inceput

hmmm....laptopul a luat-o razna!...s-a blocat si a trimis mesajul inainte de a-l termina

Scuze!

...dupa ce ca lipsesc atata timp ........mai intru sa amestec si mesajele

tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010

Doamne ajuta sa ajungem cu bine acasa!

Mergi la inceput

Felicitari Mycya, Nela!!!

Sa va dea DD multa sanatate, mult laptic si bebe necolicos

Scot si eu cateva motate pt viitoarele mamici

Hai Michelle

Hai Luana!!!